Ogólnie komiks jest cienki, ale nie wiedzieć czemu ZAWSZE jak słyszę tekst ,,Bansai"! Albo jego odmiany to się śmieje .
Po za tym fajne (jak dla mnie) wyszedł ci wzburzony chrząszcz. Teksty mógłby być co prawda lepsze, ale i tak masz u mnie 6/10 za Bansai!/
Średnio. Dowcipy o zabójczym chrząszczu już się wszystkim znudziły. Jednak ak zobaczyłem screena jak ten chrząszcz leciał na Wrzoda to przypomniał mi się "Monty Python i Święty Graal" . Jeśli chodzi o wykonanie, to jak na pierwszy komiks jest naprawdę dobrze . Cóż, nie ma co więcej oceniać. Jedynie co ci mogę postawić to 5/10.
Znowu chrząszcz To już się robi nudne. Niemniej wykonanie nie jest takie złe, a i w tekstach nie ma zbyt wielu potknięć. Niestety, humor - a raczej jego brak - pozostawia wiele do życzenia. Mogę postawić 3/10.
_________________ Robię jakiś komiks. Życzcie mi powodzenia, po roku ich nie robienia nie pamiętam nawet jak się steruje kamerą
Hmmm... Ja cię panie kolego bardzo przepraszam, ale co to do jasnej ciasnej jest? Motyw z krwiożerczym chrząszczem był po raz ostatni śmieszny w komiksie o UA i to wcale nie aż tak bardzo. Wykonanie również nie najlepsze... No i parę błędów typu "niebespiecznym"... 2+/10...
Cóż...MK mnie za bardzo nie rozśmieszył. Z rad mogę ci dać taką że jak będziesz robił już komiks pełnometrażowy to rób nieco dłuższe arkusze i zmień hosting, ponieważ fotosik sam zmniejsza rozdzielczość, jeżeli wrzucisz większy arkusz. Co do humoru to mamy Wrzoda...ile razy to ja już go widziałem? Chrząszcz mocniejszy od człowieka? To też już chyba było ze sto razy. Ale nawet gdyby nie już po sto razy wykorzystywane wątki to komiks ma dość marny humor. Jestem w stanie wystawić 4/10 z nie do końca znanych mi przyczyn .
Myślałem że jak ja zrobię coś z silnym chrząszczem, to będzie koniec tego. Na dodatek Wrzód z doskonałym połączeniem z Beziem. Ale co do wykonania i tekstów nie jest źle, ale w MK bardziej liczy się humor. Ocena: 3/10. To dla zachęty i dla zaczynającego.
_________________ Ej, ty!!! Tak, o ciebie chodzi. Jeśli chcesz mieć ocenę z komiksu/zapowiedzi/MK, to pisz śmiało do mnie na PW. Jak mam czas, to ocenię każdy komiks, jaki zostanie mi zaproponowany.
Komiksior jak na pierwszy jest bardzo fajny. Nigdy nie nudzą mi się żarty o potężnych chrząszczach
FABUŁA: Bezimienny uczący Wrzoda walki? A potem jeszcze potężny chrząszcz? Takiej kompozycji chyba nie widziałem. 8/10.
WYKONANIE: Teksty mogły być, chociaż niektóre były nawet niezłe, (np. Bansai) . Screeny nawet ładne. 6/10.
BOHATER(owie): Tu już ci dam minusa. Bezi, Wrzodzio i chrząszcz, najczęstsi bohaterowie komiksów i minikomiksów. 4/10.
Ogółem dałbym ci 6/10. MK jest naprawdę niezły. Nie najlepszy, ale niezły.
"Cieniasy"
MK o mordercy chrząszczu dobre Za pomysł 8/10 bo kilku obrazkow nie bylo potrzebnych, fabuła troche bez sensu ale ujdzie 6/10, daje Ci 7/10
Pozdro Myrtan
Już mam dosyć komiksów, filmów, artów o Bezim, Wrzodzie i Chrząszcz, bo to nie śmieszy mnie wcale. Komiks ujdzie, nie jest zły, ale mógłby być lepszy. Parę tekstów było ok "Cieniasy" itd.
Takie sobie. Ani razu się nie zaśmiałem. Niby taki MK, ale jak nad każdą pracą trza się trochę wysilić, żeby wyszło nieźle. Popraw kilka błędów które wymienili koledzy, a ocenię twój mini - komiks na piątkę z plusem.
Nie zaśmiałem się ani razu.Wrzód,Bezi,Chrząszcz? Stare!
Dam ci 2/10
_________________ "Ale Innos podpatrzył czyn Beliara i przemierzył Ziemię by znaleźć człowieka!"
"Wtedy zwrócił się Beliar do innej istoty. Ale Adanos zesłał potężną falę która zmyła ją z powierzchni Ziemii"
"Ale wraz z nią, odeszły także drzewa i zwierzęta. Więc Adanos wielce się zasmucił"
"Mam w dupie przeznaczenie!"
MK... taki sobie. Wykonanie średnie, teksty bez interpunkcji, ogólnie średnie. Problem leży w... humorze. Wrzód i chrząszcz są tak wykorzystanymi pomysłami jak żaden inny, dlatego minus. Chociaż, skok chrząszcza na wrzoda ratuje resztki humoru Dam Ci 4/10, jako, iż to Twój pierwszy komiks. I rada - nie wrzucaj komiksów na fotosik! Najlepiej też rób dłuższe, pojedyńcze arkusze ni trzy małe.
_________________ "Śmierć, Zemsta i Furia to trzy podstawowe składniki Chaosu"
I believe i am pie!
Mk mnie rozśmieszył ale nie do rozpuku. Wrzód,Bezio i chrząszcz to było niejednokrotnie przewijane. Nie podobają mi się łączniki dymków. Dobra nie chce mi się pisać więc mk ma 6+/10
Do wykonania nie mam żadnych zastrzeżeń Screeny są bardzo dobre, poszczególne obrazki starannie od siebie 'oddzielone', dymki i narracja takie, jakie powinny być... Ogólnie mini komiks przyjemnie mi się czytało, i nie dopatrzyłem się praktycznie żadnych minusów. Jak na Twoje pierwsze dzieło, świetne 8/10 Jak najbardziej zasłużone Twórz dalej i powodzenia!
Ciekawy MK i śmieszny. Takie teksty jak ''Bansai'' i coś podobnego zawsze mnie rozwala. Albo ten tekst ''Cieniasy!'' pod koniec MK Podsumujmy...
Fabuła - Śmieszna, lecz krótka jak na MK przystało. Za fabułę 8/10 ponieważ czegoś tam brakuje.
Teksty - Są takie które potrafią mnie rozśmieszyć. W tym komiksie je widziałem. 9/10 ponieważ były i drętwe teksty.
Dymki - No cóż, nawet dobre. 9/10.
Humor - W tym MK obecny był. 10/10.
Według mnie zasłużyłeś na 9/10. Rób komiksy dalej!