Wysłany: 23-05-07, 16:47 Mysliwy Wilnlou - Walka o byt 1.
Wreszcie upragniony mysliwy. wiem ze sie wyczekaliście ale było pare problemów. komiks myśle bardziej trzyma w napięciu niż przygody georga. sorrka ze w trzech częściach ale tak bywa.
i niech się CJ z Khaelem nie czepiają ze krótki, bo sami robią krótsze.
ee za krótki ?? według mnie w sam raz a przecież będziesz robił jeszcze następne części , / ee pomyłka masz racje za krótki w 3 części się aż naczytałem 4 obrazki no wiem za dużo zajmowały, a teraz moje rady, obrazki hmm w porządku nie licząc pierwszej części (za duże), dalej hmm nie zepsuj tej historii ii jeszcze może by aaa no ten tego nie musiałeś opisywać tych obozów , i tego w komiksach nienawidzę .. (zamurowało was co nie żart) .. zawsze przeciągacie te akcje które mają się wydarzyć na 2 fazę części komiksów zawsze jak wlepiacie to pierwsza ta nudawa a puzniej akcja (mówię do wszystkich co to robią w tym i ja (ale u mnie sie to nie zdarzyło (no chyba licżąc skazanego na śmierć 1 cz ale ona była bardzo krótka a w następnej juz sie cos działo )))
jak zrobiłem juz 2 część to patrze... i mam 1.54 mb!!! myslałem że wybuchne! a niemogłem zmniejszać całego bo byście sie niedoczytali. akcja będzie, tu jej rzeczywiście niema, albo jest w małym stopniu.
jak zrobiłem juz 2 część to patrze... i mam 1.54 mb!!! myslałem że wybuchne! a niemogłem zmniejszać całego bo byście sie niedoczytali. akcja będzie, tu jej rzeczywiście niema, albo jest w małym stopniu.
pozdr.
Ja też tak miałem Nieraz musiałem okrajać komiks żeby się zmieścił (Enric III, Basket & Wigo 2). A co do twojego komiksu: Bardzo dobry komiks Oryginalny pomysł z tym zmienianiem pozycji do strzału, z nadejściem zimy i z tą liną . Jeszcze obrony lasu nie było Zobaczymy czy mu się powiedzie.
opis obozów jest najgorszy hmm...moim zdaniem trzeba opisać obozy żeby komiks miał dobry start. To jest historia, w której napoczątku przedstawione są fakty czyli właśnie te opisy. myslicie ze po co, przecież każdy wie jakie są obozy. ale wydaje mi się że kazda taka historia powinna na początku zawierać słowa wyjaśnienia.
postanowiłem zrobić naprawde pożądny komiks. mam juz ambitny plan, i musze się skupić na szczegółach i fabule, dlatego niespodziewajcie sie komiksu zbyt szybko. i mam jeszcze pytanie do was. czy chcecie zeby komiks wyjaśnił się w części drugiej, czy mam go jeszcze pociągnąć do części trzeciej??? to dla mnie wazne, zalezy mi zeby komiks sie podobał, dlatego prosze się wypowiedzieć!!!
Extra komiks! Bardzo fajny, mówię Ci. I nie zależy w ilu zrobisz częściach. Jak w dwóch będziesz miał całą fabułę i będziesz chciał zrobić część 3 to napchasz ją jakimiś bzdetami. Nie ważne w ilu częściach liczy się komiks!
9,8/10
Sorry, że tak późno się o nim wypowiedziałem Papcio
No nawet fajny tylko skonczyl sie w najciekawszym momencie I faktycznie miejscami straszne dluzyzny ci wyszly No i zeby slowo boj napisac przez 'u' to juz trzeba byc faktycznie dyslektykiem
No i sam pomysl dobry - gosciu broni lasu przed wycinka a nie jakies tam tu byli tam poszli i mieli zdobyc cos tam a po drodze rozpierducha
Mam nadzije że będą nastęmpne części .........Jak narazie żadnej bijatyki ale wykonańe ladne tylko nie podoba m sie troche to że za dużo gadanie w myślach Ale dość dobry komiks !!! Daje .....69/100
Ostatnio zmieniony przez Milten Michał 26-06-07, 17:39, w całości zmieniany 1 raz
zauważyłem że dostaje punkty karne za gadanie w myślach. Przecież on jest tam sam, do kogo miał mówić? on mówiłdo siebie, zastanawiał się. więc mówił w myślach. czy wy, jak gadacie do siebie robice to na głos? ja nie. nie będzie kolejNYCH części będzie kolejNA część.