Fabuła jest świetna, ale co do długości to bym dał Ci najwyżej 3+/10. Mógłbyś rozwinąć komiks przez fabułę czy przez akcję, dla mnie to wszystko dzieje się za szybko.
A co do BestSellera to bym ostro spekulował. Reasumując, moja ocena ogólna to 4/10...
Mógłbyś się bardziej postarać . Aha, i jeszcze jedno, jest to twój najgorszy komiks (bez urazy).
_________________ Jestem harcerzem,
i jestem z tego DUMNY !!!
Fabuła jest świetna, ale co do długości to bym dał Ci najwyżej 3+/10. Mógłbyś rozwinąć komiks przez fabułę czy przez akcję, dla mnie to wszystko dzieje się za szybko.
A co do BestSellera to bym ostro spekulował. Reasumując, moja ocena ogólna to 4/10...
Mógłbyś się bardziej postarać . Aha, i jeszcze jedno, jest to twój najgorszy komiks (bez urazy).
Ech... Ci nowi...
Wytłumaczę Ci teraz kilka rzeczy chłopczyku...
Jack - Zemsta po śmierci jest pierwszym komiksem Piotra. Powiem więcej jest to pierwszy komiks zrobiony za pomocą Gothica w Polsce a może nawet i na świecie. Wszystko zaczęło się od tej pracy. Owszem może to dzieło się trochę zestarzało, ale kiedyś wszyscy się nim zachwycaliśmy.
Kronos napisał/a:
Mógłbyś rozwinąć komiks przez fabułę czy przez akcję, dla mnie to wszystko dzieje się za szybko.
Przejrzyj dokładnie dział Piotra i odszukaj komiks o pod tytułem "JACK". Jest to remake tej pracy.
Kronos napisał/a:
A co do BestSellera to bym ostro spekulował.
Spekulował byś w sprawie Bestsellera... Na całe szczęście Ty nie wybierasz. Gdyby nie ten komiks nie byłoby tej strony. Czy nie uważasz, że to wystarczający powód aby przyznać tej pracy takie odznaczenie
No panowie użytkownicy i panie użytkowniczki aż wstyd mi, że nikt przez te kilka dni nie napisał nic, by obronić naszego biednego "Jacka".
I słówko ode mnie. Komiks klasyk! Czasami wracam do niego i czytam. Wspominam jak to kiedyś było... Opowiadałem kolegom, że przeczytałem "takie coś" na GS'ie...Łezka się w oku kręci Nie ma co tu oceniać, bo przy dzisiejszych pracach komiks nie ma szans, ale warto, nie, koniecznie trzeba go przeczytać!
No panowie użytkownicy i panie użytkowniczki aż wstyd mi, że nikt przez te kilka dni nie napisał nic, by obronić naszego biednego "Jacka".
No szanowny panie moderatorze, nie nasza wina że panu Kronosowi nie chciało się przeczytać komentarzy do komiksu, w których to przez prawie dwie strony pomstuje się na tych, którzy "Jacka" poniżają z powodu jego wieku i techniki wykonania, która bądź co bądź w roku 2006, kiedy komiks powstał, jeszcze raczkowała. Aczkolwiek sądzę że gdyby pod miniaturami komiksu znajdował się link do remaku to pan Kronos nie napisałby tego co napisał o fabule.
Kronos napisał/a:
Aha, i jeszcze jedno, jest to twój najgorszy komiks (bez urazy).
Tak. I teraz napiszę do pana Kronosa. Otóż, szanowny panie Kronosie, jakby nie było to wciąż jest jeden z NAJLEPSZYCH komiksów na forum, nie patrząc na to że po nim było jeszcze ponad 30 innych komiksów od Piotra i setki od innych użytkowników. Bo zawsze coś się kończy i coś zaczyna, a ten komiks, jak już pan Doriansen wspomniał, a przednim pan KamilzLasu, ten komiks rozpoczął coś w czym teraz siedzimy. Jedni siedzą w tym po kostki, inni po pas lub uszy, ale każdy kto kiedykolwiek wszedł na GothicKomiksy wszedł tu tylko dlatego że powstał ten komiks.
TAK WIĘC PANOWIE, PANIE, NOWI USERZY. ZANIM SKRYTYKUJECIE PIOTRA ZA TEN KOMIKS PRZECZYTAJCIE KOMENTARZE, A JEŚLI WAM TO NIE WYSTARCZY TO ZAPRASZAM DO LEKTURY TEGO NIECO ZAPOMNIANEGO TEMATU
Doriansen teraz wszyscy się będą wykręcać.
