Eeee... To jest twój najgorszy komiks. Niestety.
Długość: Komiks strasznie krótki 2/10
Fabuła: Jest świetna 10/10
Grafika: 7/10, bo nie ma TDES
Teksty: 10/10
Ogólnie: 7/10
Do Vestena_123: Wiem, że to jego pierwszy komiks i wiem, że to klasyk. Ale po prostu sądzę, że jest najgorszy z jego komiksów.
Ostatnio zmieniony przez xxxl 23-06-11, 16:57, w całości zmieniany 2 razy
Co :shock:? Xxl, czy ty nie wiesz co czytasz? To jest I komiks, który Piotr_pl zrobił! Przeczytałeś inne jego komiksy, ten na końcu i wydaje ci się, że wszystkie są takie jak np. OJCZYZNA? To jest KLASYK! Zapamiętaj to sobie.
PS. Ocena oczywiście 10/10 .
_________________ "Pro Fide, Rege et Lege" - "Za Wiarę, Króla i Prawo" "Sic transit gloria mundi." - "Tak przemija chwała świata."
Nie mam komenta przy największym komiksie wszechczasów ?? XD Ten komiks ma to coś, mimo iż ma 30 obrazków, czyta się go tak jakby miał 300 Naprawdę wciąga, a wykonanie Jest to pierwszy komiks Gothicowy, i jest o wiele lepszy, niż masa komiksów współczesnych Naprawdę świetne dzieło Oceny nie ma innej dla tego komiksu jak 10, klasyk, który dalej jest na czołowych miejscach wśród komiksów, chociaż jest tak stary Jestem pełen podziwu, że czytając ten komiks ponownie po takim czasie dalej jest świetny :shock: Brawo ocena jak mi się jeszcze nie zdarzyła i prawdopodobnie nie zdarzy 11/10
No sorry. No ale ten komiks nie jest zbyt dobry. Uważam że na bestsellera to się nie nadaje
Grafika - paski życia! 7/10
Fabuła - podałem ocenę w Jack. 1/10
Długość - za krótki - 3/10
Teksty - 10/10 wyrąbiste!
21/40 słabo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
Cóż...oceniaj to jak chcesz, ale z tym "Uważam że na bestsellera to się nie nadaje". Przesadziłeś. STARY! To jest klasyk! Wiesz co oznacza słowo "klasyka"? Jak nie to daję ci taką małą pracę domową. Zdefiniuj, swoimi słowami, co to znaczy "klasyk".
Moim zdaniem komiks zły nie jest,nawet całkiem niezły,ale na bestsellera to się nie nadaje.
Długość:Komiks jest strasznie krótki 2/10
Fabuła:Ogromny plus10/10
Wykonanie Graficzne: 7/10 bo nie ma TDES i w ogóle trochę niefajne wykonanie
Teksty:10/10 Mało do oceniania,ale masz tą dziesiątkę
Ogólnie:7/10
_________________ Oj,chmielu,chmielu,ty bujne ziele,
nie będzie bez cie żadne wesele.
Oj,chmielu,oj,nieboze,to na dół,
to ku górze,chmielu nieboze
Oj,chmielu,chmielu,syrokie liście,
oj,juz Zosiunie ocepiliście.
Oj,chmielu,oj,nieboze,
to na dół,to ku górze,
chmielu nieboze
?ebyś ty chmielu po tyckach nie loz,
nie przerobioł ty byś z panienek niewiost.
Oj,chmielu,oj,nieboze,
niech ci Pan Bóg dopomoze,
chmielu nieboze
Ale ty chmielu po tyckach łazis,
niejedno panne z wionecka zdradzis.
Oj,chmielu,oj nieboze,
wloz na gruske,zliźć ni moze,
chmielu nieboze
z początku chciałem samego JACK'a przeczytać ale napisałeś ten komunikat to byłem pierw ciekawy tego więc przeczytałem pierw to może być krótkie ale sensowne teraz zabieram się za JACK'a , a za komiksa jak zawsze dla ciebie bo uważam że tak jest 10/10
Komiks fajny jest jak na 1 komiks.
Fabuła: Jest świetna i nie wiem co tu więcej powiedzieć, 10/10
Wykonanie: Jest dobre, jednakże widziałem brak użycia tdes, lecz cała reszta dobra, 9/10
Teksty: Dobre, chociaż jest ich mało, 10/10
Długość: Krótka, ale jak na krótki komiks to całkiem niezły, 10/10
Ogólnie: 10/10
mozny krótki i zaje****y
czyli...
ocena...
10/10...
_________________ "gdybym miał no koncie więcej niż trzy zera odpier**** bym zajebisty melanż" "teraz mam szacunek u najlepszych graczy w kieleckim podziemiu, to nie te czasy gdy ctg było w cieniu, a teraz zobacz do czego doszło ? kur** teraz to wstyd wyjść na osiedle w bluzie prosto, gdy najlepszym raperom zaczęło się pier*** w baniach"
Komiks taki sobie, ale stary. I w tym rzecz, że chodziaż jest słabo zrobiony, jak na dzisiejsze komiksy. Do rzeczy, powinien być jeszcze jeden znaczek, "KLASYK". To tylko propozycja, ale na BESTSELLERA to raczej nie załuguje, ponieważ:
Wagner napisał/a:
Co zrobić, by dostać taki status komiksu?
