Ja nie mogę , podczas czytania tego komiksu prawie się posikałem , Wigo jest rozbrajacy . Jeden z najlepszych komiksow na forum , no moze oprocz kompani . 10 na 10
P.S Siada mi klawiatura wiec sorki za bledy
Cała seria Basket i Wigo wymiata Najbardziej spodobał mi się tekst "Czy down to w twojej rodzinie cecha dziedziczna?!" Wiem, że to co teraz napiszę nie jest związane z komiksami,ale nie mogłeś Piotr się postarać o bardziej kreatywne plansze tych walk czołgów w komiksie? (Chodzi mi o ukształtowanie terenu ) No,ale nie będę się czepiał zbytnio szczegółów i dam ci te twoje 10/10
Plusy:
HUMOR!
Odpowiednio długie
Błędów ortograficznych jest mało.
Minusy:
BRAK, ale jeśli mam się do czegoś przyczepić to to, że nie ma piątej części!
CZEKAM na piątą część! Chyba jak wszyscy.
_________________ Robię jakiś komiks. Życzcie mi powodzenia, po roku ich nie robienia nie pamiętam nawet jak się steruje kamerą
Dobry komiks. Tylko ta walka w czołgach to tak troche klimatu zabiera ale i tak rewelka. Ale i tak nie rozumiem jak mogłeś dać się pokonać Basketowi i Wigowi!
PzDr i szacuneczek
Ostatnio zmieniony przez xxxl 05-09-11, 14:09, w całości zmieniany 2 razy
sobalka [Usunięty]
Wysłany: 09-08-08, 13:22
jak zwykle basket i wigo wymiatają i jak zwykle można się uśmiać. wyszedł Ci ten komiks bez dwóch zdań
wigo-
siła-10p.
inteligęcja-10p.
teksty(do basketa )-10p.
basket-
siła-(-)100p.
inteligencja- cenzura_____
teksty(do wiga)-do dupy
ROTFL! Komiks bombowy! Super przebieg fabuły, zwłaszcza na końcu, gdy Cię dorwali i zmienili scenariusz XD. Jesteś naprawdę arcymistrzem - sam bym takiego komiksu za cholerę nie zrobił. Daję 10/10 za całokształt, ponieważ komiks mnie wyjątkowo wciągnął! Super fabuła, literówek chyba nie spostrzegłem.
Ostatnio zmieniony przez Eregrin 28-02-09, 08:50, w całości zmieniany 1 raz
_________________ Gdy wy stawiacie 10/10, ja próbuje wyciągnąć na 7/10.
Niech żyje energia atomowa!
Kupcie mi na urodziny pierogi. Ucieszę się. Loris chce na urodziny nowe łożysko.
_________________ "gdybym miał no koncie więcej niż trzy zera odpier**** bym zajebisty melanż" "teraz mam szacunek u najlepszych graczy w kieleckim podziemiu, to nie te czasy gdy ctg było w cieniu, a teraz zobacz do czego doszło ? kur** teraz to wstyd wyjść na osiedle w bluzie prosto, gdy najlepszym raperom zaczęło się pier*** w baniach"
Rewelcia. Humor przezabawny, fabuła (jak na komedię) bardzo dobra, teksty i wykonanie bez zarzutu. Niektóre teksty po prostu mordercze, inne po prostu przezabawne. 10/10.
Kolejna Seria Basket&Wigo... Czytałem to dawno ale nie oceniłem.
Humor ekstra! Bum! Basket zawsze ma jakieś kłopoty...
Humor 10/10 - Rewelka nic dodać nic ująć.
Teksty 8/10 - No, nie jest idealnie, ale dobrze.
Wykonanie 8/10 - OK, choć było kilka niedociągnięć.
OCENA OGÓLNA 8+/10
Na początek muszę cię skarcić było za mało humoru ( przez co komiks stracił trochę klimat, powtarzam TROCHĘ ). No to teraz plusy niektóre teksty doprowadzają do łez ( oczywiście ze śmiechu), np. napść na polskę, aby zdobyć pierogi, twój udział w końcówce gdy próbowali cię wkurzyć " twoje komiksy są beznadziejne " to mnie rozwaliło. Kamuflaż chrząszcza w obozie gdzie jedzą chrząszcze to też niezłe. Co do wykonania to niestety xd, ale nie ma się do czego przyczepić. Mam jedno pytanie dlaczego do zrobienia tej bitywy z ruskami nie użyłeś jakiegoś fpsa lepiej by to wyglądało. No i zapomniałem dodać że wielkim plusem jest powrót Basket i Wigo. Podsumowując: 9/10.
Wręcz wyśmienita część kolejnych przygód Basketa & Wigo!
Humor mnie rozwalił totalnie, gagi są śmieszne, a bitwa o to, które pierogi są lepsze - polskie, czy ruskie - to znakomity pomysł na komiks humorystyczny. Udana komedia, dorównuje poprzedniej części, którą uważam za najlepszą. Wojsko to dobre założenie.
Teksty wypadają oczywiście świetnie i można boki zrywać czytając twoje komiksy.
Żartujesz sam z siebie (co z resztą już kiedyś chyba było, ale u ciebie to wypadło znacznie lepiej), z Gothic'a oraz umieściłeś lokację z innej gry.
Fabuła jest dużo jaśniejsza i wprost epicka - w końcu główni bohaterowie ratują całą Polskę.
Ogółem sumując jest to fantastyczna kontynuacja.
Kraina Klocków jest zachwycona i niemal padłą ze śmiechu
10/10
PS. Tak sobie pomyślałem, że gdyby tak przetłumaczyć twoje komiksy dla Niemców i Rosjan, to byś pewnie zbyt długo nie pożył