Hmmm... nawet fajny ten komix Tylko czemu bohaterowie maja jakies takie nie-gothicowe imiona ?? No i zakonczenie nie pasuje jakos do klimatu Gothic'a
BTW: czy pomys na ten komiks (i wszystkie pozostale) nie zostal przypadkiem zerzniety z filmu 'noc zywych trupow' Bo jakos tak mi sie z tym filmem dziwnie kojarzy
Ooo stary, strasznie mi się spodobał ten komiks. Zpoczątku troche niekumałem, ale później akcja tak sie rozkręciła, że niemoge się już doczekać następnej części.
Zabijesz mnie Piotrze. Kolejny komiks, który mnie bardzo zainteresował. Jak ty to robisz?? Ocena jak zwykle 10/10. Chociaż moim zdaniem trochę gorsza od "Dnia ?ywych Trupów".
_________________ pomóż GothicKomiksy! Nakarm Wrzoda
Moje minikomiksy
Bezier Jak Wrzód Trafił Do Koloni
89% graczy uważa że najważniejsza jest grafika jeśli należysz do tych 11% wklej to do podpisu.
Komiks jak zwykle udany.Bardzo dobrze udany.
Grafika:Trochę było insert_zombie,nie?Ale brak TDES,więc 8/10
Długość:9/10
Fabuła:10/10
Teksty:10/10
Ogólnie:9,25/10
Nareszcie wziąłem się do czytania komiksów Petera_Eng
+Fabuła
+Klimacik
-czasem nie równe obrazki
-Za dużo zombie przywołanych tym samym kodem... mogłeś pomieszać
-TDES'a brak ci nie wypomnę... Samo TDES nie jest ważne, ważne jest to żeby nie było widać, że go używasz.
Ocena: 9/10
_________________ Piszę poprawnie po polsku.
Moja twórczość:
Zawieszone:
Asasyn Shargan - opowiadanie
Fabuła jest dość ciekawa i co chwile zmienia się bieg zdarzeń czyli, że komiks jest dość zaskakujący. A ta walka z tymi trupami była całkiem niezła. Więc moja ocena to 9/10
_________________ "gdybym miał no koncie więcej niż trzy zera odpier**** bym zajebisty melanż" "teraz mam szacunek u najlepszych graczy w kieleckim podziemiu, to nie te czasy gdy ctg było w cieniu, a teraz zobacz do czego doszło ? kur** teraz to wstyd wyjść na osiedle w bluzie prosto, gdy najlepszym raperom zaczęło się pier*** w baniach"
Powiem tak. Komiks jest dobry. Za kilka literówek i brak "TDES" dostaniesz odemnie dziewiątkę z dużym minusem. Przykro mi Piotrusiu ale moja ocena mogłaby być wyższa, ale ten komiks niestety na takową ocenę nie zasługiwał.
Gdy czytam twoje komiksy, zawsze widzę jedną wadę: są za krótkie(nie dotyczy OJCZYZNY )! Po prostu nie chcę tych postaci zostawiać, chcę czytać więcej. Ale to jedyna wada. Kolejne z twoich dzieł, które przeczytałem na GSie. Komiksowi nic nie brakuje. Klimat, fabuła, wykonanie, teksty, wszystko na 10! Niestety, "Dzień..." jest zwyczajnie za krótki! Jestem pewien, że zdołałbyś wycisnąć z tego więcej. Ocena 10-/10.
No, świetny komiks, naprawdę. Podobał mi się jak inne żywe trupy, więc w sumie to... A masz to 10/10, bo już nie mam jak komentować... odjęło mi mowę XD.
Co uczynić mogę
I z kim się zbratam,
Aby to zachować,
Lodem zmrozi twoją duszę.