Powiem ci że początek był niezły...ale później było gorzej . Więc sam pomysł jest bardzo fajny! Początek udany i śmieszny, ale niestety po dentyście komiks ani razu mnie nie rozbawił, ocena 6/10...
He he podoba mi się. Naprawde fajny mini komiks. Praktycznie cały może rozśmieszyć ale koniec... po prostu zmarnowany potencjał ale i tak jest super!
Ocena 9\10
no cóź, troche nudne, tylko z tą zbroją było jako tako, mogłeś dołożyć troche więcej humorku, na koniec dałbym, że wilk mówi:
-a co mi tam! Pier**le, nie robie!
także jakieś 3/10 troche kiepsko
PS: na poczatku gdy mówi diego jest tam w jednym słowie niepotrzebne duże K (tak nawiasem,albo raczej w nawiasie mówiąc)
Aha, fajne Podoba mi się pomysł. Lubie wilki, bo to takie małe fajne futrzaki. Podobało mi się jeszcze wykonanie. Rażą tylko literówki, ale to idzie przeboleć. 9/10
mi tam komiks się podoba fabuła niezła tylko wykonanie mogłoby być lepsze a le jest ok dam 8/10 kurcze te zmiany znów jestem nowicjuszem
jeju jak patrzyłem na posty ado myśle jakiś nowy bo nowy obrazek jest patrze a tu ado jak ja nie cierpie zmian kwestia przyzwyczajenie
Fabuła - Jakaś nikła... 6/10.
Pomysł - Wiesz co ci powiem? ?e pomysł był świetny ... 9/10.
Wykonanie - Przeciętne. Przede wszystkim - nie rób takiego miejsca na dole! 5/10.
Ocena: 5+/10 - Ogólnie pomysł był interesujący, ale tylko on.
_________________ Robię jakiś komiks. Życzcie mi powodzenia, po roku ich nie robienia nie pamiętam nawet jak się steruje kamerą
Hmmm... wykonanie w sensie grafiki może być, pomysł na komiks też niezły tylko koncepcja spartaczona (a Bóg wie co to bo ja nie XD ). Fabuła też trochę bez sensu, ale jak już mówiłem(śmy) pomysł całkiem niezły.. hmmm........ ocenię na... cholipka, 6,5/10...
pierwsze 4 obrazki ciekawe , kolejne no comends ocena to 3/10
HunterBots19
Wysłany: 07-07-08, 08:06
No może być, chociaż niezbyt ciekawy. Miało być dużo humoru, a wyszedł zwykły mini - komiks. No, ale pomysł był dobry, chociaż te imię wilka takie głupie ;] Daje 6/10.
Słabszy od średniaka, ale lepszy od DNA czy GNIOTA. Humor mnie jakoś nie rozbawił, ale nie był tragiczny. Trochę mam zastrzeżenia co do tekstów i grafiki. Ocena: 5/10
_________________ Ej, ty!!! Tak, o ciebie chodzi. Jeśli chcesz mieć ocenę z komiksu/zapowiedzi/MK, to pisz śmiało do mnie na PW. Jak mam czas, to ocenię każdy komiks, jaki zostanie mi zaproponowany.
Huh, dosyć stary komiks, ale jeszcze go pamiętam No to tak. Można podzielić MK na pierwszą i drugą połówkę. Pierwsza połówka jest nawet śmieszna chociaż jakoś z krzesła nie spadałem gdy go czytałem. Druga jest lekko mówiąc, słaba. Wykonanie oczywiście średnie w obu połówkach. Teksty... to zbytnich byków nie zauważyłem... a i tak za ortografię i interpunkcję nie odejmuję zazwyczaj.
Ah, no i jeszcze sam kolorowy dół komiksu... nie lubię takich. Lepiej gdyby był czarny z białymi napisami.
Za 1P: 6/10
Za 2P 4/10
Razem typowy średniak, 5/10
_________________ "Śmierć, Zemsta i Furia to trzy podstawowe składniki Chaosu"
I believe i am pie!
Komiks stary, ale mnie rozśmieszył. Najlepszy moment to oczywiście (hmmm...) dentysta i zapłata za miecz. Po za tym było trochę błędów (chyba największym była ortografia) i na jednym dymku (nie wiem czy to było umyślnie zrobione) zamiast czarnej czcionki była niebieska. Ogólnie komiks jest wart uwagi, że tak powiem i zasługuje na 6/10.
Jedziem z koksem...
Z początku wydawało się głupie....
Ale potem naprawdę mi się spodobało !
Humor niegłupi !
W jednym miejscu były niebieskie napisy zamiast czarnych
Kilka literówek, np. "sie" zamiast "się" etc.
Zdanie zaczyna się wielką literą , a w jednym dymku tak nie było.
Włożę przez "rz" ...?
Kilka niedoróbek interpunkcyjnych.
Ogólnie , mimo paru błędów , komiks oglądało mi się b. fajnie. Humor mi się spodobał, ogólnie daje radę. Dam 8/10 .
_________________ To twoja walka ,to twoje życie. Nigdy na dnie , zawsze na szczycie !
Cóż... Mógłbym przysiąc że już ten m-k oceniałem... Wygląda na to że jednak nie.
Wykonanie komiksu jest okej, nie czepiam się.
Teksty... Nie najlepsze, szczerze mówiąc.
Humor. Nieśmieszny.
Komiks choć stary mnie rozbawił umiejscowienie wilka jako głównego bohatera to niegłupi pomysł - zwłaszcza w mk. Najbardziej rozbawiła mnie akcja z kupcem i kłem wilka . Myślę że 9/10 będzie sprawiedliwą oceną
"Mów co chcesz, ale Zafina to najzajebistsza laska w tekkenie" - ja
"Ill take their fucking heads! - Trivium
Zajrzyj na mój profil do autobiografii żeby zobaczyć moje komiksy ;]
fajne! nie bylo zle! tylko za szybko sie konczy. powinny byc 2 takie arkusze bo pomysl bardzo ciekawy i smieszny. cos powinno byc po zyskaniu zbroji. 8/10