Witam Mimo że dzisiaj (20 maja) są moje urodziny, to postanowiłem że to JA zrobię niespodziankę WAM Bez zapowiedzi trzecia część przygód Basketa i Wiga
PS: Nad Wiedźminem pracuję dalej. Ten komiks zrobiłem jako niespodziankę
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez Piotr_PL 02-06-07, 20:48, w całości zmieniany 1 raz
znalazłem błęda wszyscy amerykanie czyli żołinerze i generałowie amja en niebieski strój a na 3 komiksie i obrazek general ma strój terrorysty czy aby znów polacy programisci zepsuli cos w gothicu dobra nie bede zwałą to na polakó , WINNY JEST PIOTR dobra to tyle
znalazłem błęda wszyscy amerykanie czyli żołinerze i generałowie amja en niebieski strój a na 3 komiksie i obrazek general ma strój terrorysty czy aby znów polacy programisci zepsuli cos w gothicu dobra nie bede zwałą to na polakó , WINNY JEST PIOTR dobra to tyle
To dlatego że tam generał robi za Irackiego szpiega
Nie no! Pewnego deszczowego dnia przeglądam sobie forum i nagle: NIE WYPOWIEDZIAŁEM SIę O BASKET I WIGO 3!!!!!!!!
Komiks fajny Piotrze, jak wszystkie twoje komiksy zresztą. Fajne było TADAM: WEJŚCIE CZESIA
Czemu ja do cholery rzadko kiedy przeglądam dział Piotra a tu proszę Basket i Wigo III. Jak zawsze świetni. Lubię poczucie humoru Piotra, które ukazuje w komiksach, komiks jest naprawdę świetny.
Fabuła - 6+/6
Grafika - 6/6
Tekst - 6/6
Ocena końcowa - 6+/6
Grafika - 6/6
Tekst - 6/6
Ocena końcowa - 6+/6
Może i są fajni, ale nigdy nie dorównają tobie Frances & Clin wymiatają od początku do końca
Podoba mi sie komiks ! Bardzo mi sie podoba !Porostu mistrzostwo !
Mam nadzieje że będzie basket i wigo 4 !!!:D:D:D Oczywiście daje 100/100
P.s Udanej roboty z innymi komiksami :):)
zaje**** komiks 10/10 mam 4 pytania .
1. jaki jest god na przywódce terrorystów
2.z kad mas ztakie ubranie terrorystów
3.zkad mas zkarabin
4.z kad masz bagnet
zaje**** komiks 10/10 mam 4 pytania .
1. jaki jest god na przywódce terrorystów
2.z kad mas ztakie ubranie terrorystów
3.zkad mas zkarabin
4.z kad masz bagnet
To wszystko jest w modzie ,,Gothic Strike beta" Nie pamiętam skąd można ściągnąć
Super komiks! Ale,żem się uśmiał! Wystrzelili rakiety jądrowe w Warszawe,Moskwe,Tokio,Berlin! 100000000000000000000000000/10
Zrób 4 częśc komiksu! On jest genialny!