Hmm... Wykonanie nie jest za dobre, chodzi o widoczne piksele na screenach.. Jednak ustawienie tak wielkich armii, zaimponowało mi. Fabuła i główna postać, są lekko śmieszne . Jeden Enric zabija setki orków i serwuje nam dziwne gadki . Mimo wszystko komiks imponuje. Dlaczego na koniec musiałeś poświęcić Enrica ? Domyślam się, że miało być bardziej dramatycznie. Znacznie lepszy od wszystkich "Żywych Trupów", które czytałem na GS. Ocena 9/10
Komiks bez zarzutu. Godne zwieńczenie trylogii. Praktycznie bezbłędny komiks. Szkoda, że Enric zginął. Coś często u ciebie giną ci główni bohaterowie. Ginęli:
Piotr Morawski (OJCZYZNA)
Gomez (Gomez)
Enric (Enric)
Milten (Senny Koszmar)
Werter (Nóż z Ciemności)- tak, wiem, że powrócił, ale najpierw zginął.
Xardas (Senny Koszmar)
Jack (JACK i Jack: Zemsta po Śmierci)- najpierw umiera, potem jest zombie .
Bohaterowie Lasu Śmierci (Las Śmierdzi)
Basket (Basket & Wigo)... a nie, on żyje .
Ale kończmy to podsumowanie. Wykonanie, fabuła, teksty, klimat- majstersztyk.
10/10
Od razu ocenię całą trylogię, a nie po kolei każdą część, a więc...
Uważam, że świetnie wychodzą ci komiksy wojenne (tak jak trylogia Gomeza), a bitwy to cud, miód i orzeszki . Ponadto piszesz genialne teksty, które pasują do sytuacji i nadają tego czegoś komiksowi. Każdy screen jest dobrze zrobiony. Ogólnie wykonanie jest bardzo dobre.
Za całą trylogię 10/10.
Co uczynić mogę
I z kim się zbratam,
Aby to zachować,
Lodem zmrozi twoją duszę.
Ehhh to jest pierwszy twój komiks który skrytykuje i chyba pierwszy któremu nie postawię 10/10. Za co? Za teksty. Giń ty szkaradna bestio... Jakież to nadęte i nie pasujące do żadnego komiksu. Już giń potworze choć też takie suche to brzmi lepiej. Za to masz wielki minus. Bo skoro robisz w Gothicu to rzucaj teksty jak z Gothica. Za teksty 6,5/10 bo błędów nie było. Jeśli chodzi o sceny walki to są dobre ale nie wspaniałe za nie mogę ci dać co najwyżej 9,5/10. Kamera pracowała bardzo ładnie ujęcia mi się podobały 10/10. Fabuła też dobra na wiadomym filmie wzorowana 10/10 zakończenie było lekko zaskakujące ale nie za bardzo. Końcowa ocena to 9,5/10.
"Mów co chcesz, ale Zafina to najzajebistsza laska w tekkenie" - ja
"Ill take their fucking heads! - Trivium
Zajrzyj na mój profil do autobiografii żeby zobaczyć moje komiksy ;]
No nie pogada komiks dobry . Widzę jednak jeden błąd Grish-Pak czekał na enrica tam w świątyni w tej komacie z mieczem który zniszczy tażdego to dlaczego go nie użył. Poza tym mistrzostwo. Zrobiłeś więcej akcji .
9/10