Zauważyłem że w swoim dziale Piotr ma kilka tematów, które komiksami nie są. Wyjasnia w nich komiksowe ciekawostki, opisuje bohaterów itp. Ja postanowiłem stworzyć coś innego. Postanowiłem że zrobię galerię moich najlepszych ujęć ze wszystkich komiksów jakie zrobiłem i jakie robić będę. Wielokrotnie słyszałem pozytywne komentarze typu "O, a to zdjęcie ci się udało", "O kurde, to wyszło super". To jeden z powodów dla którego zakłądam galerię. Drugim jest to, że robienie ujęć/zdjęć z gothica... to coś co lubie w komiksach najbardziej i czuje się w tym dobry. Dlatego chciałbym stworzyć tą galerię moich zdjęć "The Best of The Best" Umieszczam tu tylko screenszoty które uważam za najlepsze jakie mi kiedykolwiek wyszły. Wraz z komiksami które będę tworzył, ta galeria będzie aktualizowana.
Komentować oczywiście można Zapraszam do zwiedzenia galerii
Moje ulubione zdjęcie. "przygody Georga" część ósma.
Zdjęcie z komiksu "Myśliwy Winlou - Walka o Byt 1." Narobiłem się przy nim.
Zdjęcie z pracy "2112"
Ujecie z "Myśliwy Winlou - Walka o Byt 1."
Zdjęcie z "Przygody Georga" część dziesiąta
Zdjęcie z komiksu "Przygody Georga" część dziesiąta
Zdjęcie z naszego forumowego "Screenu Tygodnia" pozwoliłem sobie na to małe odstępstwo od reguły, i umieściłem zdjecie z konkursu, a nie z komiksu. Dlatego że bardzo, ale to bardzo mi się podoba
Zdjęcie obozu nocą. "Kwidzyn & Abstrax"
Magiczna moc unosi się nad sesją... "Magia i Miecz"
A gdzie zdjęcie kiedy John (?) przewraca kolumnę?? Topic nawet ciekawy . Pierwszy screen można podziwiać godzinami . Mam nadzieję że galeria znacznie się poszerzy i będzie można podziwiać wiele interesujących screenów .
Dobry pomysł na temat . Każdy obrazek jest świetny ale najbardziej spodobał mi się ten z pracy 2112. Takich widoków ciężko szukać w Gothic. Ale nie podoba mi się za bardzo ostatni wg. mnie ukazuje za dużo nieba.
PzDr i szacuneczek
Pierwsze zdjęcie jest dobre, ale brakuje tdes. 9+/10
Drugie zdjęcie jest zarąbiste. 10!/10
Trzecie jest świetne, ale tdes! 9+/10
Czwarte bardzo mi się podoba. 10/10
Piąte jest kiepskie. 7/10
Szóste też jest dobre. 9+/10
Całą galerię oceniam na 9+/10
_________________ "Pro Fide, Rege et Lege" - "Za Wiarę, Króla i Prawo" "Sic transit gloria mundi." - "Tak przemija chwała świata."
He he papcio lepiej ci było w zielonym drako smok smoczy ogień jest czerwony bardziej pasuje do drako XD żart hmmm z tą galerią fajny pomysł musze przyznać że niektóre zdjęcia są super a niektóre mniej ostatnie no ładne ale też dość łatwo zrobić jak się robi tak jak u ciebie jest zdjęcie od góry obozu wygląda brzydko przez tekstury ale u ciebie jest fascynująca grafika co czyni zdjęcie perfekcyjnym i znakomityp wprost 10/10 a takie zdjęcie masz ogólnie za wszystkie łącznie dam ci 10/10 ale też chciałbym się podzielić jednym moim zo wykożystałem w zapowiedzi mego 1 komiksu plis oceń mi je ale na PW a oto i one:
1. - he he to coś ma swój urok , ale brakuje TDES . 9/10.
2. - piękne 10/10 tak mi się podoba . 10/10.
3. - mi się nie podoba, ale dobrze pstryknięte zdjęcie. Brak TDES . 4/10.
4. - przepiękne chyba najlepsze. 10/10
5. - kolejne piękne zdjęciątko . 10/10.
6. - nie podoba mi się. 3/10.
7/10+ 1/10 za pomysł czyli = 8/10. Brawo! Adminów nie wiem czemu, ale ostrzej oceniam (prócz Piotrka) więc brawo!
brak tdes, brak tdes... ludzie. jak się robi zdjęcia plenerowe do komiksu, to się tdes nie wpisuje bo po co, jak i tak się wykroi. Skąd miałem wiedzieć że wpadnie mi do głowy pomysł galerii? Więc ocenianie za tdes jest jak dlamnie... porabane. Ale jak chcecie.
Ja tam z tdes nie oceniam w zdjęciach. Co prawda zawsze jak robię komiks używam tdes. Wtedy jest łatwiej. Ale jak wolisz. Od oceny się wstrzymam. Albo nie.
