Przedstawiam mój drugi w życiu mini-komiks. Zrobiłem ją na podstawie parodii reklamy zwalczającej piractwo z serialu IT Crowd: Technicy-Magicy. Dobra, zapraszam do czytania
http://www.fotosik.pl/pok...2336bf15f.html]
Ogólnie temat Mini-komiksu mi się podoba . Ale mało śmiesznie wyszło...Zaśmiałem się jedynie kiedy było "Czy nie oddał byś pancerza...żeby jeszcze raz go ukraść?" (dobrze napisałem? ale wiecie o co chodzi ) ten tekst był mocny. Mini-komiks wyceniam na 7/10 ponieważ treść w nim zawarta jest bardzo poważna i brak humoru aż tak bardzo nie przeszkadza.
Nooooo, mini-komiks nie za śmieszny, uśmiechnąłem się tylko przy tym: "I nie oddałbyś go, żeby znów go ukraść" :lol2: . No ale przynajmniej jest dobrze wykonany, a zasługuje na ocenke 7/10
Hehe, fajne, ale niektóe nie mają sensu - np "Nienasikał byś do Pancerza" - A następnie byś go nie oddał? lol Takie trochę, nijakie, ale da się przełknąć. Spoko jak na Mini komiks. 8/10
HunterBots19
Wysłany: 06-07-08, 12:14
Sorka, mnie to wcale nie rozśmieszyło Teksty normalne, nic ciekawego.
4/10, przeciętny mini-komiks, chociaż znikome ilości humoru
Kamilzot, po pierwsze łamiesz regulamin obrażając mnie ("Głupi to ty jesteś"). A komiks (a dokładnie mini komiks) zrobiłem tylko w celu sparodiowania reklamy. Sam się przyznaje że mam dużo piratów (i 10 korsarzy, było też 5 bukanierów ale czterech zgarneli. No i Czarnobrody rozkłada mi się na łóżku XD XD XD )
Wydaje mi się że Kamilzot powiedział to do irona_chłopa - Pumo
eeeeee dobre tylko ściągnięcie ze specjalnej strony piosenki mp3 to też kradzież? jeśli tak to jestem wielkim przestępcom XD nie wszystko jest nielegalne są specjalne strony by z nich ściągać! ale fajny mini komiks dam hmmm7/10
Sorry, Indianinie, ale komiks IMO nudny a nie śmieszny. Tylko wyczekiwałem końca. Nawet podobało mi się to z tym strażakiem... sorry, strażnikiem. Ocenka: 19/100
O lol,ale breszny komiks Ogólnie nieźle zrobiłeś.Bez problemu dostajesz 6/10
_________________ Gdy wy stawiacie 10/10, ja próbuje wyciągnąć na 7/10.
Niech żyje energia atomowa!
Kupcie mi na urodziny pierogi. Ucieszę się. Loris chce na urodziny nowe łożysko.
Nawet fajny komiks i przyznam się że też mam dużo piratów ( a tak w mk to jaki bezi miał transfer?) Komiks dość fajny dam ci 7/10 bo było troszkę mało humoru
Humoru nie ma. Ale w sumie nie powinno być. Komiks ma solidne przesłanie, nie to co ta reklama o piractwie bo ona w ogóle nie poucza. No a tu widzimy jaka kara może spotkać "pirata" . Wykonanie ładne. 9/10
"Mów co chcesz, ale Zafina to najzajebistsza laska w tekkenie" - ja
"Ill take their fucking heads! - Trivium
Zajrzyj na mój profil do autobiografii żeby zobaczyć moje komiksy ;]