Z okazji odnalezienia PenDrive (komiksy robię na jednym komputerze, a wysyłam z drugiego) postanowiłem stworzyć mój pierwszy Mini-komiks. Możliwe że się wam nies spodoba, ale co mi tam. ?yczę miłego czytania
Heh, dobre! Bardzo śmieszne i nawet dość długie jak na minikomiks. A! Poczta Polska jakby miała TAKICH listonoszy to byłaby najlepszą pocztą na świecie! Nie spóźnia się, ale odnosi złe listy. Fajny mini-komiks, jak dla mnie 8+/10, bo czegoś brakuje.
_________________ Robię jakiś komiks. Życzcie mi powodzenia, po roku ich nie robienia nie pamiętam nawet jak się steruje kamerą
Bardzo fajny mini-komiks XD . "(...) a nie to zwykły wilk." XD . W ogóle było sporo fajnych tekstów . Ocena 8/10...bo jednak zabrakło momentu który by mnie naprawdę rozbawił do łez .
Cieszę się że się wam podoba. A tak przy okazji to zapomniałem napisać że mieszkam właśnie w Tomaszowie Lubelskim (tylko mi się nie pytać jakie województwo ) XD Niestety daleko mi do Pabianic XD
Nieee noooo ! Eeeee... No to jest Extra !!! XD Wszystkie listy wymiatają+obrazek jak laly go te gobliny tymi palkami XD Zapomniałem etextu ale dobre to było XD 10/10
Buahahhahahaha! XD Częściej takie komiksy Najlepszy był dokładny plan jak zrobi TO mąż Balbiny XD Buahahahahahahhahahaha! Ale się uśmiałem! 10/10! Zasługujesz
Hehe, fajny. B. śmieszny, czego większości komiksów niestety brakuje. Przedwszystkim ciekawy pomysł z tym listonoszem XD 9/10
Kamilzleszna-> Złodzieju sygnatur XD A gdzie prawa autorskie??? To moja sygna z TG XD
Fajowe(fajne, bez skojarzeń). Prawdziwa poczta polska... Heh, rozłożył mnie Cycus Ale dobra też była "czwarta liga" i List do poprawczaka... Super to wymyśliłeś i wykonałeś. Szkoda że to Mini-komiks... Można by było tyle dorobić wpadek naszego kochanego Bez... Listonosza
Ogólnie: 9,99/9,99
Podobało mi się baaaaaardzo!
Niezłe zwłaszcza z tym burmistrzem (nie wiem jak to się pisze) co tu dużo pisać humor świetny wykonanie bardzo dobre ogółem 9/10 (mam dziś dobry dzień )
Ten minikomiks jest, tak śmieszny, że momentami ryczałem ze śmiechu. Ale było kilka błędów, np.: wyrazy własne z małej litery itp. Ale jeszcze raz, komiks super 10/10.
Najlepsze moim zdaniem było z poprawczakiem i ze złotymi! XD. Fakt czasami wyrazy z małej litery. Trochę głupio z tym wilkiem ale to nie zmienia oceny! 10/10