te numery z Ekipą, albo"GÓWNO SIę ZDARZA" to były poprostu odpały sami rozumiecie. poprostu po napisaniu dymka w piątym obrazku, postawiłem na styl komediowy w tym dymku też było parę bezsensownych tekstów. w sumie to cały ten dymek był bez sensu
Dobre nawet, tylko lekko żeś przegiął z zachowaniem Georga.Pokłócić się i znienawidzić obóz, bo spotkał jednego naćpanego guru?I tak drzeć morde bo nie skonsultowali się oni z nim?Ale to z ekipą i obniżką ceny mnie rozwaliłeś XD.9.5/10.Kiedy spodziewasz się następnej części komixu?I wyjawisz imiona wszystkich?I czy każdy będzie miał po 2 jaja?I jak to się skończy?Zamierzasz skończyć zaniedługo komix?I to i tamto .Nie no joke, głównie chodzi, kiedy nastepna część bo fajny komix.
Świetny komiks, bardzo mi się spodobał fabuła wciągnęła mnie jak najbardziej ani razu nie zachciało mi się spać jak to jest przy niektórych komiksach. Akurat nie wydaję mi się że to komedia chodź ten ostatni tekst mnie nawet rozśmieszył. Komiks jak najbardziej udany.
Fabuła - 6!/6
Grafika - 3/6 - Tutaj muszę się trochę poczepiać, obrazki nie są dość równe, a dymki mógłbyś zrobić kwadratowe a nie zaokrąglone. Po za tym czemu pierwszą część podzieliłeś na dwie części, a na dodatek w drugiej były zaledwie pięć obrazków?
Tekst - 3/6 - Zdanie zaczyna się wielką literką a kończy kropką. I nie mówiąc już o ortografii która rzuca się w oczy mógłbyś pisać pierw teksty w Microsofcie Wordzie a później go dodać (Jeśli w ogóle go posiadasz)
Ocena ogólna - 5/6 - Mimo kilku zastrzeżeń w pisowni i grafice i tak komiks wywarł na mnie wielkie wrażenie, zaskoczyłeś mnie naprawdę. W każdej z części robisz znakomite zakończenie aby wprowadzić czytającego w zaciekawienie. ?yczę dalszych sukcesów.
Nie zawiele się tutaj dzieje a zresztą to pewnie przez to że mnie głowa boli A co do komiksu to ciekawy bardzo wciągający ciekawe co się z nimi stanie skoro byli już we wszystkich obozach i nic im nie wyszło Najlepszy był Lester ''KASTRACJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!,, XD XD XD hehe ocena 10/10
COŚ NA CO WSZYSCY CZEKALI!!! (taaaa jasne ) NIEMOGLIŚCIE ZASN!ć PO NOCACH?!?! TO KONIEC WASZYCH MęK! (zaraz zaczną się nowe ) BO OTO JEST! 9 CZęŚć PRZYGÓD GEORGA!!!
MOJE UWAGI
Ta część to przełom w mojej pracy komiksowej! A głównie to chodzi mi o dymki. Zrobiłęm takie jakie lubicie i mam nadzieje że się spodobają. ZAPRASZAM DO CZYTANIA I KOMENTOWANIA!!!
Fajne tylko ze... Dymki wyglądają ładniej ale tekst jest brzydko napisany Literki słowa przechodzą do następnej linijki, to mi się nie podobało, i jakoś tak mniej śmiesznie Ale wszystko inne u mnie masz na + Więc spokojnie wystawiam 8/10
Mi się bardzo podoba Akcja, lekki humorek ...i przede wszystkim fabuła Coraz bardziej mnie ciekawi co stanie się dalej...chmurki ładnie wyglądają jednak dla mnie nie robi to różnicy jakie kto chmurki robi ...Ocena to 9/10 ponieważ tak wspominał Arcy to teksty wystają do następnej linijki przez co gorzej się czyta, ale i tak z niecierpliwością czekam na następną część...
To będzie dla was szok. Niektórzy niewierzyli nawet, że to kiedykolwiek nadejdzie. ALE STAŁO SIę! SKOńCZYŁEM PRZYGODY GEORGA!!! I zamieszczam wam drodzy użytkownicy ostatnie 3 arkusze tej serii. Mam nadzieję że będą podobać się tak jak poprzednie.
Mam nadzieję że czytając przygody Georga spędziliście miłę chwile na forum.
Komiks jakich mało tak mnie wciągnął, że te trzy arkusze przeczytałem w zaledwie kilka minut, a zazwyczaj tyle obrazków czytam pół dnia. (Nie, że czytać nie umię tylko że strasznie mnie nudzą). Rzadko kiedy komiks tak cholernie wciąga przy czytaniu. To przebija miliony lat świetnych razy Istote co ja mówię przebija nawet Gilberta!! Brawo Papciu! Powinnineś za to dostać Betsellera. Należy Ci się jak najbardziej!
Fabuła - 7!/6
Grafika - 5/6
Teksty - 6/6
Ocena ogólna - 6+/6
Papcio!!! Te 3 części potwierdzają twoje ogromne umiejętności . Scena z kolumną? Nigdy lepszej nie widziałem! I do tej pory myślę jak to do cholery zrobiłeś? Kurde...nie wiem co mam jeszcze z siebie wyksztusić :shock: . No teksty, wykonanie, koleś w okularkach...fabuła...ŚWIETNE!!! Myśliwy Winlou mi się bardziej podobał, ale ten komiks w pełni zasługuje na 10/10. Mimo gorszych momentów wciąga jak odkurzacz, a wykonanie nie zostawia na czytającym nawet suchej nitki. Jednym słowem BRAWO!
Czy ja mam rozpierdo**** ten komp do reszty? Nie dość, że chała! to jeszcze koniec!!! I ty chcesz za taki grat Besstesellera, sorry papcio ale na prawdę te 3 arkusze to niewciągające gówno!!! GÓWNO!!!! Widać, że już nie umiesz robić komiksów, bo w ogole do dupska, można się tym podetrzeć!!! nO żal! Zgadnij!! Zgadnij ile ci za ten shit dam! No ile? OZYWIŚCIE ZE 10/10! XD
Nie no, uznanie! Świetne zakończenie, a z imieniem nekromanty (tego pierwszego) to się natrudziłeś O ile pamiętam podobnie zrobił kiedyś Zerox.
A co do komiksu - scena z kolumną to jedna z najlepszych rzeczy w komiksach 4ever! Jak to do cholery zrobiłeś? Reszta równie fajna. 96/100 - bo ortografia w pierwszych częściach To wiesz.
_________________ Robię jakiś komiks. Życzcie mi powodzenia, po roku ich nie robienia nie pamiętam nawet jak się steruje kamerą
Wpw, nieźle. Naj bardziej lubie takie komiksy : komediowe z jakoś sensowną fabułą. Ale jak wspomniał kamilzlasu ( XD ) było strasznie dużo błędów. Dobra, twoja ocena to 10/10
Nie moment. TO NIE JEST KONIEC!!!!!!!!!!!!! Papcio, rubta rubta następne części No nie no na serio, tak się nie kończy serii... ja chcę kolejne częsci Georga i Kumpli Czytałęm ten komiks jako Nowicjusz, I CHCę CZYTAć GO A? DO KOńCA