Proszę. Kurde, czemu ja nigdy nie korzystałem z Imageszaka?
_________________ DO KUJA Z POLITYKĄ Tu się Gothic i twórczość z niego liczy . Nie kłóćmy się o politykę, bo zobaczcie jak to nasze stosunki psuje... Ja + Fortuno = Korespondencyjni ziomale poróżnieni przez Politykę, ale zakopaliśmy to i cały czas ziomale. Tak samo z Darmorem.
Ostatnio zmieniony przez FIREWOLF 27-05-10, 19:30, w całości zmieniany 2 razy
Emm.
Zero humoru. Morał? A to w ogóle morał jest? Żarty typu "przelecisz mnie"? litości, ludzie... To już w gimnazjum lepsze teksty słyszę. Fabuły nie ma, w MK nie musi jej być, ale historyjka którą opowiedziałeś jest błaha i bezsensowna.
Pochwała należy się jedynie za screeny i oddzielacze... no i za chmurki, bo były porządne.
Mogę postawić co najwyżej 2-/10, przez wzgląd na samą technikę.
Hmm...Może być,śmieszne to nie jest. Takie nudne,screeny są chociaż przyzwoite.
Fabuła:Mała mysz co przechodzi przez rzekę.4/10
Teksty:To "Przelecisz mnie" było bez sensu,jeśli tak cie ciągnie erotyka to wiesz...4/10
screeny:Dosyć ładne ujęcia 8/10
podliczając:5/10
_________________ Witam jestem Maciek moja działalność na forum jest oczywista, komiksy i filmy ( głównie filmy bo robi się je przyjemniej ) Pozdrawiam
A więc tak... jeśli chodzi o wykonanie czy teksty ( Chodzi błędy, etc. ) to MK jest dobry. Nie widzę błędów... screeny ładnie pstryknięte, a sama oprawa cieszy oczka. Długość jest dobra jak na MK. Nie za długi.
Jeśli chodzi o treść... cóż, za dużo ero nie wiem, co sądzić o "humorze"... nie jest zbyt miły. A morał? Bleh, tyle powiem.
Za wygląd 9/10, za treść - 5/10. Razem dam 7/10 za całość pracy. Czyli jest po prostu dobra
_________________ "Śmierć, Zemsta i Furia to trzy podstawowe składniki Chaosu"
I believe i am pie!
nierozumiem ani komiksu ani prezentu który podobno miał tu być dla mnie Komiks jest tak bezsensowny ze ze szok. Napisy koncowe nie naprawiaja tego, i tak jest kitowato! Brak jakiegokolwiek sensu, mały humor-prawie zadny 1,2/10
Czytając sobie ten MK (nie licząc końcówki) Myślałem co to za nuda Ale morał mnie powalił. Mówcie co chcecie: "Do erotyki Cię ciągnie ", "Zbereźnik", ale uważam, że prawda jest taka - każdy z nas chociaż raz w swoim życiu podobnie dowcipkował. Mam nadzieję, że w słowie dowcipkował nikt nie znajdzie rzekomego podtekstu erotycznego. Na prawdę chłopaki luzu trochę. Mnie komiks rozśmieszył, do samego końca nie wiedziałem o co kaman, jednak morał mi wszystko uświadomił Mnie tam śmieszyło. Od strony technicznej wszystko ładnie. Obrazki dość wyraźne a teksty bezbłędne. 9/10 ode mnie
Sorry Firek, ale komment będzie krótki. Wykonanie w porządku, teksty też. Chwilę mi zajęło pełne zrozumienie o co chodzi Najlepsze w komiksie??? Oczoj***y podpis .
Trzymaj ocenę 7/10. Jest dobrze, ale nie jakoś nadzwyczajnie. Niezły powrót.
Morał zaiste nie przyzwoity. Lecz mi to nie przeszkadza Choć... dobra nie ważne
No ocena hmm 9/10? Zaś tak nie powala na ziemie komiks więc powinno wystarczyć
A więc
Komiks mnie rozbawił nie żebym śmiał się przez jakąś godzinę ale uśmiech na twarzy się pojawił, a i morał ciekawy . Rozbawił mnie również podpis i to co pod nim masz 7/10
Na początku już mnie to wkurzyło... Za siedmioma górami... to nie jest kreatywne, przypominało mi to jakąś bajkę dla dzieci , no wiadomo to z myszką itd. Zdjęcia niby fajnie zrobione, tylko wchodzi erotyka ,,Przelecisz mnie'' ? Teksty chodzi mi o ortografie to na wysokim poziomie jednak... coś mnie zniechęca...