To była bitwa o Helmowy Jar w wersji gothic
Ale bardzo dobrze komiksior wyszedł. Spoko zdjęcia, fabuła też niezła. Tylko to roszkę za bardzo... Władcopierścieniowe
Ale z drugiej strony to także można uznać za plus. Ocena to 8+/10
Odjąłem trochę za te negocjacje: były strasznie krótkie i trochę nierealne. Ork od razu wydał rozkaz do ataku
Jeszcze szkoda, że Beliar nie pomógł orkom tak jak Innos ludziom
Jak wszystkie niemal Twoje komiksy, ten również jest świetny, ale nie bezbłędny (nic nie jest idealne, ale i tak widac, jak dużo pracy włożyłeś w ten komiks) .
Jeden z niewielu komiksów o Orkach z G1. Większośc, jak już o orkach, to G2, a tutaj miła niespodzianka W sprawie wykonania, to trochę nawala, mianowicie niektóre obrazki - niestety, całkiem sporo - są rozmazane i rozciągnięte, rozpikselowane i to rzuca się w oczy. Za to plus w wykonaniu za dobre dymki, równe łączniki i dobre sklejenie obrazków. Marsz orków i cała bitwa, widac że się napracowałeś, żeby to wszystko dobrze wyglądało i udało się ;] Niestety, Strażnicy i Najemnicy to bliźniacy Tak jak w trylogii o Gomezie. Walka ciekawie rozegrana i zwrot akcji w bitwie, nie spodziewałem się że zostaną wsparci przez Innosa, a przynajmniej nie w taki sposób.
Ogółem jest świetnie, choc niektóre obrazki i bliźniacy to minusy może nie tak wielkie, ale rzucające się w oczy.
Ale najśmieszniejsze jest to, że nie skojarzyłem tego komiksu z bitwą o Helmowy Jar Choc czytałem i oglądałem wszystkie części Władcy Pierścieni. Dopiero po przeczytaniu ciekawostek o Twoich komiksach się dowiedziałem. Kolejne części trylogii też mi WP nie przypominają , nie wiedziec czemu, ale to już nie do tego tematu.
No więc, po pierwsze chce was przywitać Jestem tu nowy Ale Gothica, Gothicy znam już wszystkie na pamięć No ale co do komiksów, sory za off-topic'a.
Komiks ma fabułę, i to bardzo dobrą, więc ją dajemy jako plus
Z ortografią jest bardzo dobrze, nie spotkałem się z żadnym błędem
A ujęcia są bardzo dobre, że tak powiem klimatyczne, więc to też na plus
Tak tak, kolejny doskonały komiks Piotra_PL. Widze pewne inspiracje Władcą Pierścieni, a dokładniej bitwą pod Helmowym Jarem w Dwóch Wieżach (druga część trylogii Władca Pierścieni). Te zaczerpnięcia trzeba jednak zaliczyć na plus, dobrze pasowały do klimatu komiksu.
_________________ Jestem nowy, na stronę wchodzę już od bardzo dawna i przeczytałem już sporo komiksów ale zarejestrowałem się dopiero niedawno.
Doskonałe przeniesienie bitwy z władcy pierścieni w gothicowe klimaty. Ktoś tu napisał że mało akcji, a dużo gadania, przecież Piotr napisał że najważniesza dla niego jest fabuła, a akcja schodzi na drugi plan, więc chyba wszystko jasne he? Komiks jak komiks, stać cię na więcej, chodźby żywe trupy były lepsze od tego komksu (zaznaczam że nie chce cię obrazić). Wykonanie, obrazki, postacie świetne. Znając ciebie fabuła mogła być lepsza.
9/10