z tymi czołgami to ja się wkurzyłem mogłeś jakis inny sposób wymyśleć ale nie te czołgi albo nie ta gra co do humoru zajefajny 9/10 za te czołgi
Ej no sorry, ale wiesz ile by było roboty żeby kilkadziesiąt NPC-ów stwarzać, potem dawać im AK47 i robić sceny walk? Bym się nad tym komiksem z tydzień męczył.
100000000000000000000000000000000000000000000000/10 przy tym komiksie sie tak usmi9ałem buhahahahahahahahahahahahahahahahhahahaahahaaahaah
hahahahahaahhahahahhaahaahahhaahahhahahaahahahahahahahahah :xD: :xD:
Komix extra .
"Pierwszy raz widzę gadającego wilka"
Ścierwojad:"Ja też"
.Ale powinieneś zanim oni przyjdą napisać w scenariuszu np.potknęli się i wpadli do teleportera ,który ich wyniósł do NY .Nie no joke.10/10 ,świetna robota
Moim zdaniem ten komiks stracil ta atmosfere. To nietosamo co 1,2 czytam 3 czesc Widze ze ten komiks bedzie z innej gry calkowicie. Piotr w nastepnej czesci zrob mnie jako pomocnika ok? tak czy nie?
W pełni się zgadzam! To prawda, bardzo mało było śmiesznych scen. Basket zrobił z siebie mniejszego debila niż wcześniej. I jakoś tak dziwnie. Licze, że B&W 5 będzie o niebo lepszy. 9/10.
PS: Jakbyś chciał to mogę w nowej części dorobić miecze Jedi.
Po prostu doskonałe nie mam się czego czepić. Jak ty to robisz(to nie jest pytanie retoryczne). Normalnie prawie się udusiłem ze śmiechu.
Ocena: 1000000/10
Uwielbiam B&W no poprostu SUPER Jednak jak CJ i Wagner mówili, że komiks stracił ,, Atmosferze '' Basket rzeczywiście stał się mniejszym głupkiem ( Nie licząc tych 16 niezdanych 1 klas XD XD XD XD XD )... Komiks super.. I Jego wykonanie i fabuła no i w miarę wszytko Hmmm co by tu dać... 8/1... nieee.... hmmm niech będzie 9.5/10 Bo komiks świetny
Lecz stracił na atmosferze Ale :thumright: Już się nie mogę doczekać B&W 5
HAHAHAHAHA XD XD XD XD XD !!! to jest boskie XD!!! zauważyłem mase tekstów z sąsieadów, ale to niewazne. nie no, komiks super. dla mnie najlepsza czesc przygód tych dwóch jełopów. HAHAHA nie no, świetne 10/10!~!