Wcale tak nie uważam. Czytałem część z tych komiksów, i rzeczywiście są bardzo dobre, ale np. Ojczyźnie nie dał bym nawet 9/10. Nie przypadła mi do gustu. Dlatego każdy komiks trzeba komentowac osobno - to, że jest ich duża ilość, nie znaczy o jakości. Chociaż nie powiem, Piotr jest świetnym twórcą komisków.
Ja koniecznie po powrocie muszę powrócić do komiksów Mam sporo nowych pomysłów na ciekawe rzeczy oraz zdradzę że mam też w planie nawet niejeden film Przede wszystkim muszę wreszcie skończyć Las Śmierci, no i stworzyć kilka zupełnie nowych prac. Ale również możecie spodziewać się paru których już dobrze znacie. Np. kolejnych przygód Basketa i Wiga itp Będzie nawet jeden którego byście się nie spodziewali
Piszę z Laptopa. Chcę tylko powiedzieć że nie ma mnie na GG, forum,YT itp ponieważ coś się skopało w neostradzie i nie mogę się połączyć ;/ Jak mi wróci łącze to dam znać. Pozdrawiam.
Jezu Piotrek jak patrze na twoje komiksy
to normalnie szaleje
zanim byłem na forum
to czytałem codziennie TWOJE komiksy;)
_________________ Witam jestem Maciek moja działalność na forum jest oczywista, komiksy i filmy ( głównie filmy bo robi się je przyjemniej ) Pozdrawiam
Dużo tego. Czekam na więcej. I czekam... I czekam... I czekam... I czekam... I czekam... Ciekawe czy się doczekam. Link od "Ziemi Żywych Trupów" przenosi do X vs. W.
Dużo tego. Czekam na więcej. I czekam... I czekam... I czekam... I czekam... I czekam... Ciekawe czy się doczekam. Link od "Ziemi Żywych Trupów" przenosi do X vs. W.
Jakiś czas z powodu studiów, braku wolnego czasu itp. moja działalność komiksowa jest narazie zawieszona. Myślę że od wakacji wznowię prace. Nie wiem może się już starzeję :p Ale nie porzuciłem komiksów
Nieeeeee, no, PiotrPL! Jesteś Boss, Master of Komiks i SUPER EXTRA! Kocham twoje komiksy, dzisiaj właśnie przeczytałem ten Kodeks Szpiega(twój nowy komiks), bo przeczytałem już wszystkie opróćz OJCZYZNY i Bitwy o Warszawę, bo takich komiksów nie chcę mi się czytać. Ale jesteś MISTRZEM! Czekam na kolejne twoje komiksy. W ogóle to powinieneś tworzyć mody, a jak nie chce ci się uczyć(lub jak już umiesz i nie chcę ci się robić) to powinieneś dołączyć do jakiejś grupy modderskiej i wymyślać fabuły, bo masz głowę od tego, z większości twoich komiksów sprzydałyby się mody. Jestem twoim Fanem! Aha: I powiedz, czy umiesz moddować? Jak nie to się naucz
Lektura jest ciekawa,tyle komiksów
Wszystkie przeczytałem BARDZO ciekawe,WSZYSTKIE
Nie wiem skąd bierzesz pomysły Wszystkie są ciekawe,nie ma żadnego wyjątku by jakiś z twoich komiksów mi się nie podobał Pozdrowienia
_________________ Witam jestem Maciek moja działalność na forum jest oczywista, komiksy i filmy ( głównie filmy bo robi się je przyjemniej ) Pozdrawiam