Super komiks!
Grafika:Brakuje Toogle Desktop,ale podoba mi się czerń i biel,więc 8/10
Długość:10/10
Fabuła:10/10 Jest bardzo dobra
Teksty:10/10 Świetne
Ogólnie:9,5/10
_________________ Oj,chmielu,chmielu,ty bujne ziele,
nie będzie bez cie żadne wesele.
Oj,chmielu,oj,nieboze,to na dół,
to ku górze,chmielu nieboze
Oj,chmielu,chmielu,syrokie liście,
oj,juz Zosiunie ocepiliście.
Oj,chmielu,oj,nieboze,
to na dół,to ku górze,
chmielu nieboze
?ebyś ty chmielu po tyckach nie loz,
nie przerobioł ty byś z panienek niewiost.
Oj,chmielu,oj,nieboze,
niech ci Pan Bóg dopomoze,
chmielu nieboze
Ale ty chmielu po tyckach łazis,
niejedno panne z wionecka zdradzis.
Oj,chmielu,oj nieboze,
wloz na gruske,zliźć ni moze,
chmielu nieboze
Hmmm.
Dobra rozpisze się.
Teksty były dobre ale łączniki - beznadziejnie. (Nie bierz tego do siebie, ja robię gorsze) Grafika ok szczególnie to że było czarno białe. Może innym się to nie podobało ale dla mnie było super. Grafika - jeden błąd. Brak toogle. Nie rzucał on się w oczy oprócz jednej rzeczy. 6 czy 7 screen. Napis klucz.
Ogólnie
9,510 - bardzo dobrze, ale za ten klucz i łączniki 10 postawić nie mogłem.
Przeczytałem ten komiks przed chwilą i muszę powiedzieć, że:
Fabuła: Świetna, no i nie wiem jeszcze co tu powiedzieć,10/10
Wykonanie: Dobre, tym razem widziałem użycie tdes, ale te łączniki są beznadziejne, jednak nie zmniejszą one oceny, 10/10
Teksty: Dobre, 10/10
Długość: Taka długość komiksu może być, 10/10
Ogólnie: 10/10.
super horror w czarno białym wykonaniu zasługuje na równie super ocenę 10/10
_________________ "gdybym miał no koncie więcej niż trzy zera odpier**** bym zajebisty melanż" "teraz mam szacunek u najlepszych graczy w kieleckim podziemiu, to nie te czasy gdy ctg było w cieniu, a teraz zobacz do czego doszło ? kur** teraz to wstyd wyjść na osiedle w bluzie prosto, gdy najlepszym raperom zaczęło się pier*** w baniach"
Pierwszy komiks który czytałem jeszcze na GS , dziwię się że go na GK nie oceniłem .
Komiks klasyk który mile wspominam, pamiętam jak czekałem na GS aż wyjdą kolejne części , jest parę błędów jak np. łączniki ale nie obniżę ci za to oceny bo to twój drugi komiks robiony parę dobrych lat temu gdzie w komiksach nie używało się jeszcze takich programów jak Gimp czy InterView itp.
Ocena to oczywiście 10/10.
Aż się łezka w oku kręci. Mój pierwszy przeczytany komiks zrobiony w Gothicu. Oglądałem to na GS (A jak długo to się ładowało!). Mistrzowski klimat, świetna fabuła, rewelacyjne wykonanie. 10/10.
No dobra.
Komiks mi się spodobał czarno-białe obrazki nadają klimatu, który w serii "Żywych Trupów" panuje niemal w każdym arkuszu.Do długości się nie czepiam. Teksty wpasowują się do sytuacji.Wykonanie jest dobre.Zauważyłem brak tdes na jednym z obrazków. Myślę że 9+/10 będzie sprawiedliwą oceną.
No, komiks mi się podobał. Brak tdes, ale bardzo rzadko to widać, więc nie jest to wielki minus, a to jest jeden ze starszych komiksów. Fabuła jest tutaj bardzo fajna i ciekawa, choć szkoda, że tak to się skończyło... aż się prości o ciąg dalszy i sequel. Jak dla mnie 9/10.
Co uczynić mogę
I z kim się zbratam,
Aby to zachować,
Lodem zmrozi twoją duszę.
Genialne wykorzystanie zombii. Świetny komiks, jedyne do czego chciałem się przyczepić to czarno - biała grafa, ale jak przeczytałem twojego posta na ten temat to teraz doskonale to rozumie.