Komiks musi być starannie wykonany, uzyskiwał jak najwyższe oceny i oczywiście duża oglądalność
Miło by było gdyby pod ostatnią częścią komiksu była taka informacja
I koniecznie komiks musi być skończony
Do 2 i 3 punktu nie mam zastrzerzeń, ale nie jest starannie wykonany (światczy o tym brak TDES, troszeczkę spikselizowne i krzywe obrazki oraz jest za krótki). Więc dla mnie to jest bardzie KLASYKA niż BESTSELLER. A jeśli chodzi o tą KLASYKĘ, to musi spełniać warunki:
1. Musi być stary (ok. rok)
2. Nawet dobre oceny (w granicach 6-10)
Może trochę przesadzam, ale taka się zrobiła moja opinia na temat i nie mam zamiaru samemu zmieniać forum, dając już drugi znaczek. Chce żeby inni pomyśleli i zastanowili się czy KLASYK to dobry pomysł.
A teraz ocena. Fabuła nie jest powalająca, wykonanie też nie, ale teksty trzymają klimat. Ocena 6/10.
_________________ Ej, ty!!! Tak, o ciebie chodzi. Jeśli chcesz mieć ocenę z komiksu/zapowiedzi/MK, to pisz śmiało do mnie na PW. Jak mam czas, to ocenię każdy komiks, jaki zostanie mi zaproponowany.
Ależ Generale. To pierwszy komiks z Gothica, gdyby nie to, to nie byłoby tego forum. Okej, komiks nie jest rewelacyjnie wykonany, ale wiadomo o co chodzi I wtedy nie znano jeszcze tdes. I nie chcę się kłócić
_________________ Robię jakiś komiks. Życzcie mi powodzenia, po roku ich nie robienia nie pamiętam nawet jak się steruje kamerą
Aaa, to inna rozmowa. No wiecie nie jestem nowy, ale też nie stary i nie znam za bardzo historii tego forum. Ja też nie chcę się kłócić. Ok wszystko wyjaśnione. Ale mogło by raczej dostać KLASYKA, ponieważ pierwsza książka na świecie nie była specjalnie oznaczona, ale jeśli inaczej uważacie, to niech ma tego BESTSELLERA.
_________________ Ej, ty!!! Tak, o ciebie chodzi. Jeśli chcesz mieć ocenę z komiksu/zapowiedzi/MK, to pisz śmiało do mnie na PW. Jak mam czas, to ocenię każdy komiks, jaki zostanie mi zaproponowany.
A więc to pierwszy komiks na świecie ? Czyli mamy do czynienia z żywą klasyką . Wydaje mi się, że ten komiks kiedyś zakwalifikuje się do historii fan artów. Oczywiście 10/10, za wspaniały pomysł.
Krótki komiks... Ciekawa, przemyślana fabuła. Nie dojrzałem żądnych błędów które przeszkadzały by mi wczytaniu. No to teraz już wiem czemu ma znaczek Bestsellera. 10/10
nie wiem co ludzie złego w nim widzą komiks jest świetny może za krótki ale to jeden z pierwszych komiksów o Gothicu. Gdy piotr wydał ten komiks bardzo go wychwalano, a teraz znajdzie się jakiś user który naczytał się komiksów takich które zawsze się dobrze kończą. Jak dla mnie to jest czysta klasyka moja ocena to 10/10 i według mnie dobrze że ten komiks ma znak BESTSELLERA.
_________________ "gdybym miał no koncie więcej niż trzy zera odpier**** bym zajebisty melanż" "teraz mam szacunek u najlepszych graczy w kieleckim podziemiu, to nie te czasy gdy ctg było w cieniu, a teraz zobacz do czego doszło ? kur** teraz to wstyd wyjść na osiedle w bluzie prosto, gdy najlepszym raperom zaczęło się pier*** w baniach"
Teraz nie mam wątpliwości, to Twój NAJLEPSZY komiks, jest genialny w swojej prostocie. Oczywiście komiksy takie jak: Ojczyzna czy Nóż z Ciemności, wydają się lepsze, ale moim zdaniem, Jack jest najlepszym komiksem
hehe... pamietam jak czytalem go na GS xd kurde to bylo cos! teraz znow przeczytalem.. juz tez sie troche znam i zauwazylem 2 bledy takie male xd bez tdes bylo ,,zombie" i ,,najemnik" xd hehe... ale i tak komiks to klasyk i zasluguje bezsprzecznie na BESTSELLERA. no to jak mowie bestseller to chyba nie musze mowic bledow (no.. procz tych na gorze xd) ani plusow ani oceny xd to tak... BESTSELLER/10
PS: kamilzlasu napisal/a: ,,wtedy nie znano jeszcze tdes" hehe powiedziales to jakby to byly stare czasy.. no wiesz.. tak jak dziadkowie mowia nam ,,nie bylo jeszcze televVISORów tak samo i twoje zdanie zabrzmialo xd (przynajmniej w mojej glowie)
Podobnie jak wielu, czytałem to jeszcze na GS. Powiem jedno: to jest bardzo dobry komiks. Co prawda dziś dziadzio Jack już takiego wrażenia nie robi, ale to nadal klasyka. Bardzo dobra praca, zasłużony BESTSELLER. Niezłe wykonanie, fajna fabuła. 10/10. Klasyk! Kto nie czytal niech się wstydzi.
Jak dla mnie komiks całkiem, całkiem Fabuła wprost z horroru z domieszką Gothica Trochę za mało tego komiksu, ale liczy się jakość nie ilość Do obrazków się nie przyczepie bo są super 9/10