Ogłoszenie

Oscary GothicKomiksy 2012!
Zapraszamy do wzięcia udziału w zabawie!

Został edytowany regulamin porad. Od dziś zezwalamy na komentarze w tym dziale.

Poprzedni temat :: Następny temat
Listonosz
Autor Wiadomość
Eragorn 

Wysłany: 02-08-10, 07:20     

Nie no padłem XD
Jak piszę przy każdym mk wykonania nie oceniam. Najważniejszy i najlepszy w tym mini-komiksie niewątpliwie jest humor, po prostu co trzeci obrazek nie mogłem się powstrzymać od śmiechu. Najlepsze to: wilk, murzyny, wszystkie listy, końcowy opis XD , dobra masz 10/10

Zerox 
Nabijacz postów

Monet: 14
Medale: 3

Wysłany: 09-10-10, 16:42     

Niestety nie mogę powiedzieć nic złego na temat Poczty Polskiej bo mój tata pracuje na poczcie XD
Nic złego nie mogę także powiedzieć o komiksie, który mocno mnie rozbawił :P Ale wywalić wójta z uroczystości otwarcia basenu? XD :P
No dobra, komiks jest dosyć stary więc aż tak bardzo nie pojadę po ocenie...powiedzmy... 3/10 ?

No dobra, żaaaartowałem :P

Fabuła: 11/10
Grafila: 8/10
Teksty: 7/10

RAZEM: 8,7/10

Koniec z komiksami - czas na emeryturę

Karik04 

Monet: 5
Medale: 2

Wysłany: 09-10-10, 17:22     

Zerox napisał/a:
Niestety nie mogę powiedzieć nic złego na temat Poczty Polskiej bo mój tata pracuje na poczcie

Mam tak samo xD

No, ale przejdźmy do komiksu. Czytałem go całe wieeeeeki temu i nie wiem, czemu nie oceniłem.

Fabuła: Świetna. Taki mały pomysł, a jak mi się spodobał. Humor po prostu powala. Większość tekstów po prostu mnie powaliła. Skutki po prostu mnie rozwaliły.
Co tu dużo pisać, w końcu to MK: 9+/10.

Wykonanie: Ujęcia bardzo dobre, dymki, ramki, łączniki, sklejka i inne duperele bardzo dobre. Nie ma tu czegoś pefekcyjnego czy świetnego. Po prostu solidne, stojące na dobrym poziomie i miłe dla mego oka wykonanie.
Nie będę się rozpisywał, wszystko co chciałem napisać- napisałem (trza jakoś odpocząć po komentarzach na dwa, trzy czy nawet cztery tysiące znaków, nie? ;) ) 8/10.

Teksty: Doskonałe to one nie są, ale napewno nie jest to poziom niski. Są dobre, pasujące i baaaaaaaaaaaaaaaardzo zabawne. Literóweczki i inne takie też są, ale...
Pisać więcej? A po co? 8-/10.

Ogólnie: Twoje pracki zawsze mnie śmieszą (i to jak) a ta nie jest tu jakimś wyjątkiem. Śmiech mój słychać było dość długo a i teksty zapadają w pamięć. Świetny MK ;)

Ocena: a masz 9/10. Mogłeś z tego zrobić caly komiks, miałbyś dychę xD

wizzy 

Wysłany: 05-12-10, 11:49     

Super! Jestem nowym użytkownikiem i planuję stworzyć własny mini-komiks na jakieś 3 strony. Moja Ocena to 8/10, ponieważ gubiłeś literki
Potrzeba w więzieniu
Sposób na kowala
Zaginieni
Mały Mix Reklam w Gothicu
Wigilia w Khorinis

Tworzę:
> Piracki spryt
> Harf-Pak

Odpowiedz do tematu