mogłeś zrobić fragmenty meczów Bo tak to nudne jest ten obrazek: hmmm... no jakby był tdes, i tego orkowego trupa nie było XD to by było dobre No i te dodatki mogły być lepsze za miniówę 4/10, a za obrazek 5/10
Heh, Komiks trochę dziwny XD Myślałem, że tu będzie..
" a wtedy Diego (bramkarz Starego obozu) wybił piłke daleko, daleko.. Przejmuję ją Gron. Biegnie, Nadal bie.. O ! Okiwał Thorusa, teraz podaje do Laresa i...i? Goool !"
XD XD XD
Nie no (mini) komiks spox, ale trochę 'dziwny' 7/10.
Obrazek : Fajny, naprawde miu się podoba Szczegulnie pozycje postacie Conratulations ! 9/10.
_________________ Ej, ty!!! Tak, o ciebie chodzi. Jeśli chcesz mieć ocenę z komiksu/zapowiedzi/MK, to pisz śmiało do mnie na PW. Jak mam czas, to ocenię każdy komiks, jaki zostanie mi zaproponowany.
Eeee...Myślałem że to coś lepszego naprawdę mogłeś chodziaż jakoś pokazać obie drużyny.Np ustawić 11 orków w rządku i naprzeciwko 11 ludzi z SO.To by stanowczo podwyższyło ocenę a tak to kaszana.2+/10
_________________ Uwaga,narazie oceniam jedynie Mini-Komiksy..Bo nie chce mi się czytać tych dużych
Minusy:
-Nie było meczu
-gdy ten prezes szedł za obóz było jeszcze troche widno a jak spotkali się z orkiem to była już noc
-bez sensu zrobiłeś że Orkowie wygrali z barctwem 11 - 0 a ze starym 9999,9
Plusy:
-Dobry pomysł
Ocena końcowa 3/10
Eeee muszę brać pod uwagę czas wykonania mk więc zawyżę ocenę o dwa oczka. Jak wspomniał Eskel wynik finału był przesadzony. Nie był to mk po którym tarzałbym się ze śmichu ale uśmiech się pojawił. Ocena byłaby 5/10 ,ale jak powiedziałem tak zrobię 7/10
Nic mnie nie rozbawiło. Miałem nadzieje na chociaż mały kawalek meczyku a tu kicha. Poza tym, jakim cudem Orkowie wygrali z SO 99999,9? Jedną bramkę im w pełni nie zaliczono? Bes sęsu.
Teksty takie sobie. Parę blędów, ale do poziomu wypracowania szkolnego autorstwa dyslektyka temu jeszcze daleko.
Wykonanie takie sobie. Ujęcia złe nie są, ale czcionka w IMHO kiepskim kolorze. Jestem tradycjonalistą i wolę biały kolor narratora (ew. czarny jak zbyt jasno ). Za duże dymki wyglądaja obleśnie natomiast lączniki są niczego sobie.
Ogólnie: Zły tytuł, my young padawam. Narobiłeś człowiekowi oczekiwań a tu coś takiego.
No ostatecznie po długich przemyśleniach doszedłem do wniosku, że to po prostu taki "zwykły" mini komiks i tyle...
Jakoś mnie wcale nie rozbawił, tylko + za pomysł.
Wykonany przeciętnie, teksty słabe.