Wysłany: 04-06-07, 15:54 Nóż z Ciemności II- Nowa Krew
Minęły trzy tygodnie od ostatniego zabójstwa i dwa tygodnie od upadku bariery. Więźniowie uciekli. Mieszkańcy miasta Khorinis nie zdają sobie sprawy że ich życiu grozi śmiertelne niebezpieczeństwo, gdyż seryjny morderca ze Starego Obozu, zmierza w stronę ich miasta.
Ostatnio zmieniony przez Piotr_PL 10-06-07, 20:30, w całości zmieniany 1 raz
Ten komiks jest bajerancki. Oprócz Enrica III, twój najlepszy. Tylko, za stanawia mnie jedno. Czemu, kiedy Werter upadł Diego nie podniósł miecza i go nie dobił? Ale mimo to 10000000000000000000000000000000000000000/10
Ten komiks jest bajerancki. Oprócz Enrica III, twój najlepszy. Tylko, za stanawia mnie jedno. Czemu, kiedy Werter upadł Diego nie podniósł miecza i go nie dobił? Ale mimo to 10000000000000000000000000000000000000000/10
Już ci mówię Powody są dwa:
1) Diego krwawił, a w połączeniu ze strachem kazało mu to natychmiast uciekać.
O fuck!! stary... to jest CUDOWNE!!!!!! naprawdę jesteś ,,Master of Komiks" XD nie dam oceny, bo niestety nie ma takiej liczby, możesz się domyślac ale największa jaką znam!!!!!!!!!!!!!
.....................poprostu niemam słów. to jest NAJLEPSZY komiks jaki czytałem. NAJLEPSZY!!! zatkało mnie, zamurowało jak go czytałem. naprawde poczułem strach. TO JEST MISTRZOSTWO ŚWIATA!!! NIE MA LEPSZEGO KOMIKSU!!! MILIARD NA DZIESIęć TO MOJA OCENA!!! fabuła i przebieg wprost...niesamowite!!! TEN KOMIKS WYMIATA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! głupio mi będzie za pare dni wystawić drugą część Winlou, bo przy tym to naprawdę nędzny szajs.
dajine tez chciałem to zdac pytanie ale ja cos lepszego znalazłęm, gdy weter walczyłz laresem w miescie to na jednym obrazku widać było jak obywatele się bawia, palą fajke piją piwo na placu obrazek 112
dajine tez chciałem to zdac pytanie ale ja cos lepszego znalazłęm, gdy weter walczyłz laresem w miescie to na jednym obrazku widać było jak obywatele się bawia, palą fajke piją piwo na placu obrazek 112
Wiń za to tych co zrobili sztuczną inteligencję w Gothic II XD A tak w realu to mogło być że nie zauwarzyli Wertera i Laresa bo była ciemna noc, a ich oczy przyzwyczajone do okolicznego światła
Super komiks. Wreszcie przestalem pracowac wiec moge wszystko poczytac.
10/10
Beliar
Wysłany: 07-06-07, 19:05
Po pierwsze witam wszystkich bo jestem nowy na tym forum moja działalność gothickomiksy będzie sie raczej ograniczała do komentowania prac niż do ich przesyłania ale może czasem podeśle jakiegoś screena . Po drugie komix świetny PoZdRo !!!
<Zemdlał> To,- To- To, No kurde no To jest Świetne !!!!!!!! To najlepszy komiks na tym forum... NIE !!! To najlepszy komiks w całym internecie !!!!!! OCENA TO ZAMAŁE SŁOWA BY POKAZAć JAK TEN KOMIKS JEST DOBRY !!!! 1000000/10 <-- to chyba oczywiste.... Brak mi po prostu słów