:shock: fabuła świetna wreszcie nie chodzi tylko o to żeby uratować świat przed kimś lub przed czymś...jeszcze zakończenie z książką świetny pomysł no i jeszcze to że komiks jest bardzo długi...komiks w 100% zasługuje na miano bestsellera
Świetny komiks zajefajna fabula Czlowieku jak ty to robisz Ocena raczej oczywista 10000000/10 !! Ja raczej nie patrze na ortografie ale mógłbyś sie postarać
_________________ ?ądza krwi to tylko początek.
Wojna mym żywiołem.
Wasza wolność to tylko wspomnienie.
Bo prawdziwa siła leży w umyśle.
Zagraj w GoThiC gdzie stawką jest śmierć TyLkO Po To By OdZySkać WoLnOść.
Czytałem go (tylko/aż) 57 minut. Zapewnił mi godzinkę niesamowitej zabawy. Były błędy ortograficzne, i jest to JEDYNY błąd, a właściwie mała usterka. 10/10
_________________ Robię jakiś komiks. Życzcie mi powodzenia, po roku ich nie robienia nie pamiętam nawet jak się steruje kamerą
Doskonały Komiks ! Ciekawa fabuła i długa . Bardzo mnie wciągnął , przeczytałem 3 razy . Ocena 10/10 , tylko błędy ortograficzne , ale nie będę sie tego czepiać .
Lester_ćpun
Wysłany: 27-02-08, 12:54
Zawalista fabuła ,świetne opisanie przyrody i podobało mi się jak skradał
się do starego obozu.Dam ci 10/10.Według mnie jest to njeden z najlepszych komiksów jakie są na forum
komiks poprostu miażdy Jeden z najlepszych komiksów na forum.
Oczywiście 10/10
kaczka
Wysłany: 19-04-08, 22:48
Nie doczytałam do końca, błędy ortograficzne, stylistyczne, literówki oraz interpunkcja robią swoje! Proponuję posprawdzać błędy, zanim następnym razem dasz komiks do internetu.
Po za tym praca wykonana na Paincie... Cóż, ciekawie to nie wygląda. Spraw sobie lepszy program graficzny, gdyż Paint jest naprawdę na niskim poziomie.
Fabuła, do momentu zakończenia mojego czytania, była ciekawa, do tego dochodzą również ładne screeny.
"Spraw sobie lepszy program graficzny: - to pozostawię bez komentarza, ale powiem ci, że nawet z mojego długopisu wyskoczyła sprężynka. Owszem, paint jest słaby, ale...
a) Kiedyś było inaczej.
b) Robienie komiksu w czymś innym niż banalnym w obsłudze Paincie to masochizm (bez obrazy DartMan i inni )
_________________ Robię jakiś komiks. Życzcie mi powodzenia, po roku ich nie robienia nie pamiętam nawet jak się steruje kamerą
Nom..komiks fajny , ale jest parę błędów ortograficznych i wydaję mi się też , że wątek z zemsta Lewusa chciałeś dokończyć , ale zabrakło ci czasu bo komiks się ciągnął i już go chciałeś jak najszybciej skończyć , wydaje mi się też , że Roy był za słaby a Juan za silny , przecież jeden z najlepszych zabójców w kolonii i to z najlepszym łukiem w kolonii i świetnymi broniami , ledwo daje sobie radę z byle strażnikiem , druga rzecz to sam Winlou , kolo , który jak sam napisałeś ma serce z kamienia i posyła niewinnych drwali na pewną śmierć lituje się nad byle strażnikiem który , gdyby nie został raniony przez Arto sam by chciał zabić wojownika (myśliwy to zbyt łagodne pojęcie).
OO gościu to jest rewelacyjne. Odpowiednie tępo, świetne ujęcia. A ta fabuła i to świetnie przemyślane zakończenie. Ale bez zbędnego pisania ocenki:
Fabuła 10/10
Teksty&Ortografia 8/10
Długość- 10/10 (ale czasem się nudno robiło)
Ujęcia 10/10
Razem no niech będzie 9,5/10
PzDr i szacuneczek
Wykonanie: 10/10
Fabuła 11/10 :thumright:
Teksty: 9/10 (Ortografia!)
Ale ogółem 10/10.
PS. W pełni zasłużony bestseller :rabbit:!
_________________ "Pro Fide, Rege et Lege" - "Za Wiarę, Króla i Prawo" "Sic transit gloria mundi." - "Tak przemija chwała świata."
mam jedno pytanie czy na obrazku 377 jest cenzura???
Na to wygląda. Dostrzegłem dopiero teraz, kiedy ty o tym napisałeś.
Nie odpowiada mi w tym komiksie tylko jedno... na początku jest napisane, że Winlou "jest bezlitosny, ma serce z kamienia". A potem zostaje przedstawiony jako bardziej szlachetna postać. Na nawrócenie mi to nie wygląda.
Jednak komiks utrzymuje w klimacie, no i w ogóle powala. 10/10!
_________________ Piszę poprawnie.
Ciekawy ze mnie człowiek... zawsze, gdy wszystkim komiks się podoba maksymalnie, gdy wystawiają oceny 10/10, ja i tak znajdę dziurę...
Thorus12 [Usunięty]
Wysłany: 18-10-08, 14:33 O JA
Komix swietny!Musisz nauczyc mnie jak robic takie komixy.Moze kiedys za twoim pozwoleniem zrobie ekranizacje tego komiksu.Ale to jak zrobie 2 filmy!Ocenki:
Komiks jest bardzo, ale to bardzo ciekawy.
Ale popełniłeś bardzo wiele błędów ortograficznych głownie 'u' zamiast 'ó', które okrutnie rzucają się w oczy!!! Mogłeś chociaż sprawdzić w słowniku niektóre wyrazy, bo nawet w podsumowaniu pierwszej części wielkimi literami NA CZERWONO zrobiłeś błędy.
Poza tym kilka screenów jest źle zrobionych. Obrazek 353 - Gomez nie ma zakrytej twarzy w stroju szkodnika.
Roy wyszedł o poranku szukać Winlou i zobaczył Juana. I aż tyle godzin walczyli że zaczęło się ściemniać (obrazek 556)?! Bez przesady
670 obrazek- pełno pustych chmurek. o co cho?
Bardzo fajne zakończenie
Komiks to głównie fabuła, ale nie można przy ocenie pominąć także wykonania. Ja bym Ci nie wystawił BESTSELLERA dopóki nie poprawiłbyś tych błędów
Ocena 9/10
P.S. Nie rozumiem tych dzieciaków którzy wystawiają oceny 100000/10, pewnie nawet nie czytając komiksu. Ehhh..