"-Czemu tu tak stoisz?
-To kwestia grawitacji."
To mnie dobiło.
Piotrze, jesteś prawdziwym Wielkim Mistrzem i to nie tylko w trupach. Taki talent to chyba można mieć tylko we krwi.
Ja cie (niechce teraz przeklnąć) ! Ten komiks jest zarąbisty! 10000/10.Hahahaha jak go czytałem to myślałem że z krzesła spadne ciągle jeszcze mam po nim atak śmiechu!
Ja cie (niechce teraz przeklnąć) ! Ten komiks jest zarąbisty! 10000/10.Hahahaha jak go czytałem to myślałem że z krzesła spadne ciągle jeszcze mam po nim atak śmiechu!
Bez przesady. Coz jest smieszny ale nienatyle zeby spadac z krzesel Jezeli tak cie to mocno bawi to poczekaj na moj mini komiks. Ze smiechu niebedziesz mugl spac
No CJ to pewnie to troche potrwa żebyś wymyślił leprze texty od Piotra XD Hehehe Ale Chętnie bym zobaczył ten twój 'Bardzo śmieszny mini komiks' XD XD XD
No CJ to pewnie to troche potrwa żebyś wymyślił leprze texty od Piotra XD Hehehe Ale Chętnie bym zobaczył ten twój 'Bardzo śmieszny mini komiks' XD XD XD
OOO milten ote teksty itd. sie niemartw Bedzie zabujczo smieszny
Bez przesady. Coz jest smieszny ale nienatyle zeby spadac z krzesel Jezeli tak cie to mocno bawi to poczekaj na moj mini komiks. Ze smiechu niebedziesz mugl spac
Ten komiks naprawde jest zabójczo śmieszny! Poczekam na twój minikomiks! Jak tak piszesz to dużo po nim oczekuje
Oto sie niemartw Choc jak nato patrze to niewiem czy bedzie latwo zrrobic cos smieszniejszego od tego komiksu. Ale postaram sie OK ale niespamujmy chyba ze otworzymy taki temat.