Cóż nie zauważyłem ze już piąta cześć, no jak poprzednie części bardzo mi się podoba fabuła wciągająca i ciekawa. Po za tym uważam ze w kolejnych częściach będzie tylko Georg i Josh bez tych bezimiennych trzech kopaczy, którzy i tak nic nie robią. Jedyny minus, jaki mi się nie podoba w komiksie to ta oprawa graficzna białe paski między obrazkami wyglądają nie zbyt ciekawie. Oraz paski od dymków prowadzące do postaci, która wypowiada dany tekst, są dość cienkie. Nie zapominając o drobnych błędach. Ale najważniejsza jest sama fabuła, która wciąga czytelnika.
Fabuła - 6/6
Tekst - 4-/6 - Błędy ortograficzne
Grafika - 2+/6 - Jak wspomniałem wyżej...
Ocena końcowa: 4/6
Jakby nie grafika i błędy ortograficzne praca była, na 6, bo fabuła BARDZO mnie zaciekawiła. Myślę także, że będą kolejne części...
no... dobra. zacznę pogrubiać paski dialogowe. A przerwy między obrazkami robie białe bo w większości komiksów jakie czytałem (nie na forum ale normalnie) były białe. ale jeśli to jest złe to będą inne. hmm... może... czarne???
Dodane po 44 sekundach:
co do przerw w obrazkach to WINLOU 2 bedzie jeszcze z białymi.
Przeczytalem sobie ten komiks nawet fajny - akcja dzieje sie w znanym nam wszystkim miejscu, klimat jest wlasciwy dla G1 , imiona sa normalne i dostosowane do realiow G1, bledow ortograficznych jest na tyle malo ze zeby nie bola - tylko fabuly to w tym komiksie za grosz nie ma w sumie dzieje sie wszystko i nie dzieje sie nic
Beliar
Wysłany: 15-06-07, 12:47
Gadajcie co chcecie. Dla mnie ten komiks jest zarypisasty 10 / 10
Podczas przerwy nad Winloem zrobiłem część piątą. Oto ona.
mam nadzieje że was zaciekawi. Sorrka że krótka. Mimo to mam nadzieje że się spodoba.
DO NOWYCH: JE?ELI CHCECIE PRZECZYTAć WSZYSTKIE CZęŚCI GEORGA, A NIECHCE WAM SIę SZUKAć PO CAŁYM TEMACIE; TO WSZYSTKIE CZęŚCI MACIE NA PIERWSZEJ STRONIE TEMATU
Nawet niezłe
a to moja ocena:
-łączniki zachodzą na twarze postaci i troche to dziwnie wygląda
-pare błędów ortograficznych
-w tym obrazku na którym Georg skacze Joshowi na plecy jak się dobrze przyjrzeć to widać że on leci obok niego
7/10
co do łączników to chciałem żeby WYRA?NIE pokazywały kto mówi, dlatego tak najeżdzałem. ten skok na Josha... żeczywiście nie wyszedł. ale nie da się wskoczyć tak centralnie na człowieka. ale odstęp był mały, ok. 1 cm. A co do humoru to niechciałem robić z tego komedii. to miało tylko lekko pociągnąć usta do góry
A więc wróciłem na forum. Więc muszę zacząć coś działać. Dopóki nie zostaną przywrócone mi uprawnienia moderatorskie, nie moge karać spamerów . ale mogę za to zrobić komiks. No i zrobiłem! w piątek zrobiłem kolejne 2 CZęŚCI PRZYGÓD GEORGA! TAK TAK! A? DWIE! gdy je robiłem chciałem żeby to był komiks poważny, z charakterem. Ale wyszła mi chamska komedia niewiem czy stety czy niestety. w każdym razie mój brat polewał
KILKA UWAG
po 1. NIENAWIDZE FOTOSIKA!!!
w komiksie:
1.celowo nie ponumerowałem kilku obrazków.
2. Użyte są zwroty z kosmicznego meczu.
3. Oczywiście czytając skupiaj się na danym obrazku i nie lataj oczami po innych.
Komiks jak zwykle dobry Ale mógł byś zrobić czarne ramki Jedyne co tym komiksie mnie DOBIŁO to Ortografia wogule... W ogóle.... niestety Ortografia to bardzo poważny punkt 8/10
Postarałeś się Papcio. Nie mam zastrzeżeń. Humor w komiksie dobry jak na nie komediowy komiks. Obrazki równe. Wcale nie przeszkadzają mi białe ramki. 9/10 za Ekipę XD
O kur...a człowieku jak to przeczytałem to mi szczać się ze śmiechu chciało i brzuch mnie rozbolał aż musiałem pójść do wc XD XD XD XD XD XD XD ARCYDZIEŁO hehe nie moge się doczekać następnej części stary skąd ty masz takie pomysły ,,obetniemy wam po jednym jaju'' XD zarąbiste komiks oczywiście oceniam na 10/10