Wysłany: 10-06-07, 21:10 Nóż z Ciemności III- Werter idzie do Piekła
Trzecia i ostatnia część przygód Diega walczącego z brutalnym mordercą, znanym jako Werter. Po raz kolejny przyjdzie mu o nim usłyszeć. Jednak czy przeżyje to spotkanie? Jeżeli tak, to jak wiele ludzi jeszcze padnie ofiarą Wertera? Wszystko rozstrzygnie się teraz
PS:
Polecam oglądać ten komiks wieczorem. Z dwóch powodów:
1) Lepszy klimat, gdy na dworze jest ciemno
2) Lepiej widać co ciemniejsze obrazki.
Pozdro
Ostatnio zmieniony przez Piotr_PL 16-06-07, 12:18, w całości zmieniany 1 raz
ja...brak mi słów. no... po prostu... czułem się tak, jagbym czytał dobry horror. ocena? ocena to za mało aby wyraźić mój zachwyt tą pracą. ZDECYDOWANIE najlepszy komiks na tym forum.
Co to jest?! komiks? TO KSIęGA HORRORU Z OBRAZKAMI !! XD XD XD ale tak szczerze, nie będę pisał oceny, naprawdę to by było za dużo pisania, chciałoby się wam pisac 100 miliardów/10? naprawdę to jest DOSKONAŁE!!! WYMIATASZ PIOTR!!!! Twoje komiksy muszą byc płatne to jest coś pięknego!!
ja...brak mi słów. no... po prostu... czułem się tak, jagbym czytał dobry horror. ocena? ocena to za mało aby wyraźić mój zachwyt tą pracą. ZDECYDOWANIE najlepszy komiks na tym forum.
Zgadzam się ` PODZIW!!!!!!! Tej oceny nie da się wyrazić!!!!!!!!!!
Beliar
Wysłany: 10-06-07, 22:09
Wyśmienite zakończenie wspaniałej trylogii. No Piotr ty to potrafisz :thumright: 10/10
Racja jak mogłem wystawić tak niską ocenę moja prawdziwa ocena to 10000000000000000000000000000000000000 / 10
Komiks extra, ale czemu prawie wszystkie twoje komiksy źle sie kończą dla głównych bohaterów? 10/10
Taki już mój styl XD Nawet nie zauwarzyłem że się zawsze źle kończy Ale chyba dla Rileya i Charli'ego, oraz dla Diega stąd zbyt źle się nie skończyło Tylko że Diego stracił żonę, a Riley i Charlie zamieszkali na Ziemii opanowanej przez Zombie.
CO to za szajs 0/1000 dobra żart , jakoś tamte części mi sie bardziej podobały od tej, nie wiem czemu, ale 3 cześć trylogi według mnie Piotrowi wychodzą gorzej:( jak to czytałem "czytałem" albo wiem za dużo piszesz, komiks powinny raczej pokazywać a nie opisywać tekstami, zaczęło mnie nudzić te kilometry opisów walki
plusy
+ zdjęcia
+ ciekawa fabuła
+ zwrot akcji
+ efekty morderst
minusy
- teksty , teksty i jeszcze raz teksty opisujące
- mało realistyczne (1 i 2 części jeszcze było raczej realistyczne, a tutaj zamordowanie całego miasta itp )
co do poprzednich części ta cześć dostaje ocenę 6/10 a co do wszystkich komiksów 8,5/10
CO to za szajs 0/1000 dobra żart , jakoś tamte części mi sie bardziej podobały od tej, nie wiem czemu, ale 3 cześć trylogi według mnie Piotrowi wychodzą gorzej:( jak to czytałem "czytałem" albo wiem za dużo piszesz, komiks powinny raczej pokazywać a nie opisywać tekstami, zaczęło mnie nudzić te kilometry opisów walki
plusy
+ zdjęcia
+ ciekawa fabuła
+ zwrot akcji
+ efekty morderst
minusy
- mało realistyczne (1 i 2 części jeszcze było raczej realistyczne, a tutaj zamordowanie całego miasta itp )
co do poprzednich części ta cześć dostaje ocenę 6/10 a co do wszystkich komiksów 8,5/10
Ale tak już wyszło W filmach przecież też jest dużo gadania i Werter nie wyciął ,,całego miasta" tylko grupę ludzi, którzy zebrali się na placu wisielców Innych potem nie było widać, bo ze strachu schowali się w domach
plusy
+ zdjęcia
+ ciekawa fabuła
+ zwrot akcji
+ efekty morderst
minusy
Ale tak już wyszło W filmach przecież też jest dużo gadania i Werter nie wyciął ,,całego miasta" tylko grupę ludzi, którzy zebrali się na placu wisielców Innych potem nie było widać, bo ze strachu schowali się w domach
no to jak umarła jego żóna, przeszedł przez całe miasto , a po drugie ludzie nie byli by takimi kretynami żeby uciekać chodzić dookoła niego
albo przedtem siekł jedną osobe do 2 na dzień a tu pół miasta
Bardzo bardzo dobry komiks.
