Dobra towarzyszu... za tę część dostaniecie osiem na
na dziesięć. Ostatnio bardzo lubię wystawiać tę ocenę...
Tylko szkoda, że koniec. Najlepsze były oczywiście... czary Xardasa. Np.:"STAŁSEGÓROLNAGIEWONCIEIPIERDOLN!ŁPIORUNWPR!CIE!!!!!!SIEKIERASIEKIERA".
Bardzo fajny tekst ( :hahaha: ). Bardzo magiczne słowa...
Eee... za dużo chyba napisałem. 8/10.
_________________ http://myplay.com/video-player/michael-jackson
Każdy fan (oraz nie fan) Króla, bezpretensjonalnie musi wejść na tę stronę.
"Nazywam się Emiel Regis Rohellec Terzieff-Godefroy. Żyję na tym świecie czterysta dwadzieścia osiem lat według waszego rachunku, sześćset czterdzieści dwa lata według rachuby elfów. Jestem potomkiem rozbitków, nieszczęsnych istot uwięzionych wśród was po kataklizmie, który wy nazywacie Koniunkcją Sfer. Uchodzę, delikatnie mówiąc, za potwora. Za krwiożercze monstrum. "
Ten komiks jest świetny! Jeden z pieryszych, które przeczytałem na tym forum. Ocenka:
Wykonanie: 9+/10
Fabuła: 11/10
Teksty: Humor świetny. 11/10
Ogółem 10/10
_________________ "Pro Fide, Rege et Lege" - "Za Wiarę, Króla i Prawo" "Sic transit gloria mundi." - "Tak przemija chwała świata."
Ożesz! Zbijcie mnie za to, że nie oceniłem dalej. niż 5 części. To jest zajebis**!! Nie no człowieku, przy tym komiksie to polewka, jeden ze śmieszniejszych komiksów na forum! Buahaha... Te orzeszki... "Uhh, jeah baby, jeah" XD. Nie no, koniecznie rób więcej komedii!! Jedyne, do czego mogę się przyczepić, to ortografia, ale każdemu się zdarza. Masz tu 11/10! Rządzisz ! XD.
Plusy:
-Wielka praca jaką Papcio włożył w tworzenie komiksu.
-Przemyślana i orginalna fabuła.
-Narracja!
-Josh!!! (i jego okulary).
-Troll Orzeszkożerca!
Minusy:
-Właściwie nie ma żadnych większych minusów.
Ocena: 10/10.
Ostatnio zmieniony przez MattiR 11-08-08, 20:05, w całości zmieniany 1 raz
Jakoś wcześniej nie oceniałem... buahaha... nie mogę się od śmiechu powstrzymąc, ye baby yeah... 10/10, jedyne czego można się czepnąć to ortografia, ale wymiatasz.
Haha KASTRACJA, ye baby ye XD. Poprostu to mnie rozwaliło, okulary śmieszne że...-ale przejdźmy do rzeczy, komiks super i śmiechu było pełno w tym komiksie XD. Oczywiście 10/10.
No nareszcie przeczytałem w całości twe dzieło. Niewątpliwie praca dziełem jest.
Fabuła: Niby w komiksie humorystycznym na pierwszym miejscu powinien stać humor a na drugim fabuła (tak uważa większość), ja jednak wolę, jak jest tak. Fabuła bardzo dobra, a humoru nie jest mało. Fabuła przemyślana, nie ma tu akcji, które są tylko po to by przedłużyć komiks. Co do humoru to widać, że bohaterowie są fajtłapami, co miało dodać nieco humoru mnie to jednak troszeczkę czasem irytowało.
Teksty: Trochę błędów niestety się wkradło, da się jednak przymknąć oko na nie Fajnie wymyśliłeś np. czary - teksty bez spacji
Efekty specjalne, Grafika i wszystkie taki pierdoły: Wszystko wygląda estetycznie i przejrzyście. Nie napiszę nic nowego, ale okularki robią furorę Udało Ci się przewrócić kolumnę
Ogólne wrażenie jest takie, że komiks na prawdę chciało się czytać. Nie jest nudny i czasem na prawdę potrafi rozbawić. Nie żałują, że spędziłem czas na czytaniu go. Jednak wkradło się troszkę niedoróbek przez co ocena nie będzie maksymalna. 5/6
Super dzieło! Ale sie uśmiałem niesamowicie " Chcesz orzeszki "? Super A te teraz do setna sprawy : Fabuła bardzo rozbudowana długa wciągająca i ciekawa 9,5/10, teksty bardzo mnie bawiły za co daje Ci 10/10 , Lecz dużo błędów ort. 4/10, Teksturki widac, że podmienione a ten Sardax wyszedł Ci nieziemsko 9,5/10, A i chyba sie pomyliłeś w jednej chmurce jak Georg gadał z Sardaxem :
hmm... nie zdjołem z teleportów całego obszaru koloni.
A miało byc chyba :
hmm.... nie zdjołem teleportów z całego obszaru koloni.
Bo z denka to nielogiczne Ogółem ocena to 8/10
Ale niezłe na serio
Pozdro Myrtan
Bardzo fajny i śmieszny komiks. Ma on kilka plusów i minusów.
Plusy:
- Ciekawa fabuła
- Dobry humor
- Dość duża długość
- Dobre wykonanie
Minusy:
- Wszyscy przyjaciele Georga mają taką samą twarz.
- Jest kilka drobnych niedociągnięć.
Ocena 8/10 za kilka drobnostek.
A tak przy okazji: gdy byłem jeszcze gościem to był to pierwszy komiks jaki przeczytałem na forum ale dopiero teraz wpadłem na pomysł aby go ocenić.
Komiks wciągający, super mi się podoba i lubię twoje komiksy. Ulubiony bohater to
Josh, a ulubiony tekst to kawałek opowieści Snafa czyli "A on na to wyglądasz jak pół dupy z zza krzaka" Leże i kwiczę. Rób więcej komedii bo jestes w tym mistrzem. ocena 10/10.
PS. szkoda że Snaf naprawdę nie opowiada takich historii.