popełniłeś bardzo wiele błędów ortograficznych głownie 'u' zamiast 'ó', które okrutnie rzucają się w oczy!!!
Jagbys siedział nad komiksem bite kilka miechów, naciskany zewsząd żeby go jak najszybciej skończyć, i robiłbys go w wycieńczeniu to raczej tez niezrobiłbyś bezbłędnej pracy.
adrianszyd napisał/a:
Mogłeś chociaż sprawdzić w słowniku niektóre wyrazy, bo nawet w podsumowaniu pierwszej części wielkimi literami NA CZERWONO zrobiłeś błędy.
Napewno miałem na to czas.
adrianszyd napisał/a:
Poza tym kilka screenów jest źle zrobionych. Obrazek 353 - Gomez nie ma zakrytej twarzy w stroju szkodnika.
Roy wyszedł o poranku szukać Winlou i zobaczył Juana. I aż tyle godzin walczyli że zaczęło się ściemniać (obrazek 556)?! Bez przesady
670 obrazek- pełno pustych chmurek. o co cho?
Zauważ, że komiks był robiony w czasach... w których ta nasza gothicowa komiksowość i dokładność pracy dopiero się rozwijały. I raczej nie patrzyło się na to, czy gomez ma zakryta twarz czy nie, trzeba było cholera zrobić screena. Puste chmurki... czytujesz komiksy? Prawdziwe komiksy? Co oznacza wiele pustych chmure: Chaos. Przeważnie chaos, panikę. Pozatym skoro taki z ciebie cwaniak, że zauważyłeś szybko zmienieającą się porę dnia, to trzeba było także zauważyć że kamera na obrazku z dymkami jest oddalona. Ekran się oddala, dialogi są coraz cichsze. Jak w filmie
adrianszyd napisał/a:
Bardzo fajne zakończenie
Dzięki
adrianszyd napisał/a:
Komiks to głównie fabuła, ale nie można przy ocenie pominąć także wykonania. Ja bym Ci nie wystawił BESTSELLERA dopóki nie poprawiłbyś tych błędów
ja powiem tylko - respekt - dla ciebie za najlepszy komiks jaki w zyciu czytalem (lacznie z tymi z reala) i dla kolesia ktory codziennie robi 200... podkreslam jeszcze raz 200 pompek... masakra... jezeli jakis komiks jest od tego lepszy to ja chce publikacji w realu
_________________ -a czy bóg umie zrobić taki wieeeeeelki kamień?
-oczywiście
-ale takie wielgaaaachny!
-jak najbardziej
-no... a czy umie go podnieść?
-no... tak - jest wszechmogący
-a... umie zrobić kamień tak wielki że nawet ON go nie podniesie?
?e ja tego nie czytałem wcześniej!!! TO NAJLEPSZY KOMIKS NA FORUM. Wspaniale wykonany i super fabuła!!!
Wykonanie- 10/10
Teksty- Niebęde liczył błędów bo jak patrzyłem na pięknie wykonane screeny to nie zwracałem na nie uwagi-10/10
Fabuła- uper naprawde!!! Jak długo nad nią myślałes bo ja takiej bym nigdy nie wymyślił- 10/10
Komiksy które zamierzam zrobic:
1. Ostatnia Ofensywa
D-aRta_G.N(A)n [Usunięty]
Wysłany: 30-12-08, 17:37
Człowieku to jest prawdziwe arcydzieło!! według mnie dorównuje Ojczyźnie i innym komiksom Piotra_PL. Czekam na kolejne takie komiksy od ciebie.
Thorus12 [Usunięty]
Wysłany: 07-02-09, 19:39
D-aRta_G.N(A)n napisał/a:
Człowieku to jest prawdziwe arcydzieło!! według mnie dorównuje Ojczyźnie i innym komiksom Piotra_PL. Czekam na kolejne takie komiksy od ciebie.
Dorównuje? Przecież to wymiata wszystko!! To był , jest i bedzie najlepszy komiks na calym tym nedznym(takie zdanie bo forum jest wyczapiste: wiecie chcialem dac taki klimat ;O) forum!!
Brawo Brawo Jeszcze raz Barawo dla mnie komiks rewelacyjny tylko szkoda Juana :cry: widać ,że się napracowałeś obok Piotra wirtuoz komiksów tylko szkoda ,że brak humoru więc 9,65/10
Według mnie najlepszy komiks na forum zaraz po ojczyźnie Fabuła i całokształt zakrywają błędyh ortograficzne jednym słowem człowieku to jest Zarąbiste 1000/10
Ten komiks jest po prostu boski... Było kilka literówek, ortów ale nie są one aż tak bardzo ważne. Teraz już wiem dlaczego ten komiks dostał Bestsellera. Paczka Chipsów, 5 szklanek zimnego napoju i dotrwałem do końca Komiks na prawdę mnie wciągnął. Fabułą jest świetna, najlepsza była końcówka. Choć nadal nie wiem czemu kruk tak zwiewał i zeskoczył z zamku zabijając się Czyżby WINLOU odciął mu te... no... eee... genitalia? XD Zasługujesz na 10/10 choć i ta ocena nie pokazuje tego jak bardzo podoba mi się ten komiks.
Ps. Od dawna chciałem przeczytać ten komiks ale... ale dopiero dziś naszła mnie na niego chęć...
