+Porąbana fabuła
+Wykonanie
+Scena ze strażnikiem
+Przedawkowanie przez Basketa gothic i Morowind
+Wszyscy się lubią... Dawaj kasę biżuterię i karty stałego klienta do McDonalda
+Bitwa na słowa
+I wiele innych
-Wirg zamiast Wigo
Ogółem (mam słabość do komedii) 10/10
_________________ Piszę poprawnie po polsku.
Moja twórczość:
Zawieszone:
Asasyn Shargan - opowiadanie
Hahahahahaha
Dobre no dobre Fabuła : Jak Najbardziej 10/10.
Wykonanie : Również 10/10.
arrow: Teksty : To Samo 10/10.
Gościu jak ty na to wpadłeś
To jest wypas
_________________ Moja Twórczość XD : Komiksy :
Twarz Zdrajcy-Zawieszone
Wczoraj komiks przeczytałem, a zapomniałem ocenić komiks, a więc teraz go ocenie:
Fabuła: Świetna i zabawna, czyli 10/10
Wykonanie: Również świetne, 10/10
Teksty: Również i nie zauważyłem ortów, 10/10
Ogólnie: 10/10.
_________________ "gdybym miał no koncie więcej niż trzy zera odpier**** bym zajebisty melanż" "teraz mam szacunek u najlepszych graczy w kieleckim podziemiu, to nie te czasy gdy ctg było w cieniu, a teraz zobacz do czego doszło ? kur** teraz to wstyd wyjść na osiedle w bluzie prosto, gdy najlepszym raperom zaczęło się pier*** w baniach"
hahahahahaha ale sie uśmiałem naprawdę dobrze ale gdyby było coś z polską i tam coś tagiego zrobili i w innym obozie z jakiegoś moda ale ogólnie bardzo dobrze znalazłem tylko 2 otry ale i tak ci dam dychę
Po przeczytaniu tego komiksu, Basket i Wigo, zostali moimi idolami. Nie mogę się doczekać ich kolejnych zwariowanych przygód. Ocena: 6/6 - Komiks zasługuje na bestseller.
Jak pierwszy raz to przeczytałem (za czasów jak wchodziłem na GK jako gość bo nie podobało mi się to forum ) to oniemiałem z wrażenia. Komiks jest fajny, dobre wykonanie. Humor też jest. 10/10 ;]
Komiks czytałem już dawno jako gość ale dopiero teraz mam szansę skomentowania
Komiks jest bardzo śmieszny i ciekawy, wykonanie bez zarzutu. Zasłużone 10/10
HAHAHAHAHAHAHAHA! Genialne! Mistrzowskie! Przezabawne! Rewelacyjne! Niesamowite! Fabuła świetna, teksty i sytuacje mordercze! Komiks przezabawny, powalający, nie z tej Ziemi! 10/10. Kocham ten cykl!
To jeden z pierwszych komiksów, które przeczytałem i tu plus. Wykonanie wspaniałe plus. Dużo świetnego humoru plus. Zwłaszcza rozmowa z guardem,pojedynek o 100$ i omawianie włamu do ESB. Zasłużone 10/10
Najlepsza humorystyczna seria którą czytałem na tym forum, ogólnie nie przepadam za komiksami humorystycznymi ale ten podoba mi się niezmiernie. Szczególnie podobał mi się pojedynek raperów (pojawiła się w nim nawet taka legenda jak Tupac) 10/10
_________________ Jestem nowy, na stronę wchodzę już od bardzo dawna i przeczytałem już sporo komiksów ale zarejestrowałem się dopiero niedawno.
Basket and Wigo co tu dużo mówić duża dawka dobrego chumoru (ach, to dilerstwo), widać że autor ma poczucie humoru.
10/10
PS: Byłbym zapomniał zapomniałeś mi zapłacić za kolejny miesiąc pisania dla ciebie koplementów ( tylko że by się nikt się nie dowiedział) .
Na początku komiks wydawał się być humorystyczny, ale później okazał się… ZAJE2BIŚCIE ŚMIESZNY!
Fabuła: no cóż, w końcu jest to absurdalna komedia, więc fabuła powinna być nieco głupia, zwariowana i zakręcona niczym słoiczek konfitur babci na zimę. Czasem może dręczyć pytanie: po co nasi bohaterowie udają się do tego całego ESB? Jednakże to nie przeszkadza w czytaniu...
Grafika: heh, nie jestem specem od tego, w końcu nigdy nie robiłem żadnego komiksu (choć zamierzam), dlatego też nie wiem jak to jest, ale sądząc po tych ładnych okienkach stwierdzam, że się opłacało oraz widzę, że to była dosyć ciężka praca.
Żarty: trzeba przyznać, że udane, w każdym okienku jest coś co sprawia, że się uśmiechamy do samych siebie. Nawet sam duet powoduje banana na twarzy - znany i upierdliwy Wrzód i poważny, choć sarkastyczny Bezimienny z charakterystycznym kucykiem - to musi się udać. No i się udało.
Żartujesz również z samego Gothic'a, co jest fajne i bardzo zabawne.