Nie no dobry komiks .Mimo iż zerżnięte z jakieś reklamy (zapomniałem jakie) i sparodiowane wyszło ci całkiem dobrze.Ale ortografia szczypie w oczy "Przeciesz".....Ocena a niech stracę 8/10..
A Wy wszyscy to jakimiś zboczuchmi jesteście . Przecież pokazał tam NIC. Zero ( ) seksu! A Wy sobie z miejsca myślicie, że... ten tego... no właśnie .
Ale nie ma co, mini naprawdę fajny, dlatego dam 9/10.
_________________ http://myplay.com/video-player/michael-jackson
Każdy fan (oraz nie fan) Króla, bezpretensjonalnie musi wejść na tę stronę.
"Nazywam się Emiel Regis Rohellec Terzieff-Godefroy. Żyję na tym świecie czterysta dwadzieścia osiem lat według waszego rachunku, sześćset czterdzieści dwa lata według rachuby elfów. Jestem potomkiem rozbitków, nieszczęsnych istot uwięzionych wśród was po kataklizmie, który wy nazywacie Koniunkcją Sfer. Uchodzę, delikatnie mówiąc, za potwora. Za krwiożercze monstrum. "
Jeden z pierwszych miniomiksów jakie tu przeczytałem !! masz 9/10 (8 za pomysł + 1 za sentyment)
_________________ DO KUJA Z POLITYKĄ Tu się Gothic i twórczość z niego liczy . Nie kłóćmy się o politykę, bo zobaczcie jak to nasze stosunki psuje... Ja + Fortuno = Korespondencyjni ziomale poróżnieni przez Politykę, ale zakopaliśmy to i cały czas ziomale. Tak samo z Darmorem.
Mini-Komiks fajny ale co z tego skoro humor jest kiepściutki, z niczego się tu nie uśmiałem. Wykonanie też jest nie najlepsze. A błędy ortograficzną też są. No cóż... Sorry CeJot 3/10
Komiks mnie rozbawił
Obrazki ułożone chaotycznie,błędy ortograficzne te dwie rzeczy obniżą nieco ocenę. Ale sam humor mnie rozbroił "Cziro jak tu pięknie" . Masz 8/10
Jesteś jednym z lepszych twórców MK. Ten tu jest przewspaniały! Ładne wykonanie, teksty bez zarzutu a humor powala. I nie jest to jakiś tani CHUMOR, ale prawdziwy HUMOR. Pomysły "made in łeb Sidżeja" zawsze mnie śmieszyły a tu miałeś pyszny pomysł na sparodiowanie reklamy. "Mama mija" - nie mogę. Leżę ze śmiech 10/10 oczywiście.
''Cziro, jak tu pięknie'' i ''Mamma Mija'' Obrazki równe, dymki ładne, ujęcia kamerą super. Ogólnie nie mam żadnych zastrzeżeń. ''Szpirytus'' . MK rozbawił mnie i to bardzo. Robisz tak samo śmieszne MK jak Generał
Według mnie zasługujesz na 10/10! Bo tu jest pięknie
dobre i bajeranckie. krotka smieszna i zabawna historyjka na plazy. daje 10-/10 poniewaz byl taki maly blad wiec jest minusik a mianowicie chodzi o tekst: mama mija. powinno byc mamma ale i tak bajer