:x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x DLACZEGO W TYCH KOMIKSACH S! WSZYSTKIE MOJE PLANY! U MNIE ZOMBI MIEŁ BYć CZESIEM W CZęŚćI III (BITE OF WEREWOLF NA RZIE NA GOTHIC.PHX)
_________________ "To ja wysłałem go do walki ze Śniącym.
To ja sprowadzę go teraz z powrotem."- mój ulubiony cytat
:evil: :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x DLACZEGO W TYCH KOMIKSACH S! WSZYSTKIE MOJE PLANY! U MNIE ZOMBI MIEŁ BYć CZESIEM W CZęŚćI III (BITE OF WEREWOLF NA RZIE NA GOTHIC.PHX)
No nie wiem Ten komiks ma już dobre 10 miesięcy, więc nie sądzę żeby tu były jakiekolwiek twoje plany. I nawet nie wiem o czym mówisz, bo nie podałeś o jaki twój komiks chodzi z częścią III. Więc nigdzie nie czuję się winny
Sorka, jeżeli to brzmiało jak oskarżenie maruda ze mnie.
Dobra, spoko nic się nie stało Ja też często marudzę Poza tym mam nadzieję że wkrótce pojawią się na tym forum jakieś twoje prace Każda jest mile widziana. Pozdro.
Lałem ze śmiechu. "Jak na ciebie mówi tata?" "Synku" XD XD Komiks tak mi się podobał, że przeczytam następną część, gdy tylko będę mógł XD Oczywiście, chyba nie muszę mówić, ze komiks arcymistrza jest arcymistrzostwem?
10/10 - przymykam oko na drobne literówki, bo to wszystko przykrył humorek i fabuła
_________________ "gdybym miał no koncie więcej niż trzy zera odpier**** bym zajebisty melanż" "teraz mam szacunek u najlepszych graczy w kieleckim podziemiu, to nie te czasy gdy ctg było w cieniu, a teraz zobacz do czego doszło ? kur** teraz to wstyd wyjść na osiedle w bluzie prosto, gdy najlepszym raperom zaczęło się pier*** w baniach"
Przy całym cyklu B & W bawiłem się doskonale. 3 jest świetnym komiksem humorystycznym. Ma wszystko co powinien posiadać komiks a wszystkie te elementy stoją na wysokim poziomie. Nie jest to, niestety, komiks doskonały. Sądzę, że 9/10 to dobra ocena.
Dobra następne B&W.
Oczywiście na porządku dziennym świetne wykonanie,świetne teksty i humor.Kiedy Wielki Al dostał list spadłem z krzesła.Ale nie dopiekaj im tak bo zrezygnują przed B&W6. Najlepsze polowanie, generał,atomówki i akcje z Al Kaidą. Nawystawiam się dzisiaj tych 10/10
Star prawie się ze śmiechu popłakałem, zajebiste teksty (np. przejechał ostrzem po mordzie, ale jeżeli myślicie że zdradze wam że droga do głowic prowadzi prosto i w lewo to się mylicie). Wypas, zalatuje CS`em.
10/10
Zdecydowanie najlepsza część szalonych przygód Basket'a i Wigo. Humor świetny, dużo lepszy od części drugiej, żarty o Polsce genialne, a sytuacje przezabawne.
Jedynie co mi nie pasowało, to za duża ilość słów niecenzuralnych. Bo takie na przykład i wszystko się roz***rdoliło psuje kwintesencję parodii wojska. Naprawdę.
Już sam pomysł mi się ogromnie spodobał - wojna. Ostatnie miejsce, gdzie można byłoby wysłać Basket'a i Wigo. Założenie było dobre, a wyszło bardzo dobrze!
Może nie uśmiałem się tak bardzo jak razem poprzednim, ale bardziej doceniłem ten znakomity humor. Teksty są wybitne, inteligencja bohaterów nadal na minusie, a zbroje idealnie dopasowane do sytuacji.
Imperium z Klocków ubawiło się na wysoką skalę
10/10