Powiem to tak to jest po prostu innosowskie(tłumaczenie: boskie)niektóre sceny mi przypominają z władcy pierścieina(ta przecież to byl władca pierścienie )ocena 9/10 czemu jak zwykle brak humoru (wiem wiem w moich komiksach to ten humor jest cinki)1 za obrazki,1 za efekty specjalne , 1 za tekst, 1 za fabułe,1 za brak błędów tekstowych i obrazkowych(już tłumacze :obrazkowe błey to apzykląd pomyłkowo jakiś stwór lub rzecz sie znalzla), 1 za orginalnoś(to bedzie zawsze) 1 za umiejętne korzystaine z kodów, 1 za czytelność obrazków i tekstów 1 za końcówki trzymających w napięciu, 0 za humor
Świetny po prosty świetny komiks BARDZO mi się podobał nie ma żadnych minusów a za to plusów ma setki tak wciągał ze wkurzyłem się, gdy zobaczyłem ostatni obrazek czekam na kolejne części. Ocena 6+/6
Jak już wspominałem, ten komiks miał być moim powrotem w wielkim stylu. Jak widzę się udało Na Gothic Site ten(oraz innych autorów) komiks nigdy nie ujżałby światła dziennego.
Pamiętacie zapewne że na obrazku nr. 28 Diego mówi że skręcił nogę. Inspirowałem to tym że tamtego dnia gdy robiłem ten komiks to naprawdę miałem skręconą nogę
Suuper komiks !!!! Jeden z najleprzych komiksów na fourm !!! NIE ! W
całym interneće XD XD XD Oczywiśće(standardowo) 10/10......Powodzenia z innymi pracami !!!
-błędów kilka jest
-i ja lubię orków i nie podoba mi się ten nacisk na to że to złe, obrzydliwe, nikczemne, bezlitosne, krwiożercze zwierzęta. No i oburzył mnie tekst dowódcy armii orków który do żołnierzy powiedział "dalej zielone ścierwa". Przecież Orkowie szanowali dobrych wojowników (przykładem jest choćby to że jak w Gothicu 3 jesteśmy dobrym wojownikiem który na arenie ciągle wygrywa to Orkowie naprawdę nas szanują). Powinien powiedzieć coś w stylu "dalej dzielni wojownicy! Walczcie i zgińcie z honorem dla Beliara". W końcu Orkowie najbardziej miłują sobie honor.
I kolejny oftop bo już nie mogę tego czytać .
Pumo przecież komiks to nie gra I to nie ma żadnego powiązania z Gothicem Kieruję tego posta nie tylko do ciebie, ale też do paru innych osób które ciągle nie wiedzą że komiksy nie mają nic wspólnego z fabułą gry Jeśli ktoś będzie chciał przedstawić Orków jako przytulne zwierzątka ludzi to tak zrobi i to nie ma różnicy czy w grze Orkowie to honorowe i inteligentne stworzenia
Przepraszam jeszcze raz za oftop, ale musiałem interweniować.
Komiks nie jest tak ciekawy. Obrazek 22 jest jakiś dziwny graficznie. Fabuła też nie wciąga za mocno. Ocena za tą część to tylko 8,5/10.
PS. ,,Tylko", bo ogólnie robisz zajefajne komiksy, ale ten, no... Niezbyt mnie ujął (przynajmniej ta część).
Miejscami przypomina mi drugą część władcy pierscieni np:
kiedy enric staje sam przed bramą i nie dopuszcza do zdobycia zamku tak jak aragorn w helmowym jarze albo z tekstem : straszny będzie gniew grish-pak'a a we władcy pierscieni gandalf mówil, ze straszny będzie gniew saurona
Dodane po 7 minutach:
Bardzo fajny komiks
Miejscami przypomina mi drugą część władcy pierscieni np:
kiedy enric staje sam przed bramą i nie dopuszcza do zdobycia zamku tak jak aragorn w helmowym jarze albo z tekstem : straszny będzie gniew grish-pak'a a we władcy pierscieni gandalf mówil, ze straszny będzie gniew saurona
_________________ " Jadę do góry wyżej niż na dziewiątej windzie.. a zażalenia proszę kierować gdzie indziej, bo od tego jest sromotny kierownik do spraw nieistotnych ja zajmuję się hip-hop’em zawrotnym lepiej się orientuj, kontaktuj, nie konszachtuj,
PFK jest na mocy paktu tu"