Piąta już część zwariowanych przygód dwóch Polaków mieszających w Nowym Jorku. Mam nadzieję że się spodoba ?yczę miłego oglądania
Tym razem bohaterowie wpadają w nie lada kłopoty. Basket z różnych powodów naraża się najpotężniejszym mafiom w USA. On i Wigo mają bardzo mało czasu na przygotowanie się do wojny z mafiami. Czy im się uda? Zobaczymy
Ostatnio zmieniony przez Piotr_PL 29-02-08, 18:10, w całości zmieniany 1 raz
komiks już od 3 obrazka zabawny, a najlepszy tekst w całym komiksie "O cześć Werter" nie no myślałem że pęknę szkoda że taki krótki. Ale ogólnie to chyba najmniej śmieszna część B&W...ocena oczywiście 10/10
XD XD XD XD XD mój brzuch ze śmiechu ledwo pisze na klawiaturze ja nie moge XD cześć werter XD zaraz zobaczysz gwiazdy dobre stary nie no teraz się nie dziwie że jesteś mistrzem komiksów wielkie brawa dla ciebie ocena 100000000000000000000000000000000000000000000000000/10
Wysłany: 03-11-07, 23:07
Ja nie mogę, ale się uśmiałem. Jak dla mnie ta część jest najlepsza . "o cześć Werter" , " spieprzaj ty wymalowana p****, a to z Bekaniem i mina Wrzoda było very good. A ta końcówka z telewizorem, myślałem, że nie wyrobię Uśmiałem się jak nie wiem. Powtarzam. jak dla mnie najlepsza część B&W
Mam tylko małe zastrzeżenia do tego jak ta bazooka była trzymana.
Ja bym to zrobił tak:
Albo na klęcząco:
Ale komiks jest zajebiaszczy, szkoda, że taki krótki, ale czasem lepiej, żeby nie był za długi, a bardzo, bardzo dobry. Ode mnie 10/10 XD
Komix świetny :D:D:D."Rany, autor tego badziewnego komiksu chyba ma jakąś nową odmiane pierdolca"."Zamknij ten odpływ ścieków".Na 100% oglądasz filmiki michal240390 [taaa, albo nim jesteś XD] .Ja jestem fanem jego przeróbek sąsiadów .W kazdym razie wracajac do komiksu...9.9/10 pod względem komediowym .Można by pododawać parę jeszcze rzeczy, albo przedłużyc.W każdym razie lubię tez, że nie wstydzisz się niektórych słów ;].A ten Basket musi mieć twardą głowę jak rozwala chaty XD
"Jest pewien problem. To samo powiedzieli twoi starzy jak sie urodziles. zabrakło mi kasy to sprzedałem bazooke" i wiele innych tekstów XD XD , TV też wyrąbisty, to ujęcie kopacza XD no i O, cześć Werter. W sumie mógł go poprosić o pomoc, w końcu prawie jak bliźniaki XD 10/10
KUUUURDE Piotr! Ale zarąbiste! Najlepsze było jak biegł do Wiga i po drodze narażał się mafią. Myślałem że padne ! wykład miodka, beknięcie, matrix... nie no masakra ogólnie najlepszy basket i wigo 10/10!!!
Hehe, coraz Twoja nowsze komiksy są coraz lepsze XD normalnie wymiata w kosmos! Najlepsze było to z Werterem XD Albo jak nagle z G1 przeniósł się do G2, to byłem mocno zaskoczony.
10/9,5 bo Basket nie strzelał z bazooki
Ale wyczapiste XD XD XD Rozwaliło mnie tyle textów ! Ale normlanie moim głośnym śmiechem obudziłem starych jak czytałem ,,Część Werter"" XD XD XD Było niesmaowite XD W żadnym komiksie tak nie usmialem ! Najlepsza część Basket & Wigo Aaaa ! Ostro się uśmialem jak Wigo wracał z Los Angeles do NY XD XD XD ZABIć BASKETA ! XD XD XD Lol. ! Odjazd ! Wspanialy komiks Komediowo wymiata !!!
