Ostatnio zmieniony przez KamilzLasu 04-10-08, 13:28, w całości zmieniany 1 raz
Fargel
Wysłany: 04-10-08, 13:00
Normlanie szczęka mi opadła,komiks po angielsku i na dodatek muzyczny przynajmniej dałeś coś dla odmiany niż ciągłe dziadostwo...nie moge dać innej oceny jak 10 /10.
Podoba mi sie Ową piosenkę znam chyba na pamięć - film oglądałem z rok temu, ale często słucham soundtracku Co mi się średnio spodobało - ujęcie Cavalorna jako Dio i paintowski krzyż. Po za tym MK miażdży pałę, czękam na ukomiksowienie Master Exploder'a, Classico i Beelzeboss'a! 9/10.
No wszystko gitciarsko tylko jeden problem. Zdarzały się małe i nawet spore pomyłki w tekście. Czasem to zmieniało sens wypowiedzi. I to mi naprawdę popsuło wrażenia. Np. Ojciec powiedział "You grounded for a week with no telephone" a ty napisałeś "You going for a week with no telephone" Inaczej prawda? A tu jeszcze gorzej "Why way you ever born" w oryginale a ty napisałeś "Why way you never born". Jakim sposobem się nigdy nie urodził No ale tak czy siak i tak jest dobrze więc daję 8/10.
Wiedziałem że coś rozpierdzieliłem Po prostu pomyłki, to z urodzeniem to literkrówka Teraz, gdy to czytam/oglądam, to dostrzegam błąd Ale nie zmienię, bo ja takich rzeczy nie robię
_________________ Robię jakiś komiks. Życzcie mi powodzenia, po roku ich nie robienia nie pamiętam nawet jak się steruje kamerą
Mini-komiks bardzo fajny, jednak jak już Pumo wspominał są te błędy i ten krzyż, o czym wspominał Jakubcio. Ogólnie komiks bardzo dobry...Co prawda Papcia 2112 lepszy, ale ten i tak wymiata . I za bardzo nie rozumiem po co dałeś go na "Najśmieszniejszy MK"? Jako komiks muzyczny jest świetny, ale jako humorystyczny? W życiu! Masz 9-/10 o oczko w dół za te drobne pomyłki, a minus za krzyż .
MK jest zajefajny. Gdy oglądałem filmik z tą muzą to się uśmiałem na początku, gdy widziałem kolesia z gitarą i zaczął grać. MK jest również fajny, dobrze zrobiony i wszystko, tylko ten paintowy krzyż jakoś tobie źle wyszedł. No, ale cóż MK świetny jest Ocena za to, to 9+/10. Bo za krzyż
Jako że jest to komiks muzyczny, to niemogłem go nieprzeczytać No powiem tak... fajny plakat Queen. Nie no, nawet to wszystko Ci nieźle wyszło, ale błedy w tłumaczeniu i niezbyt żywa gra JB przy rodzinie. Mogłeś użyć kodu na ROOOOCK daje 8/10, spoko
Hm... film oglądałem i jest super... Komiks ten zaś jest pierwszą (znaną mi) adaptacją urywka tego filmu. Ogólnie... podoba mi się 9/10.
PS: Ado'o - napisałeś "2012", a poprawny zapis to "2112"
Bo Ado'o pewnie ciekawi czy w roku 2012 będzie koniec świata - Pumo
_________________ http://myplay.com/video-player/michael-jackson
Każdy fan (oraz nie fan) Króla, bezpretensjonalnie musi wejść na tę stronę.
"Nazywam się Emiel Regis Rohellec Terzieff-Godefroy. Żyję na tym świecie czterysta dwadzieścia osiem lat według waszego rachunku, sześćset czterdzieści dwa lata według rachuby elfów. Jestem potomkiem rozbitków, nieszczęsnych istot uwięzionych wśród was po kataklizmie, który wy nazywacie Koniunkcją Sfer. Uchodzę, delikatnie mówiąc, za potwora. Za krwiożercze monstrum. "
Wow , nie wiedziałem że ten filmik można pokazać w postaci komiksu , ekstra ci to wyszło , jednak jak został zgłoszony na najśmieszniejszy MK to powinien mnie rozśmieszyć jednak tak nie było,
Ocena to 9/10
No żesz w mordę jestem fanem filmu . Tak po za tym planuję coś związanego z Tenacius D jeśli chodzi o komiksy... Jednak na razie nie mówię nic. A co do minikomiksu 10/10
"Mów co chcesz, ale Zafina to najzajebistsza laska w tekkenie" - ja
"Ill take their fucking heads! - Trivium
Zajrzyj na mój profil do autobiografii żeby zobaczyć moje komiksy ;]