To niejest jeden z tych fajowych komiksów, robiłem go z nudów a co do innych mini-komiksów to mam małe kłopoty i musze je sklejać na nowo Ale zanim się doczekacie to ocencie tę prace
Beliar
Wysłany: 18-08-07, 08:50
Heh 2/10 bo mnie tam nie ma żartuje. No fajne to jest Jest spoko nie śmieszy tyle co tamte mini komiksy, ale jest spoko 9/10
No fajny ale może zrób więcej userów bo wiem, że w chowanego to we dwójkę się głupio gra 9/10 bo Ortografia !!!! Napisałeś puźniej zamiast później no ale dobra tam .. 9/10 to chyba dobra ocena
Super!10/10! Wagner odblwpiony pajęczyną, albo "Kurde, d**a mnie boli od sieedzeiea, ac h , tak jestem na lini .
5 lat później! Ech, fajny komiks, jAk bęziesz palnował jeszcze jedną część, to możesz mnie też zrobić!
_________________ http://s2.gladiatus.onet.pl/game/c.php?uid=53779
Kliknij!To nie boli a pomoże!
Pomogłem ci? Nie zapomnij dać mi pochwały:)
Userzy któzy należą do "Twórcze screeny Team" :
Skate
Arcymag
remik
Dawcor
Indiana
Pumo
Kakashi
Team robi różne śmieszne screeny!!!
Mimo, iż ten komiks jest klasyką, był jednym z pierwszych MK-ów jakie czytałem i jest śmieszny (XD) wystawiam mu z bani 09/10. Bo nie było jakiegoś takiego brechtania, ale +1 do sentymentu i masz 10/10.
A teraz wszyscy:
Powiedzcie mi. Dlaczego? Dlaczego CJ zrobił takie krzywulce (obrazki...) a zgarniał najlepsze oceny? A teraz to w MK musi być porządek bo tak i foch... LUDZIE! Dla mnie MK, to nie komiks, tylko krótka satyrka! Nie musi mieć jakichś cholera ram! Dziękuję
PS. CJ. A teraz kurde oceń mi ,,O Myszce"
_________________ DO KUJA Z POLITYKĄ Tu się Gothic i twórczość z niego liczy . Nie kłóćmy się o politykę, bo zobaczcie jak to nasze stosunki psuje... Ja + Fortuno = Korespondencyjni ziomale poróżnieni przez Politykę, ale zakopaliśmy to i cały czas ziomale. Tak samo z Darmorem.
Fabuła: nie jest ważna. Grunt, że śmieszna. A skoro jest, i to nawet nieźle podana to tym lepiej dla CJebie
Fabuła na 8/10.
Wykonanie: paintówki, ale to było w czasach komiksu paintowanego więc ujdzie ci na sucho. Screeny ładnie cyknięte. Nieco nieestetyczne (Ba! Mocno), ale tworzy to wraz z resztą swoistą harmonię.
7/10
Teksty: zabawne i to się liczy. Masa błędów, ale u CJebie to nadaje swego rodzaju uroku.
7-/10.
Ogólnie: przezabawny MK. Czytałem dość dawno, ale dopiero dziś przemogłem się i oceniłem komiks tej żywej legendy forum
Nie wierzę że tego nie oceniłem. Oceniałem! Przysięgam...
No może jednak nie Tak, czy owak. Ten m-k mnie nie śmieszy. Wykonanie może być, jeśli weźmiemy pod uwagę wiek komiksu, ale ogólnie jest on przeciętny. 5/10.