Dzięki za oceny
Eskelu: Najprawdopodobniej przegapiłeś momenty, które zdruzgotały psychikę Kruka (obrazki od 605 do 609) co spowodowało jego szaleństwo. Tak to właśnie było.
Bezsprzecznie, jeden z najlepszych komiksów na forum, jest po prostu IDEALNY. No cóż, czekam na kolejne dzieła, pokroju Myśliwego Winlou. Przejdźmy do ocen:
Zasługuje na BESTSELLER. Tylko że ortografia czasami jest błędna
Ale i tak fabuła jest powalająca, wykonanie i te 'efekty' też są dobre. Dobra to bez przeciągania 10/10
Pierwsze części kuleje ortografia,i to bardzo mi się nie spodobała.
Później już już bardzo dobrze.
Nie wiem co pisać, nie mam się do czego przyczepić.
9.8\10 - Nóż z Ciemności dla mnie lepsiejszy, tylko dla tego, że tam błędów nie ma. Gdyby nie błędy, ustawiłbym na równi.
Niewiem czy istnieje wogóle jakies słowo które mozna by do tego komiksu przypisać! Jest świetny! Genialny! Człowieku ile ty nad tym myślałeś?! Fabuła powalająca, efekty, te czynności Play ani itp. Bardzo mnie wciągnęło Wszystko poukładane w normie. Komiks SUPER! 10/10!!
Świetny komiks, zasłużony BESTSELLER. Świetna, pasjonująca i ciekawa fabuła, bardzo dobry klimat, bardzo dobre, charakterystyczne dla ciebie wykonanie i TYLKO dobre teksty. Dużo błędów minimalnie wpłynie na ocenę. A więc za BESTSELLERA dostaniesz 9+/10.
czytałem wiele komiksu(żadnego nie zrobiłem bo nie umiem) ten nalezy do mojej 5 najlepszych 1 jest klan śmierci 2 ojczyzna ale winlou sie zalapal na 3 miejsce wszystko swietne szkoda juana 100/10 wg mnie jeden z najlepszych komiksów
Jakoś nigdy nie miałem czasu przeczytać. Wreszcie go znalazłem. Szkoda, że dopiero teraz. A więc fabuła jest jak dla mnie genialna z małymi błędami. Najgorzej jest z tekstami sporo błędów ortograficznych jak i językowych, ale za to zbytnio nie odejmę punktów. Wykonanie było dobre jak na tamte czasy. XD Nawet jeden screen przy walce dwóch bezimiennych bardzo mnie zaciekawił. Podsumowując zasłużyłeś na bestsellera. A ocena za komiks wynosi 8+\10.
Jak dla mnie chyba najlepszy komiks tutaj na forum. To znaczy:
-Dopracowany
-Fajna fabuła (choć jak dla mnie nieco ,,amerykańska"
-Ogólnie oprócz paru błędów ortograficznych do niczego się nie przyczepię bo nie ma do czego.
"Mów co chcesz, ale Zafina to najzajebistsza laska w tekkenie" - ja
"Ill take their fucking heads! - Trivium
Zajrzyj na mój profil do autobiografii żeby zobaczyć moje komiksy ;]
Ostatnio zmieniony przez karpczonisko 03-07-10, 22:29, w całości zmieniany 2 razy
Tak jak to ujął mój przedmówca: ,,śmierć magnatow'' !
Przeczytaj to raz a chce ci się jeszcze raz czytać... to jest superowe!
Fabuła: Myśliwy który kocha las... to mi przypomina obrońców przyrody, ale jego uczucia... to jest prawdziwe! 10/10
Klimat: Ta śmierć... ta głowa przybita do drzewa... to wszystko cię wrzuca w komiks, po prostu wchodzisz w niego a ta ocena niech będzie świadkiem moich słów 10/10
Teksty: Kiedyś to na to nie patrzono, ale ja zauważyłem, że daję 10/10 !
Ogółem: Od razu poczułem miłość do tego gatunku komiksów, wszystko jest piękne. A najlepsze to jest w tym ,że przeczytałem Bestseller!
Świetny komiks fabuła bardzo ciekawa jak przeczytałem Walkę o byt ( a było to jak nie byłem jeszcze zarejestrowany) nie mogłem się doczekać całości za wszystko 100000000000000000000000000000/10
No comment jesteś mistrzem 10/10 było pare ortów Zarąbista fabuła noi wciąga jak odkurzacz ehhh.... chcę więcej ! wiem że przygody winola się skończyły alee tak mi smutno bo jest koniec
_________________ 68% graczy rozłącza się gdy dostaje BATY, jeśli należysz do tych 32% graczy którzy NIGDY się nie rozłączają skopiuj ten podpis!!
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
89% procent graczy uważa że w grze najważniejsza jest grafika, jeżeli należysz do tych 11% to wklej to do swojego podpisu
Opowiadanie super, fabuła jest wciągająca, tylko smutna śmierć Juana. Ale dla takich komiksów zarejestrowałem się na tym forum.Do tego jeszcze oryginale zakończenie z tą książką, chociaż trochę się zastanawiam dlaczego Lee pomógł Gomezowi zamiast od razu go zabić, ale to twoja wola a ja oceniam na 10/10.