Mogles przykazdej nazwie dac link do komikksu.Ale bitwa o warszawe to mini komiks a nie komiks. Niechce spamowac ale niechce zebyscie pokrecili niektore zeczy. Chcialbym zeby mini komiksy byly w dziale mini-komiksy bo dziwne ze tam sa tylko moje
jak się patrzylem na ilosc obrazków piotra i ilosc komiksów no to mi się głupio zrobiło popatrzcie na moje a tma sa tylko czesci komiksów a ten cale komiksy
O kurde !!! JEST TEGO TROCHE !! Oby tak dalej !!!
P.s twoje komiksy są THE BEST
Teraz gdy robię Gomez II to co raz bliżej jestem do zrobienia wszystkich komiksów jakie mam teraz w planach (dopisałem na górze plany, więc możecie zobaczyć). Ciekawe co potem Chyba znowu będę musiał fabuły sobie wymyślać Pozdro.
No kael ty to fajnie zrobiłeś z tymi komiksami że można sobie włączyć jaki się chce ten pomysł jest fajny i twoje komiksy zresztą też tak samo jak Piotra
Witam. Po długiej przerwie jakiej potrzebowałem na odzyskanie weny postanowiłem wreszcie wrócić do forum, do moich użytkowników, moderatorów oraz innych adminów Wkrótce na forum pojawią się kolejne prace spod mojej stajni. Obecnie będzie to zapowiadany już ,,Las Śmierci"- komiks horror. Pragnę jeszcze powiedzieć że po tym komiksie szykuję specjalną niespodziankę Sądzę że spodoba wam się. Pozdrawiam i życzę każdemu udanych prac
No no no ten temat się przyda, bo jak np będą 3 strony twoich komiksów to nie trzeba będzie szukac ogólnie to tera trzeba iśc w dół w górę w dół w górę ewentualnie to od razu wejśc w ten temat i nie trzeba szukac.
Dużo zrobiłeś komiksów i w dodatku takie świetne, które zasługują na BESTSELLER! ?ycze tobie powodzenia w dalszym robieniu dobrych (świetnych) komiksów A ogólna ocena za wszystkie komiksy to 10/10.