Witam Papcio Chmiell. Komiks świetny XD Dialogi wymiatają i ten kopacz w okularach XD Widać że jesteś pracowity i to mi się w ludziach podoba. Czekam na kolejną część
rety dopiero co zaczołęm robić skazanego na śmierc to tu nastepny taki pomysł i załóże sie ze bedzie tam pare rzeczy które ja chialem dać eh dobra fajny komiks , tylko szkoda że tyle gadania
spoko spoko. czytałem twojego skazanego (bardzo fajny ). to ze akcja rozgrywa sie w kopalni nie znaczy ze rżnę twoje pomysły. będom zwroty akcji. nie jestem xerobojem
nie o to mi chodzi (ale o to też ) chodzi mi że ja mam kilka rzeczy w kopalni które mam wykorzystac do komiksu ale ty mozesz je wczesniej wykorystać np z tą bramą wiadome ze (niezdradze) i w moim przypadku cos podobne
Kolejny zarąbisty komiks XD Te okulary powieszone na kolumnie gites XD Tekścior w chmurce na obrazku 9 też XD XD XD Albo to jak każe narratorowi być ciszej <rotfl> XD XD XD XD XD Tak samo gdy wbił mu miecz w...XD
DOSKONAŁE, ZAR!BISTE!!!
Ale może na przyszłość pisz te teksty troch ciszej, bo jeszcze ich kto zauważy!!!
"Dla pewności wbił mu miecz w..." - Skąd narrator wiedział, że on miał...?
jaki kretyn ja n ie moge i co wedlug ciebie wejde se w rude i bede nią chodził ise nakieruje na nastepnego npc jak frajer a ty wiesz doczego sluzy F6 ogłe do tego by wyjsc duszą z gocia i se latac albo w kogos wejsc ale wtedy to o
ej a propos jak ty zrobiłeś ze paru ci kopie rude ??
już Ci mówie:
bierzesz 2 npc. jednego (np:beziego) ustawiasz bardzo blisko rudy po np: prawej strronie. BARDZO BLISKO!
teraz podchodzisz drugim i zaczynasz kopać. w trakcie kopania trzymając cały czas CTRL klikasz strzałke odpowiednią do kierunku ustawienia kolesia. czyli jak kopiesz, i masz po swojej prawej stronie drugiego NPC to trzymając CTRL klikasz strzałke w prawo. w momencie kiedy kliknąłeś strzałke w prawo, kopiący NPC obrócił głowe na pół sekundy w tą właśnie strone i skupił sie na drugim NPC. poprostu kopie ale widzi drugiego NPC. wtedy szybko klikasz O i masz cały czas kopiącego rude kolesia.
moze troche to zawiłe, zaraz dodam pare screenow.