Tylko czemu w jednym obrazku w cz.5 (210) gdy Diego wyszedł z domu i zaatakował go Werter to paladyn ,który był w tle mu nie pomógł?
Piotr=Mistrz !!! Piotr=Mistrz !!! Piotr is the best !!! Kto zna naj leprzego wykonawce komiksów o gothicu ???? JA znam !!! To piotr_pl Nigdy leprzego komiksu nie widziałęm nawet te przygody ....eee jak onn tam miał na imie ..... O! Enric jego przygody to nic wporunaniu z tym !!!
Piotr=Mistrz (Sory ale nie chce mi się oceniać bo to zadużo liczb !!! około 1,000000 /10) Piotr=Mistrz
Zarąbiste no oceniać nie muszę bo i tak wiadomo jaka będzie:p. Ale moim zdaniem Diego nie powinien uciekać na to urwisko tylko walczyć odrazu jak go zobaczył czyli pod domem.
Kiedy zabójca zamordował Sare a Diego wbiegł domu , aż mnie serce zakuło ... Komisk po prostu odlotowy , daje maxymalną ocenę jaką tylko się da ! Oby tak dalej
Witam! Miałem się tu zarejestrować kiedy skończę mój najnowszy komiks i znajdę program którym wszystko ładnie posklejam ale kiedy przeczytałem "trylogię" Piotra to musiałem tu napisać. A więc oto moja ocena:
8+/10
Plusy:
+Klimat
+Pomysł
+Dużo krwi
+Werter w płaszczu z maczetą
Minusy
-Wszechobecne opisy (lekka przesada kiedy widać uciekającego Diego i opis "Diego zaczął uciekać").
-Występują błędy ortograficzne i stylistyczne (ale mało).
-Złe umiejscowienie chmurek w niektórych scenach (jednak są ponumerowane).
-Ucieczka Wertera mogłaby być bardziej pomysłowa bo tylko skończony idiota by otworzył celę z seryjnym mordercą za to że do niego nic nie mówi
Być może niektórzy z was ostro mnie za to pojadą i będą gardzić moimi komiksami (które opublikuję w niedalekiej przyszłości) ale każdy ma prawo do własnej decyzji
PS. Jeżeli ktoś chce zobaczyć mój komiks "Obrona Khorinis" (który od moich znajomych dostał dobre oceny) to zapraszam na mój e-mail: yaghoro@wp.pl a jeżeli ktoś chciałby wystąpić w moim komiksie (mogę zrobić wam postać jaka chcecie a wasz nick, numer gg, e-mail czy co tam chcecie zostanie dodany do napisów końcowych mojego komiksu ) to piszcie. Tylko szybko bo już sporo dorobiłem. Pozdro
Skrót PZPN oznacza:
* Polski Związek Pogrążania Narodu
* Przyczyna Znikania Polskich Nadziei
* Polscy Złodzieje Piłkarskich Nadziei
* Program Zlikwidowania Piłki Nożnej
* Propaganda Zagłady Piłki Nożnej
* Przyczyna Zagłady Piłki Nożnej