Nie no padłem XD
Jak piszę przy każdym mk wykonania nie oceniam. Najważniejszy i najlepszy w tym mini-komiksie niewątpliwie jest humor, po prostu co trzeci obrazek nie mogłem się powstrzymać od śmiechu. Najlepsze to: wilk, murzyny, wszystkie listy, końcowy opis XD , dobra masz 10/10
Niestety nie mogę powiedzieć nic złego na temat Poczty Polskiej bo mój tata pracuje na poczcie XD
Nic złego nie mogę także powiedzieć o komiksie, który mocno mnie rozbawił Ale wywalić wójta z uroczystości otwarcia basenu? XD
No dobra, komiks jest dosyć stary więc aż tak bardzo nie pojadę po ocenie...powiedzmy... 3/10 ?
Niestety nie mogę powiedzieć nic złego na temat Poczty Polskiej bo mój tata pracuje na poczcie
Mam tak samo
No, ale przejdźmy do komiksu. Czytałem go całe wieeeeeki temu i nie wiem, czemu nie oceniłem.
Fabuła: Świetna. Taki mały pomysł, a jak mi się spodobał. Humor po prostu powala. Większość tekstów po prostu mnie powaliła. Skutki po prostu mnie rozwaliły.
Co tu dużo pisać, w końcu to MK: 9+/10.
Wykonanie: Ujęcia bardzo dobre, dymki, ramki, łączniki, sklejka i inne duperele bardzo dobre. Nie ma tu czegoś pefekcyjnego czy świetnego. Po prostu solidne, stojące na dobrym poziomie i miłe dla mego oka wykonanie.
Nie będę się rozpisywał, wszystko co chciałem napisać- napisałem (trza jakoś odpocząć po komentarzach na dwa, trzy czy nawet cztery tysiące znaków, nie? ) 8/10.
Teksty: Doskonałe to one nie są, ale napewno nie jest to poziom niski. Są dobre, pasujące i baaaaaaaaaaaaaaaardzo zabawne. Literóweczki i inne takie też są, ale...
Pisać więcej? A po co? 8-/10.
Ogólnie: Twoje pracki zawsze mnie śmieszą (i to jak) a ta nie jest tu jakimś wyjątkiem. Śmiech mój słychać było dość długo a i teksty zapadają w pamięć. Świetny MK
Ocena: a masz 9/10. Mogłeś z tego zrobić caly komiks, miałbyś dychę