Nie mam co pisać, bo poprostu gdybym miał wymienić wszystkie superowe momenty to, po wydrukowaniu to by zajeło ze 2 arkusze A4. Naprawde niesamowite! "Ścierwojad wyścigowy", "Cześć Water", "Strato swera, mezo swera, (dalej nie pamiętam)", "ZABIć BASKETA", bla,bla,bla,bla... (godzie później) i po wymienieniu tych fajnych tekstów daje ocene PONI?EJ NORMY: 99999999\10!
_________________ Jeżeli uwarzasz, że te 99% graczy, z durnowatymi podpisami z jakimiś procentami, to idioci, wklej to do podpisu!
I znowu świetny komiks! Ja normalnie spadłem z krzesła jak przeczytałem tekst Basketa o książce telefonicznej z numerami mafii, które ma na karku. Oby tak dalej 10/10.
PzDr i szacuneczek
No, omże nie jestem z forum, ale mnie ten komoks powalił na nogi! Czy ja powiedziałem "Cześć Werter"? - to świetna gadka z Noża z Ciemności wzięte. A, i jeszcze pytanko. Bo tam było o tym modzie dodającym bronie, to jak ten mod się nazywam?
Mod to Gothic Strike mini beta.
A co do komiksu:
No nawet nieźły, nawet lepiej niż niezły- czyli całkiem dobry(tak daprawdę to jest!!!!!!!EXTRA!!!!!!!). Ten komiks zwala z krzesła! Ocena to jak się każdy domyśla 1/10.............................................. żartowałem - oczywiście 10/10
Po prostu świetny komiks Oczywiście daje ci -100/10... ?art tak naprawde to ocenka 10/10. Wszystko świetne, a fajowy był moment, gdy się on przywitał z Werterem
_________________ Zrobione Komiksy:
- Narazie ?adne, Ale To Się Zmieni =]
W Robocie:
- Też ?adne.
Plany:
- Sługa Adanosa: Śmierć Sługi.
- Sługa Adanosa II: Zniszczenie Tyrana.
- Sługa Adanosa III: Niszczycielski Demon.
- Puszka Pandory: Powrót Demona.
to jest chyba najlepszy komiks o Baskecie i Wigu jaki czytałem 10/10 i czekam z ceirpliwością, albo nieceirpliwością Sam już nie wiem, na kolejną część
Nie no to jest najlepsze z najlepszych (wszystkich) komiksów Piotrka. Cała seria jest dla mnie SUPER ! Nic dodać, nic ująć. 10/10. Czekam na kolejne części !!
No masz... Ze śmiechu oplułem monitor. Ten komiks jest wręcz niehumanitarnie śmieszny. Mam nadzieje zaliczyć zgon po przeczytaniu kolejnej części... A może lepiej nie???
No... w każdym bądź razie komiks po raz kolejny mnie całkowicie rozbroił... ocena 10,1/10. Mam nadzieje iż następna część Basket&Wigo(TM) pojawi się w najbliższym czasie.
Zajefajny komiks! Śmieszny, świetnie wykonany i wszystko dobrze Mógłbym pisać cały czas, jak dobrze ci wyszedł ten komiks, ale poco? Best Komiks, a ocenka żadna inna jak tylko 10/10!
SUPER KOMIKS!!! "O, Cześć Werter." XD Śmiałem sie jak nie wiem co. Jak Basket narażał się mafiom USA, tak rotfliłem koniec super śmieszny! Zrób Basket & Wigo 6! (i tak do Basket & Wigo 666 XD) Arcymistrzostwo pod wszystkimi względami, jakie mogą być. 10/10, bo tak się wciągnąłem...
_________________ "gdybym miał no koncie więcej niż trzy zera odpier**** bym zajebisty melanż" "teraz mam szacunek u najlepszych graczy w kieleckim podziemiu, to nie te czasy gdy ctg było w cieniu, a teraz zobacz do czego doszło ? kur** teraz to wstyd wyjść na osiedle w bluzie prosto, gdy najlepszym raperom zaczęło się pier*** w baniach"
Przecież ten komiks jest PRZE GENIALNY, po większości tekstów, śmiałem się bez ustanku. Chyba rozumiecie, narażane się mafii, ten tekst -O, cześć Werter
Komiks zasługuje na najwyższą notę, ocena to 6/6.