Wysłany: 05-10-08, 20:46 Pit Stop, czyli Mechanicy Roberta Kubicy!!!
Komiks, który wzorowany jest na skeczu "Kabaretu Młodych Panów".
Panowie, panie oraz dzieci w każdym wieku oto:
Pit Stop, czyli MechanicyRoberta Kubicy !!!
Komiks został stworzony na potrzeby konkursu na najśmieszniejszy Mini-Komiks. Gratuluje zwycięscy, którym jest Ado'o. Bardzo proszę aby główny sędzia, którym był Pumo o podanie, które miejsce zajął tenże Mini-Komiks. by MattiR11
PS. Chcecie tłumaczenie? Oki... z języka (pseudo)niemieckiego ...
Cytat:
Obrazek nr 3: Marcin(HELMUT)? Czy Robert jedzie?
Obr. nr 4: Moment... Nie.
Obr. nr5: -Jan! Jak tam opony?
- Dobrze!
- Aaa. Dobrze.
Obr.nr 6: -Stefan! Jak tam paliwo?
-Dobrze!
-Aaa. Dobrze. A schlauf?
- Schlauf? Co to jest Schlauf?
Obr. nr 7: -Wąż ogrodowy folestdojczu!
Obr. nr 8: -Szybko, szybko!
Obr. nr 9: -Marcin, Robert jedzie?
-Nie, TAK, TAK, TAK, NIE... Alonso.
Obr. nr10: -Siedem sekund, siedem sekund!!!
Obr. nr11: -Robert? Robert!!! Szybko, szybko!!!
Obr. nr12: -Robert(...) SPOILER? Nie? Dobrze!
Obr. nr13: -MARCIN!!!
-UPS....
-Szybko Robert! Szybko!
Obr. nr14: -Dobrze, dobrze. JAN!!! CO TO JEST???
Ostatnio zmieniony przez MattiR 06-10-08, 13:04, w całości zmieniany 2 razy
ummm... gdybym tylko rozumiał ten język to bym się śmiał na potęgę... ale mam w klasie hiszpański i... nie zbyt rozumiem 6/10 bo na pewno śmieszny
_________________ DO KUJA Z POLITYKĄ Tu się Gothic i twórczość z niego liczy . Nie kłóćmy się o politykę, bo zobaczcie jak to nasze stosunki psuje... Ja + Fortuno = Korespondencyjni ziomale poróżnieni przez Politykę, ale zakopaliśmy to i cały czas ziomale. Tak samo z Darmorem.
Wiesz co MattiR11? Mnie ten MK nie rozśmieszył...Ale to nie twoja wina po prostu ten skecz, tego kabaretu do mnie trafił i mnie nie rozśmieszył. Niektórzy może lubią humor tego typu, ale nie ja...Piwo i opona też wycięta strasznie niedbale więc sorry, ale to będzie ok 2/10. Nie zniechęcaj sie do pracy...po prostu nie mój gust.
Eeee, wiesz. Niemieckiego uczyłem się przez kilka lat i skumałem komiks. Tylko jest jeden istotny szczegół.... Humor wywiało. To nie twoja wina tylko brak humoru w tym skeczu (jak dla mnie). Ocena nie będzie zachwycająca, ale rób, i się nie zniechęcaj.
Cóż. Może i macie racje. Nie bardzo mi to wyszło. Zwłaszcza ta opona . Od teraz jednak pracuje nad "Suwałkam" (i od czasu do czasu pogrywam w FIFę09). Moim następnym komiksem mają być właśnie "Suwałki".
Jeśli skacz was nie rozśmieszył to nic. O gustach się nie dyskutuje. To Wasze zdanie i zmienić tego nie mogę. Dziękuję Wam za szczerą ocenę...
Hmmm... Skecz wyglądał lepiej... Ale w tym komiksie, widać, że chciałeś jak najlepiej go odwzorować i nieźle to wyszło. Nie jest śmieszne, ale mimo to, myślę, że całkiem ci się udało.
Niestety, opona i piwa beznadziejnie wklejone XD
No cóż, nie oglądałem tego skeczu i w ogóle nie zrozumiałem, o co w tym chodzi czy chociaż jest coś śmiesznego... poza tym opona i kufle piwa źle wklejone, ale to już Ci przedmówcy mówili, cóż, 3/10.
Skecz obejrzałem zaraz po tym jak praca pojawiła się w konkursie a to miało wpływ na ocenę. Pierwszy i najważniejszy powód. Pomysł nie jest twój. W konkursie nie chodziło o kopiowanie skeczy kabaretowych tylko wymyślenie śmiesznej i własnej historii. Poza tym komiks miał parę śmiesznych scen ale niewiele. I te cienko wycięte piwo i opona. Ale poza tym MK nie jest zły Dam... 6/10
bardzo fajne tylko mógł byś przynajmiej niektóre kawałki przetłumaczyć
bo n.p. ,,ha" to znałem. obrazki fajne i ciekawe czy ten skecz znasz na pamięć.7/10
_________________ opinia jest jak dziura w d****,każdy ją ma
Tak. Skecz znam na pamięć choć moja pamięć musiała się wspomóc YouTubem podczas robienia komiksu.
A tłumaczenie masz w pierwszym poście, pod miniaturką.
Kiepsko ci wyszło zrobienie skeczu pod postacią komiksu. Przedmioty kiepsko wycięte i nieproporcjonalne w stosunku do ludzi. Nie czuć tego klimatu. Ujęcia są niezłe, a postacie wszystkie znajdują się na miejscu
Ogólnie nie wyszło ci to dobrze. Masz ode mnie 4/10.
_________________ Piszę poprawnie po polsku.
Moja twórczość:
Zawieszone:
Asasyn Shargan - opowiadanie