Wysłany: 02-03-08, 21:43 Komiksy - Za Kulisami (Filmik)
Witam wszystkich. Postanowiłem zrobić krótki, dwuczęściowy filmik pt. Komiksy - Za Kulisami. Pokazuje on jak wyglądają prace przy komiksach Mam nadzieję że ci co myśleli że to łatwa sprawa, po obejrzeniu zmienią zdanie XD XD XD Komiks jest z gatunku: Humorystyczny. Co prawda wykonanie jest amatorskie i ma kilka drobnych błędów, których nie miałem już okazji poprawić, ale głównie był nastawiony na pokazanie i opisanie tworzenia komiksów, więc mam nadzieję że mi wybaczycie
Gatunek: humorystyczny.
Czas trwania: 17 min. (Bez napisów końcowych )
He he fajne to jest. Chociaż z tym ciężarem robienia komiksu to przesadzasz. Wszystko zależy od tego czy ma się wene. Jak nie to &%$@ a jak masz to zajebiście. Filmik może nie rozśmiesza bardzo ale przez cały można szczeżyć zęby Uśmiałem się jedynie na Tusku oraz bombie reszta tylko skłania do uśmiechu. Ogólnie mówiąc filmik jest dość fajny(czyt. prawie zajebisty) Jeśli można za niego wystawić ocene to wg mnie zasługuje on na 8,5\10
Buahahaha XD XD ...nie no nie mogę :lol2: ...jak Wagner cię gonił i sie do beczki schowałeś :lol2: lub z Tuskiem XD (jak sie skapnie że to fałszywy hajs to daj znać ja ci pożyczę )...tak wiem...nieudany żart XD ...dobra co mogę powiedzieć kolejny ciekawy temat który zagościł w twoim dziale ...Powodzenia przy B&W6!!! I innych komiksach .
Nie no super filmik! Co wy piepszycie?! texty są zajebiste , scena z orkiem wymiata ja może się nie znam na robieniu komiksów ale jeżeli jest tak ciężko, to naprawdę współczuje ujęcia kamery nitkóre były ,,krzywe" ale ogólnie bardzo mi się podobało muzyka dobrze dopasowana, podoba mi się aa no i dzięki, że umieściłeś mnie w filmie dałeś mi też pomysł, abymn zrobił też filmik ,,Za kulisami" ale pod nazwą ,,Making Of", ocena ogólne 8+/10 (ten plus za to, że wstawiłeś mnie do filmu )
hahahaha dobre Tylko że jak ja robie jakiś komiks to staram się użeczywisatnić go i że niby to się naprawde dzieje i wogule a jak to jest tylko film to psuje cały klimat Filmiki fajne ale zepsuły cały klimat komiksów bo patrze tera na to jak jakiś sztucznie wymaginowanmy nagrany film a nie komiks z prawdziwym wydarzeniem
Zarąbiste! Pierwsza część była lepsza, i według mnie jest odwrotnie do tego co mówi CJ. Bardzo śmieszne, przy Gomezie II zakrztusiłem się zupą Szkoda, że nie będzie mkontynuacji, bo wyszedł na dziesiątkę.
_________________ Robię jakiś komiks. Życzcie mi powodzenia, po roku ich nie robienia nie pamiętam nawet jak się steruje kamerą
Oj, tam CJ przesadzasz trochę To film humorystyczny i powstał tylko dla jaj. Nie po to aby brać go poważnie. Jedynym jego celem było sparodiowanie mojej pracy. Czy filmy których się zrobiło parodie tracą urok? To tylko i wyłącznie parodia dla rozweselenia i nie należy jej na poważnie brać.
Hahahahah dobre to! XD XD Najlepszy filmik humorystyczny o Gothicu jaki w życiu widziałem. Naprawdę świetnie ci to wyszło. Dobrze by było jakbyś zrobił kolejną część. Najlepsze było jak schowałeś się w beczce przed Wagnerem, albo akcja Wrzoda który wyskoczył z zamku. Tak trzymaj Zrób jakąś kontynuacje
Tylko nie cieszę się , że połączyłeś z kimś siły, bo wolę jak działasz sam. Ale jeśli połączyłeś zje z mistrzem filmików Razielem, to chyba będzie on robił filmy na podstawie Twoich komiksów i na odwrót. Mam rację?
DZIęKUJE ZA UMIESZCZENIE MNIE W PODZIęKOWANIACH!!!!!! Naprawdę, czułem się zaszczycony! Wielkie THX!!!