Komiks jest pierwszy w Polsce to plus. Ma mhroczną atmosferę to plus. Na kilku obrazkach nie ma tdes niewielki minus. Lubię cie to plus XD. Długości nie wliczam bo zawarłeś wszystko co trzeba ewentualnie mogły by być screeny walki w karczmie. Choć muszę niektórym przyznać rację,że magowie zbyt łatwo padli. Mi podoba się ten przekolorowany piorun kulisty. to będzie 9+/10 do bestsellera przez kultowość dla tego komiksu nie będe się czepiał
Zachęcony postem Kronosa postanowiłem przeczytać Bestsellera. I? I wrażenia są dobre.
Cóż, fabuła może nie powala, ale jest to pierwszy komiks z Gothica chyba w ogóle w Polsce, więc nie ma co się pruć. I tak poziomem przewyższa niektóre dzisiejsze "niskobudżetowe" produkcje, więc jest bardzo dobrze (moim zdaniem). Wykonanie jest dobre, są równe obrazki i inne duperele, brak tdes może być minusem, ale wtedy nie o to przecież chodziło.
Tekstów jest mało, głównie narrator, ale trzymają poziom.
Jak dla mnie komiks zasługuje na 9/10, jest trochę krótki, ale jak już mówiłem - jest to praca starszej daty.
Co uczynić mogę
I z kim się zbratam,
Aby to zachować,
Lodem zmrozi twoją duszę.
Ten komiks czytałem jeszcze na GS. Więc idę do pokoju "Jack-Zemsta po śmierci" jak na ścięcie, bo jestem już tu rok i jeszcze tego mogłem/chciałem ocenić. Oj źle zrobiłem.
Fabuła w tym komiksie jest przełomowa. Nie dlatego, że jest to pierwszy polski, choć może światowy komiks w grze Gothic, ale dlatego, że traktuje on o najbardziej natrętnych wg. mnie monstrach Gothicu, czyli Zombie. Ale wracajmy do fabuły. Zwykły skazaniec, który przez zrządzenie losu stał się pogromcą ludzi w postaci zombie. Świetnie! Nie mam się do czego przyczepić.
Teraz będą te teksty. Żadnych błędów. Absolutnie żadnych.
Grafika i modyfikacje świata... Modyfikacji żadnych nie ma. To pewne. Fajny efekt czaru u tego maga. Więcej pisać nie trzeba. I weście mi tu przestańcie płakać, że nie ma Toogle deskop... Rzucę wami wszystkimi o ścianę jak znowu będziecie gadali. No i co ze nie było? Nie jest to zbytnio widoczne. Co do Kronosa, to nie chce mi się gadać. 5 postów i wyskakuje z tekstem, że nie zasługuje na bestsellera. Ale to rozmowa na Shoutbox/rozmowę w karczmie.
No jeszcze Postacie. Bezimiennego przebaczę. Ale zombie już nie. Jak to się stało, że biały człowiek staje się czarny? Rozumiem, woda wchodzi w reakcję, skóra czernieje, ale żeby murzyna? Lekka przesada. Jednakowoż jest bardzo dobrze.
komiks swietny grafika jak na tamte czasy swietna jak na te srednia za dużo walki i lepiej by bylo gdyby bylo że tylko gdy jack zabija to powstają ale ocena 10/10
Zdecydowanie zasługuje na bestler. Zajebista fabuła, jak i obrazki, postacie i dialogi.
Zastanawiałeś się czy zrobić REMAKE ja na twoim miejscu bym nie robił, historia się skończyła tak jak miała się skończyć i koniec. Jestem tu nowy zaczołem od twoich komiksów, zaraz biore się za natępne. Zrobiłeś kawał dobrej roboty i rób tak dalej.
Człowieku ten komiks wymiata. Wiem, że jest stary ale i tak ma to coś. Fabuła jest idealna, można ją kontynuować lub zostawić wszystko tak jak jest, tak tajemniczo. Ocena to oczywiście 10/10
Nie no komiks to klasyk. Interesująca i ciekawa fabuła. Ujęcia dobre, a obrazki świetnej jakości. Jedyną wadą tego komiksu jest długość, komiks jest za krótki jak dla mnie, ale to i tak nie przeszkadza tak bardzo. Cóż było bardzo dobrze, ocena to oczywiście 10/10