Heh, tak, tytuł GothicKomiksy może wydawać się trochę - żałosny, słaby? Ale akurat miałem pare pomysłów na mini komiks, a zawsze mini komiks podnosi u mnie chęć robienie komiksów dalej, tak więc wykorzytsałem moje pomysły, by zrobić mini-komiks, Tak więc, zapraszam do czytania i komentowania!
Początek i końcówka nie były bardzo śmieszne, ale środek znacznie lepszy Gothic - grałeś w to kiedyś? - nie, a to jakaś strzelanka? no dobra, jak mówiłem, początek nie był śmieszny, a końcówka trochę żałosna (I kill you all!) ,
HAHAHAHA! JA się cholernie ubawiłem Wiesz? Miałem podobny pomysł na święta... ale m i wypadł z głowy Ale co mi tam... mam na oko jeszcze z 94 śwuięta przed sobą A komiks jest w całości dobry, a zwłaszcza porady XD Zgadnij ocenę!
jeśli wybrałeś:
1 - mówisz, że czerwony to olifkowy
2 - Jesteś CJ
3 - Idź pograć w S.T.A.L.K.E.R'a
4 - nie pokonasz Striełoka
5 - prawie
6 - Myślisz, że gothic to MMORPG XD
7 - Jesteś Ado'o
8 - Jesteś MN! (na twoim miejscu... wyskoczył bym z okna XD)
9 - GRATULUJE DOBRA ODPOWIED?
10 - Jesteś władcą wszechświata
_________________ DO KUJA Z POLITYKĄ Tu się Gothic i twórczość z niego liczy . Nie kłóćmy się o politykę, bo zobaczcie jak to nasze stosunki psuje... Ja + Fortuno = Korespondencyjni ziomale poróżnieni przez Politykę, ale zakopaliśmy to i cały czas ziomale. Tak samo z Darmorem.
Super . POTRZEBA ŚWIE?EJ PLEŚNI! XD
Wymiatasz. Prawie wszystko mi się w nim podobało... Początek przypominał tą reklamę: "...Pędź do Media Markt..." XD. Porady najlepsze, ale to w sali tronowej... Takie nijakie... Ale:
10-/10!
Bo dostałem od ciebie kartkę, to prezent, a ja mam świąteczny humor
_________________ Jako że wszyscy umieszczają w podpisach linki do swoich BatellKinght'ów(itp.), zrobionych komiksów, ja tego(na razie) nie zrobię.
A ty się tak nie interesuj i nie czytaj każdego napotkanego podpisu!
Miłego dnia życzę.
Cóż, to będzie tak:
Wykonanie: Poboba mi się. Nic do zarzucenia. 10/10.
Humor: A bo ja wiem? Mnie się spodobało. Dużo śmiesznych tektów (jak pleśń, I kill you all, porada, CJ i strzelanka... XD). Dam ci 10/10.
Teksty: Jak na ciebie - bardzo dobrze! Nie obniżę nawet za przekleństwo. 10/10.
Ogółem: Podobało mi się. Nie wiem czemu, ale dam ci 10/10.
Wesołych Świąt!
_________________ "Pro Fide, Rege et Lege" - "Za Wiarę, Króla i Prawo" "Sic transit gloria mundi." - "Tak przemija chwała świata."
Mi się bardzo podobał początek . "Biec szybko biec." Skojarzył mi się z dość starą reklamą MediaMarktu . Dobre było na SB "Słyszałeś o grze Gothic?" "Nie...to strzelanka jakaś?" XD. ogólnie bardzo sympatycznie, ale zabrakło mi humoru...8/10.
No nieźle się przy tym uśmiałem . Początek przypominał mi właściwie jakąś rymowankę (dlaczego, nie wiem), bardzo mi się podobało jeszcze "porady" i SB. Ogólnie bardzo mi się to podobało i spokojnie daje 8,5/10
Do wykonania się nie czepiam Jest OK, humor ujdzie rozśmieszyły mnie 3 rzeczy: Porada z SO, Cj ze strzelanką, i KURWA! z netem XD Czyli nawet sporo, jeśli chodzi o takie większe uśmiechy, tych mniejszych też było kilka Dam (jak już Ci na GG mówiłem ) 3/10...tfuu...8/10
Heheheh XD Komiks bardzo dobry. Najśmieszniejsze w nim jest to że rzeczy które ukazuje to sama prawda o naszym kochanym forum XD W każdym razie uważam za bardzo trafny mini-komiks 10/10
Mnie się bardzo podobało. Banalność humoru zawartego w komiksie czyni go naprawdę komicznym i oryginalnym.
Czytałem wiele komiksów o forum "GothicKomiksy", ale ten naprawdę wydaję się być najlepszym z nich.
Spodobał mi się styl tej pracy, począwszy od interesującego i przedziwnego początku skończywszy na końcowym wątku propagującym komiksy.
Widzę, że udało mi się dostrzec piękno w twojej pracy, dlatego ocenię ci ją dość wysoko.
No, trzeba Ci przyznać rację. Ukazałeś w krzywym zwierciadle naprawdę nasze wspaniałe GK. Szczególnie serwer XD. Tu jest plus, zawsze dostaję "kur*a!" 'nia, jak się wyłącza po raz 4 . Masz za komiks 7+/10. "Szybko biec! Musisz biec!" XD.
nie ma co zarzucić, jeden z moich ulubionych mini-komiksów na GK
Screeny: 100% idealne!
Humor: jak dla mnie 100% najlepszy CJ ze strzelanką ;]
Dźwięk : chyba nie było... ale i tak 100% ;P
10/10
Ten mk ci się udał
Wykonania nie oceniam choć bardzo spodobały mi się dymki. Humor mnie rozbawił niby taki prosty ale.. . Najlepsze momenty to CJ i "I kill you all" wykitowałem XD . Masz 10-/10
Taa... Mi także podobają mi się MK'acze o forum. "I KILL YOU ALL" czy "Jak dojść do starego obozu..."rozbawiły mnie na potęgę. Życzę więcej takich komi... Tsfu!!!!1 Mini - komiksów. Ocenka 6/6. Pozdro.