Hehehe ,,A Basket wylądował zręcznie na ryj" De bilten? hehehe ,,Aby użyc tego zwoju musisz nacisnąc ctrl i w górę" ,,To będzie trudniejsze niż myślałem" tak trudno wcisnąc ctrl i w górę XD 10000000000/10
Również postanowiłem sobie zobaczyć ponownie ten komiks. Rzecz jasna, jest on chyba jeszcze lepszy od poprzedniego! Wszystkie Twoje komiksy ocenić mogę na 10/10, wiec chyba nie muszę mówić, że komiks jest dobry pod każdym niemal względem? Zastanawiam się tylko, co ty z tych komiksów masz
Ocena: 9+/10 - komiks raczej nie zawiera błędów ortograficznych, ma rozbudowaną i bardzo fajną fabułę. Klimatyczny do swojego rodzaju.
nie po prostu 10/10 wspaniałe. Najbardziej mi siępodobało "jakieśpół roku wstecz' albo teleportacja "widzisz, już jestem na następnym obrazku" uwielbiam twoje komiksy
Świetne po prostu świetne XD Spadłem z krzesła przy niektórych momentach. Przejdźmy do oceny
+ Wykonanie
+ Fabuła
+ Przenieś nas pół roku wstecz
+ Niewidzialne pole
+ Wigo wylądował zręcznie na nogi a Basket równie zręcznie na ryj.
+ Amerykański ork i silniejszy chrząszcz
+ Gothicablo
+ I inne
- Brak
Ogólnie 10/10
_________________ Piszę poprawnie po polsku.
Moja twórczość:
Zawieszone:
Asasyn Shargan - opowiadanie
Wspaniała kontynuacja wspaniałej komedii. Znowu wspaniałe wykonanie, wspaniały humor, nawiązanie do współczesności w większym stopniu niż w B&W 1. Najbardziej rozbawiła mnie teleportacja, akcja z Vigorem, akcja z Gromem, oraz z nekromantą. Czyli mówiąc ogółem cały komiks znowu zasłużone 10/10
Komiks przewyższa humorem poprzednią część. Śmieszne teksty i sytuacje. Piotrze masz wielki talent do komedii. Druga część miała więcej sytuacji z których się śmiałem. Ogólnie komiks jedwabisty 10/10
Udana kontynuacja, żartowałeś z Diablo i z 300, poziom humoru jakoś tak był niższy, niż w pierwszej części przygód Basket'a i Wigo, co oczywiście nie oznacza, że ta część była do niczego.
Humor: dobry, ale tymi kodami zanudziłeś mnie, powtórzyłeś to samo jeszcze raz z tym lewitującym truposzem, a samochód Hitlera nie śmieszy, wręcz frustruje. Zauważyłem także, iż uczyniłeś Basket'a większym nieudacznikiem, niż jego kumpel.
Hm, od strony graficznej nie zmieniło się nic - w końcu jaki Gothic, taki komiks, okienka są równe, a numerki wspomagają przyjemniejsze czytanie.
Koniec utworu pod względem fabularnym był do przewidzenia, natomiast ogółem jest to tak pomieszane jak Kung Fu Szał albo komedie z Jimmym Carry'm. Za mało parodii, zbyt dużo absurdu i humoru nie dla każdego.
Królestwo Klocków uśmiechnęło się, jednak nie aż tak bardzo, jak poprzednim razem
6+/10