Ahahaahhaha XD Nie no świetny humor w filmiku "Cholera z tym, idę do przyczepy(...)" nie no spoko jak rzucił ten miecz XD W ogóle to był dobry film "Muszę poczekać aż Wagner się wyloguje." XD "Tak,tak,tak,tak,niee" XD heh przynajmniej znamy "przypadki" Dobra bo się rozpisałem... 9/10 bo niezły humor i nawet, nawet wykonanie .
Hahahahahaaha XD Ale jaja, z tym Orkiem Powtarzam po raz setny, XD Rozbiło mnie jeszcze jak gonił cię Wagner aż się wylogował XD Ale nic mnie nie powaliło bardziej niż "Tak, Tak, Tak Tak Tak, Tak, NIE !!! XD XD XD"
Tak, Tak, chcemy Basket i Wigo, a może nawet jakiejś Kontynuacji Wertera ? Najlbardziej klimatycznego komiksy, w histori Komiksów o Gothicu... Ale Basker i Wigo musi być XD
Buhaha, nie no super. Dobre było z tym orkiem. No i będzie super jak wyjdzie basket i wigo. Albo to TAk, tak , tak, tak, tak, tak, NIE . Za wykonanie daje 9/10 a humor 10/10 XD XD XD
8/10. napisał bym więcej ale napisałeś ze tylko 2 części więc... po namyśle dam jednak 7/10. to niestety nie żart. kurde. ale paradoks. daje niskie oceny za to ze mi się podobało i jest zajebiste (chyba za pozytywne "ocenianie" twoich prac nie dasz mi warna). więc jak chcesz 10 albo 10 000 to zrób więcej tego typu komik... filmów znaczy. więc może rzucisz w cholere komiksy i weźmiesz się za filmy? ale musisz popracować nad... aspektem technicznym. to jest problem. życzę więc... nie. żądam więc byś zrobił więcej TAKICH filmików... filmów raczej. a więc...
to tyle
_________________ http://myplay.com/video-player/michael-jackson
Każdy fan (oraz nie fan) Króla, bezpretensjonalnie musi wejść na tę stronę.
"Nazywam się Emiel Regis Rohellec Terzieff-Godefroy. Żyję na tym świecie czterysta dwadzieścia osiem lat według waszego rachunku, sześćset czterdzieści dwa lata według rachuby elfów. Jestem potomkiem rozbitków, nieszczęsnych istot uwięzionych wśród was po kataklizmie, który wy nazywacie Koniunkcją Sfer. Uchodzę, delikatnie mówiąc, za potwora. Za krwiożercze monstrum. "
hahahaha! najlepsze było z orkiem i big daddym ( co ty musiałeś przeżyć podczas serji żywich trupów i jack'a XD ) masz wypasione poczucie humoru XD XD XD XSD XDD ocena to 9/10 XD
_________________ DO KUJA Z POLITYKĄ Tu się Gothic i twórczość z niego liczy . Nie kłóćmy się o politykę, bo zobaczcie jak to nasze stosunki psuje... Ja + Fortuno = Korespondencyjni ziomale poróżnieni przez Politykę, ale zakopaliśmy to i cały czas ziomale. Tak samo z Darmorem.
Nie rozbawiło mi jakoś specjalnie, ale fajne pomysły typu goniący cię Wag XD czy też "abdul wisimulacha" XD z tego lałem najbardziej XD fajne, ale filmów nieoceniam
Hehehe niezły filmik OMG :rotlf: 100/10, chciałem napisac 1000000000/10, to najlepszy filmik jaki widziałem. Nie będę wymieniał plusów bo jest tu ich od cholery.
Jak zwykle robisz coś zajebi***** normalne boskiue było z orkiem : "Powtarzam po raz setny..." oczywiście 10/10.
_________________ pomóż GothicKomiksy! Nakarm Wrzoda
Moje minikomiksy
Bezier Jak Wrzód Trafił Do Koloni
89% graczy uważa że najważniejsza jest grafika jeśli należysz do tych 11% wklej to do podpisu.
Jak napisałem w komentarzach do filmu na YT... Filmik na 6+/10.
Najbardziej podobał mi się fragment, w którym pytasz aktorów czy chcieliby aby powstały kolejne epizody B&W (tak...tak..tak...nieeeee.)
Człowieku, co za humor! Najbardziej spodobało mi się, jak ork w Enricu III się zbuntował. Przy tym lałem najbardziej. Było również sporo innych fajnych scenek, przy których się śmiałem.
_________________ Piszę poprawnie.
Ciekawy ze mnie człowiek... zawsze, gdy wszystkim komiks się podoba maksymalnie, gdy wystawiają oceny 10/10, ja i tak znajdę dziurę...