Takie sobie, tylko niektóre teksty przednie i na dodatek mam mieszane uczucia po nim. Rozbawił mnie jedynie, nie wiem czemu, klęczący Diego mówiący "Gracjan nie czuję nóg". Albo tekst, że w Afganistanie będzie bombowo. Zasługuje na 8/10.
_________________ Ej, ty!!! Tak, o ciebie chodzi. Jeśli chcesz mieć ocenę z komiksu/zapowiedzi/MK, to pisz śmiało do mnie na PW. Jak mam czas, to ocenię każdy komiks, jaki zostanie mi zaproponowany.
To jest tak głupie że aż śmieszne XD. Naprawdę...jeden z nielicznych ostatnimi czasy komiks który mnie choć trochę rozbawił . Zwłaszcza "zwalisz mi gruchę" i "nie czuję nóg" te teksty mnie rozwaliły XD. Niestety pojawia się kilka tanich dowcipów i lekkie uczucie zażenowania, ale 8/10 dostaniesz za to że w ogóle udało ci się mnie rozśmieszyć .
Świetne! Po prostu świetne! Początek niby niepozorny ale później się działo! To jest coś nie do opisania! "Zwalisz mi gruchę" i "Nie czuję nóg" były to najlepsze teksty w tym komiksie. Lałem z nich dobre 5 minut. Od dawna nie było tak porządnego mini-komiksu.
Ocena. Niby zasługujesz na 9-za ten kiepski poczatek ale wystawię ci 10\10 bo dawno się tak nie ubawiłem
Heheheh fajne Kilka niezłych pomysłów "TRANSFORMERS", "Twoja stara.... strata" no i sławne "zwalisz mi gruche?" ale w tym już wiadomo od razu że chodzi o zrzucenie owocu z drzewa Graficznie też dobrze, te świecące oczy świetnie wyglądają. Masz 9/10 bo nie leżałem na podłodze
heh,ale się uśmiałem przy tekście "Zwalisz mi gruchę?" to moim zdaniem chyba jeden z lepszych komiksów jakie czytałem.
Dodane po 1 minutach:
Ps.Zapomniałem ocenę bo tak długo się śmiałem.Moja ocena 10/10!
_________________ Gdy wy stawiacie 10/10, ja próbuje wyciągnąć na 7/10.
Niech żyje energia atomowa!
Kupcie mi na urodziny pierogi. Ucieszę się. Loris chce na urodziny nowe łożysko.
Ha "zwalisz mi gruche?" & "nieczuje nóg" to było dobre. Ogólnie to dobrze wyszło i koniec też dobrze zrobiony. Dobra nie chce mi się pieprzyć dalej 8/10.
Buhahahaha
'Zwalisz mi gruchę'
'Przyszedłem trzeźwy do domu , i mnie pies nie poznał'
Gościu rób więcej takich MK bo ci zawaliście wychodzą
A moja ocena to 10/10
_________________ Moja Twórczość XD : Komiksy :
Twarz Zdrajcy-Zawieszone
Jedyny tekst, który mnie naprawdę rozbawił to: "Zwalisz mi gruchę" myślałem, że nie wyrobie. A tak poza tym mało śmieszny nie wiem czemu. Dam ci 7\10 za te gruche.
Było dość śmiesznie,
Lecz bez przesady.
Nawet uciesznie,
Gdy szukasz zwady.
Wykonanie: Ajajajajaj. Po co to piszę. Przecieś było dobrze. 10/10.
Humor/fabuła: W zasadzie kilka żartów nie było najlepszych. Ale było parę, które sprawiły, że szczerze się zaśmiałem. Zasadniczo było nieźle, lecz nie do końca. Z powodu tego, że trochę żartów była na siłę i obrazka 22 ("Najlepszy przyjaciel stał się najgorszym wrogiem" O co chodzi?). 8/10.
Teksty: Powiem prosto - za przekleństwa 9/10.
Ogółem: Ogólnie 9/10. MK mi się spodobał i zdołał mnie (co rzadko się zdarza) rozbawić. Sugeruję, abyś zrobił jeszcze kilka .
_________________ "Pro Fide, Rege et Lege" - "Za Wiarę, Króla i Prawo" "Sic transit gloria mundi." - "Tak przemija chwała świata."
Wykonanie; 10/10 - Jak zwykle.
Humoru za dużo nie było(jedynie to co napisałem na początku posta i koniec MK). 7/10
A Teksty, tak samo jak wykonanie. Bez błędne 10/10.
Mini komiks troszkę dziwny i niezbyt składny, jednak to dobrze, bo takie MK powinny być! Fakt faktem, Twoje dzieło nie wzbudziło u mnie salw śmiechu, a jedynie delikatny uśmieszek na twarz Mimo wszystko MK dobry. Myślę że 7/10 będzie sprawiedliwą oceną.
Zwalisz mi gruchę ? XD Genialny tekst ! Mini-Komiks zabawny ogółem był i wykonanie jest lajtowe więc masz 8/10
_________________ "gdybym miał no koncie więcej niż trzy zera odpier**** bym zajebisty melanż" "teraz mam szacunek u najlepszych graczy w kieleckim podziemiu, to nie te czasy gdy ctg było w cieniu, a teraz zobacz do czego doszło ? kur** teraz to wstyd wyjść na osiedle w bluzie prosto, gdy najlepszym raperom zaczęło się pier*** w baniach"
Ha, ha! Ale się uśmiałem. ''Zwalisz mi gruchę?'' albo ''To powąchaj moje'' MK bardzo mi się podobał i przypadł mi do gustu. ''Twoja stara... e... strata'' Ogółem 10/10.
Komiiks zabawny, nawet bardzo. Najlepsze teksty to "Zwalisz mi Gruche?" o Afganistanie i "Wróciłem trzeźwy do domu i mnie pies nie poznał". Przy nich normalnie padłem. Dobra teraz właściwy komentarz:
Do wykonania nie mogę się przeczepić, do tekstów tak samo.
Ocena: 10/10
Nie będę się rozpisywał, bo i po co? Fabularnie pomysłowy, bo oryginalny- chociaz... kilka żartów już gdzieś słyszałem.
Wykonanie bezbłędne, brawo. Teksty zabawne, literówek nie zauważyłem. Świetny MK po rostu 10-/10.
MK fajny. Część żartów co prawda nie najlepszych, no ale perełki, czy może raczej gruszki, nadrabiały. Do tego wykonanie świetne. Nie mam co za wiele pisać, ponieważ już napisałem to co chciałem. No za nietrafione żarty obniżę ocenę, więc masz mocne 9-/10.
_________________ Piszę poprawnie po polsku.
Moja twórczość:
Zawieszone:
Asasyn Shargan - opowiadanie