No tak. Komiksy komediowe z Wrzodem się już przejadły, zwłaszcza jeśli chodzi o jego seksualność XD Ale jesteś nowy/nowa (nie mogę wywnioskować z nicku), więc masz prawo tego nie wiedzieć. Wykonanie (oprócz zbroi Stasia) dobre, teksty też. Tylko humoru jakoś brak. Normalnie miałbyś 3/10, ale że to twoje pierwsze dzieło, masz 5/10.
_________________ Robię jakiś komiks. Życzcie mi powodzenia, po roku ich nie robienia nie pamiętam nawet jak się steruje kamerą
Nie no... czy wy nie potraficie nic innego niż wrzód wymyślić? Jak wspominał KzL ten humor już jest stary i marny, lecz masz prawo tego nie wiedzieć. Wykonanie marne, ramka różnych grubości... A tak w sumie to po co w mk numeracja? Chyba każdy umie czytać komiksy. No, dam ci 4/10.
Ech, badziewny komiks . I znowu wyśmiewanie się z Wrzoda. Jak już macie zrobić z nim jakiś MK, to się wysilcie.Ale i tak MK z Wrzodem każdemu się znudziły. Dlatego dam ci 3/10 o do wykonanie nic nie mam . Ale humor zerowy.
Powiem jedno, albo dwa słowa. Już żarty z Wrzoda mnie nie śmieszą. Na dodatek, humor jaki zaprezentowałeś nie jest smaczny. Robienie z Wrzoda homo-niewiadomo jest beznadziejne. Ocena: DN0/10.
_________________ Ej, ty!!! Tak, o ciebie chodzi. Jeśli chcesz mieć ocenę z komiksu/zapowiedzi/MK, to pisz śmiało do mnie na PW. Jak mam czas, to ocenię każdy komiks, jaki zostanie mi zaproponowany.
Taaa...
Tak szczerze nic nie zrozumiałem.
Dobra jak wszyscy wyżej pisali mi też już się znudził wrzód, on jest połowie MK i zawsze chce wszystko gwałcić (sorry za słowo) itp.
Wykonanie takie sobie, a z tamtym ubraniem to naprawdę przegiąłeś.
Dam ci 4/10
Powiem Ci coś: Wrzód już jest taki nudny... Jeśli chodzi o robotę Wrzóda, jest to stare jak świat Gothica. Ludzie, to tylko postać z gry komputerowej. Wszelkie opowiadania, filmy i komiksy jakie o nim są...
Komiks mnie chyba ani razu nie rozśmieszył, a właśnie o to w nim chodziło. 1/10
Ej, koleś, mam nadzieje, że nie będzie to plagiat mojego komiksu o Polowaniu na chrząszcza, że po pas uzbrojeni kolesie, będą polować na bardzo słabego NPC. Ale, zobaczymy jak rozegra się fabuła.
_________________ Ej, ty!!! Tak, o ciebie chodzi. Jeśli chcesz mieć ocenę z komiksu/zapowiedzi/MK, to pisz śmiało do mnie na PW. Jak mam czas, to ocenię każdy komiks, jaki zostanie mi zaproponowany.
Generał nie zapominaj że ty ściągałeś z Monty Pythona więc pomysł nie jest w 100% twój. No i nie oceniaj po tytule. A co do komiksu, no jak wiadomo, Wrzody już nudne, nie lubię kiedy robi się z niego w komiksie pedała ale nie będe nic za to odejmował bo teksty i wykonanie są całkiem niezłe. Szkoda tylko że takie jakieś mało śmieszne, daję 6.5/10
Nowy , na początek witamy na GK XD
A teraz do konkretów
Nawet , nawet spodobał mi się .
A co do oceny to 7/10 .
Ale zrób jeszcze jakiś komiks tzn. całość
_________________ Moja Twórczość XD : Komiksy :
Twarz Zdrajcy-Zawieszone
Raczej kiepsko, ale od czegoś trzeba zacząć Mnie takie komiksy ani nie bawią ani też nie interesują, ale przynajmniej wykonanie jest całkiem niezłe jak na pierwszy komiks, dlatego:
Głupie i nieśmieszne, raczej żenujące. A dokładniej żenuje mnie poziom humoru w twojej pracy. Błędy interpunkcyjne są na każdym kroku. Wykonanie...jakaś tam praca kamerą jest, więc mogło być gorzej. 3/10 bo widziałem że ludzie robili dużo gorsze komiksy za pierwszym podejściem.
No... komiks nie przypadł mi do gustu lekko sie uśmiechnąłem nic więcej, humor troche dziecinny a Wrzód Gwałciciel już mi sie przejadł z mojej strony 3/10
Komiks ocenię jednym słowem, albo dwoma. TOTALNA KLAPA Zero humoru, wykonanie ujdzie ale zbroja tego kopacza jest OBRZYDLIWA. Komedie z Wrzodem w roli głównej się już przejadły. Robienie z niego homo-niewiadomo jest beznadziejne. Ocena na jaką zasługujesz to: 0/10
What's that!!?? Sory ale to jeden z najgłupszych mini-komiksów jaki czytałem choć nie czytałem ich z byt dużo ale to już inna historia . Nie będę się rozpisywał tłumacząc ci co jest nie tak bo moim poprzednicy już to zrobili , a więc przejdę od razu do oceny która wynosi : 0/10
Ogólnie mi się podoba. Akcja z Thorusem i praktycznie cała reszta. Niepodoba mi się tylko yo że ten ,,dentysta" był tak ,,dziwnie" ubrany i leczenie Wrzoda było kompletnym dnem... Ocena: 5/10
Bez sensu centralnie, nie możesz dać inną postać? Tylko ten wrzód wrzód i wrzód niedługo będe miał wrzody na dupie, byś dał jakiegoś innego kopacza czy coś 1/10
Pozdro Myrtan
No tak, pierwszym największym minusem jest Wrzód, oglądając dział mini-komiksy, większość oczywiście jest mu poświęcona.
Nie dość że nie śmieszne to jeszcze zboczone, choć komiks wykonany całkiem ok.
3.4\10
No dobra powiem szczerze. Ten komiks jest beznadziejny. Jest on po prostu niesmaczny. Ja w sumie nie mam nic do wrzoda, więcej do beziego, ale ten komiks jest nudny, nawet się przy tym nie uśmiechnąłem, doprawdy żenujący komiks. 1/10.
Nawet w czasie, gdy powstał ten mk pomysły z Wrzodem były wyczerpane...minusik. Były błędy ortograficzne i literówki np. "bochater". Oklepany pomysł, beznadziejne teksty i kilka innych aspektów po zsumowaniu daje ocenę 2-/10