MK klapa. Ani śmieszny, ani wart uwagi, ale i tak go ocenie. Coś w nim brakowało, może humoru. Jedyne, co mnie troszeczkę rozbawiło, to ten ziemniak. Nierozumnie tego, dlaczego musiał, po pokazaniu zdjęcia Lidla, wskakiwać do wody. Ocena 4/10.
_________________ Ej, ty!!! Tak, o ciebie chodzi. Jeśli chcesz mieć ocenę z komiksu/zapowiedzi/MK, to pisz śmiało do mnie na PW. Jak mam czas, to ocenię każdy komiks, jaki zostanie mi zaproponowany.
heh to superowy komiks!ten teskt mnie rozwalił:"Jestem Kubisa i z***rdalam jak Kubica
_________________ Gdy wy stawiacie 10/10, ja próbuje wyciągnąć na 7/10.
Niech żyje energia atomowa!
Kupcie mi na urodziny pierogi. Ucieszę się. Loris chce na urodziny nowe łożysko.
No nie mogę powiedzieć, żeby ten komiks mnie jakoś rozbawił. Tylko ten ziemniak Poza tym niestety nic. Ale wykonanie i teksty są w porządku. Dam ci 6/10 - podniosłem o jeden stopień dlatego, że tam jestem
_________________ Robię jakiś komiks. Życzcie mi powodzenia, po roku ich nie robienia nie pamiętam nawet jak się steruje kamerą
"Muszę kupić nowy garnek" - uśmiech
"Pan Gumiś" - radocha
"Kartofel" - upadek z krzesła
"Widok oblewanego Pumo" - bezcenne XD
Ja dam 8-/10, bo się nie załapałem na rekrutację(jak zwykle ) Nie, na serio po prostu... Brak "tego" czegoś... Wspomniane teksty mnie rozbawiły...
Jak wspomniałem: 8-/10
_________________ Jako że wszyscy umieszczają w podpisach linki do swoich BatellKinght'ów(itp.), zrobionych komiksów, ja tego(na razie) nie zrobię.
A ty się tak nie interesuj i nie czytaj każdego napotkanego podpisu!
Miłego dnia życzę.
Kupa, mnie ani troche nie rozbawiło, a nawet moge powiedzieć ze nic z niego nie zrozumiałem bo pogmatwane to strasznie. I skąd, po co i dlaczego ten gościu znalazł sie w wodzie? 3/10
zapomniałem dać ocenę dawno dawno temu to teraz daję...8/10 za tekst o mnie i Kubicy oraz,że jestem kucharzem(lubię smażyć jajka XD)
_________________ Gdy wy stawiacie 10/10, ja próbuje wyciągnąć na 7/10.
Niech żyje energia atomowa!
Kupcie mi na urodziny pierogi. Ucieszę się. Loris chce na urodziny nowe łożysko.
Mini Komiks nie jest jakoś szczególnie dobry. Tekst o Kubisy był niezły. Obrazki ładnie wykonane jednak humor nie był specjalnie wyszukany. Wykonanie cię podratowało. Moja ocena to 6/10.
_________________ Piszę poprawnie po polsku.
Moja twórczość:
Zawieszone:
Asasyn Shargan - opowiadanie