Pierwsze zdjęcie jest dobre, ale brakuje tdes. 9+/10
Drugie zdjęcie jest zarąbiste. 10!/10
Trzecie jest świetne, ale tdes! 9+/10
Czwarte bardzo mi się podoba. 10/10
Piąte jest kiepskie. 7/10
Szóste też jest dobre. 9+/10
Całą galerię oceniam na 9+/10
drako5 napisał/a:
He he papcio lepiej ci było w zielonym drako smok smoczy ogień jest czerwony bardziej pasuje do drako żart hmmm z tą galerią fajny pomysł musze przyznać że niektóre zdjęcia są super a niektóre mniej ostatnie no ładne ale też dość łatwo zrobić jak się robi tak jak u ciebie jest zdjęcie od góry obozu wygląda brzydko przez tekstury ale u ciebie jest fascynująca grafika co czyni zdjęcie perfekcyjnym i znakomityp wprost 10/10 a takie zdjęcie masz ogólnie za wszystkie łącznie dam ci 10/10
Rezo napisał/a:
1. - he he to coś ma swój urok , ale brakuje TDES . 9/10.
2. - piękne 10/10 tak mi się podoba . 10/10.
3. - mi się nie podoba, ale dobrze pstryknięte zdjęcie. Brak TDES . 4/10.
4. - przepiękne chyba najlepsze. 10/10
5. - kolejne piękne zdjęciątko . 10/10.
6. - nie podoba mi się. 3/10.
7/10+ 1/10 za pomysł czyli = 8/10. Brawo! Adminów nie wiem czemu, ale ostrzej oceniam (prócz Piotrka) więc brawo!
Kamilzot napisał/a:
Ja tam z tdes nie oceniam w zdjęciach. Co prawda zawsze jak robię komiks używam tdes. Wtedy jest łatwiej. Ale jak wolisz. Od oceny się wstrzymam. Albo nie.
9,9/10
LoL niedługo będziecie tematy i posty oceniać XD Nie uważacie, że to jest lekka przesada ? XD
A co do zdjęć: Najbardziej podoba mi się pierwsze. Zaje***cie ujęte.
Najgorsze wg. mnie jest ostatnie. Takie nico XD Dawaj kolejne
Dodaje do galerii kolejne zdjęcie. Tym razem nie z komiksu. Owszem, galeria ta dotyczy zdjęć z moich komiksów... ale wyjątek potwierdza regułę. A to zdjęcie bardzo mi się podoba.
(proszę nie pisać, że lepiej by wyglądało bez tego żółtego napisu. Jak tylko wrócę na kompa, na którym mam to zdjęcie w oryginale, to odrazu zmienie)
Dodaje do galerii kolejne zdjęcie. Tym razem nie z komiksu. Owszem, galeria ta dotyczy zdjęć z moich komiksów... ale wyjątek potwierdza regułę. A to zdjęcie bardzo mi się podoba.
UMIESZCZONE W PIERWSZYM POŚCIE!!!
Powiem tak:
Wykonane jest świetnie po prostu . Każdy jego aspekt mi się podoba. No a klimat... Powiem jedno: ZAR!BISTY! Taka postać na wieży, oświetlana przez księżyc... Mógłbym długo się rozpisywać, ale nie ma to sensu... To zdjęcie ma coś, tajemniczość, klimat...
Dam ci maksymalną ocenę z duużym plusem . Naprawdę mi się podobało .
PS.
Cytat:
Tym razem nie z komiksu. Owszem, galeria ta dotyczy zdjęć z moich komiksów...
Mie to nie przeszkadza... Ja chcę więcej takich zdjęć w tej galerii! Bo moim zdaniem świetnie się to prezentuje .
_________________ "Pro Fide, Rege et Lege" - "Za Wiarę, Króla i Prawo" "Sic transit gloria mundi." - "Tak przemija chwała świata."
Cała galeria ma ocenę: 6/10. No i znowu postawiłem najgorszą ocenę, jakby nic mi się nie podobało, ale zapewniam że to nie prawda. Jakoś mi ta galeria nie przypadła do gustu. Gdyby było coś śmiesznego, to wtedy na pewno ocena była by dużo lepsza.
_________________ Ej, ty!!! Tak, o ciebie chodzi. Jeśli chcesz mieć ocenę z komiksu/zapowiedzi/MK, to pisz śmiało do mnie na PW. Jak mam czas, to ocenię każdy komiks, jaki zostanie mi zaproponowany.
No coż, te nowe screeny średnie. Stary Obóz nocą wygląda przeciętnie, no i za duży kawałek nieba. Te drugie coś jest bardzo dziwne XD I właściwie słabe. To trzecie najlepsze z tych trzech (XD), ale mistrzostwem nie jest. Średnie te nowe screeny
_________________ Robię jakiś komiks. Życzcie mi powodzenia, po roku ich nie robienia nie pamiętam nawet jak się steruje kamerą
Niestety muszę się zgodzić z Kamilem "Średnie te nowe screeny". Najbardziej mi się spodobał drugi, ale te screeny nie są aż tak dobre jak poprzednie. Czekam na kolejne screeny .
Wszystkie fotki są świetne... Niektóre widoczki zapierają dech w piersiach i tutaj widać że opłaca się obserwować i takich widoczków szukać oczywiście dostaniesz Papciu równie ładne 10/10
Postanowiłem, że do galerii będą dodawane także wszystkie zdjęcia które wygrały screen tygodnia. Bo w sumie, czemu nie? Zapraszam na powrót do przeszłości...