A to ze Kupił Rakiety za bazooke to normalnie... Hahaha !!! No świetne W 1-3 obrazkach było odrobine za jasno i musialem się przypatrzeć bo nic nie było widać (chodzi o text narratora ) Ale to jest mały błąd Tak naprawde za mały by odjąć ci od oceny Czekam na DALSZ! WOJNE Z TOB! I Z TYMI DEBILAMI XD
Część Werter Wymiata !!! XD XD XD 10000000/10
P.S : Aż się zdziwilem ile ty zrobiłeś tych mafiozów XD Sporo roboty ! Brawo !
Nie no Peter XD Nie wyrobię XD
Wigo jak kupowałem naboje zabrakło mi kasy i sprzedałem bazookę XD XD
Cześć Werter XD
To miasto ciągle kojarzy mi się z Khorinis w GII XD XD XD
Zamasturbował się na śmierć XD XD XD XD
1000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000/10
OIK. Napiszę tu zdjęcia które mnie rozśmieszyły (UWAGA,będzie długo) Część pierwsza:
3, 4, 5, 6, 11, Cała droga bAsketa do Wigo, 35, 37, 38, 39, Do 45.
Jutro dam o kolejny (może)
_________________ Robię jakiś komiks. Życzcie mi powodzenia, po roku ich nie robienia nie pamiętam nawet jak się steruje kamerą
Dobre jak każde twoje komiksy XD. Najbardziej spodobała mi się droga do Vigo XD. Jednak to chyba twoja najsłabsza część tego komiksu ponieważ z takiego głupiego fajtłapowatego basketa stał sie fajtłapowaty paker basket. Trochę za dużo przeklinają nie że jestem jakimś dzieckiem które nie popełnia grzechów i jest przeciwny przeklinaniu nie, nie tylko po prostu to nie oddaje takiego klimatu. Vigo zaczął bardziej upokarzać Basketa a on na odwrót i to prawie na każdym screenie. W poprzednich też było tak ale nie tak często jak w 5 części. Fabuła niezła ,typowa dla takiego jak by tu powiedzieć, serialu XD. Zauważyłem że na początku dużo było o grach i stronach ale potem już raczej nie. Dałeś dużo sreenów nie zrobionych w Gothicu ale to dobrze to oddaje fajny klimat. Dobry był wstęp z tą polską dzielnicom . Taka jest moja opinia. Pozdro i życzę powodzenia w dalszej twórczości.
Nie no najlepszy komiks na świecie. Cześć Werter Dobre. Fajnie, ponieważ Werter to jeden z moich ulubionych bochaterów. Ale Basket & Wigo wymiatają. Będzie 6 część, jak walczą z tą całą policją?
Jak zwykle świetnie, oczywiście 10/10. Najlepsze było to beknięcie Basketa i "Cześć Werter". No ale po takim mistrzu w robieniu komiksów jak ty, niczego nie można się spodziewać. Zawsze lepiej mieć ze sobą tabletki na uspokojenie , bo jeszcze będzie zgon ze śmiechu.
Według mnie to najgorsza część z całej serii Basketa i Wigo! Normalnie to koszmar nie komedia! Nie wiem co w tym może być takiego śmiesznego. Liczyłem na coś lepszego po słabym B&W 4. A ta scena z napisem "zabić basketa" była tak żenująca, że miałem ochote to wyłączyć lecz zrobiłem wyjątek ponieważ jesteś moim kumplem. Poza tym krótkie a bazooki dziadowe . 2/10.
hahahaha, może komiks nie był tak śmieszny jak poprzednie części, ale niektóre momenty wymiatały:
"Cześć Werter"
początek mnie też rozbawił, jak basket podk*rwił wszystkie mafie
przejażdżka na ścierwojadzie była po prostu ZAJE**STA
a odstrzelenie sobie ryja przez mafiozę to już normalnie
---------------------ALE---------------------
ja nie wierzę, że Piotr dał sobie spuścić wpier*ol od dwóch palantów...
ZNOWU