Wysłany: 22-06-07, 08:35 Senny Koszmar III- Doba Xardasa
Bariera upadła półtora miesiąca temu. Milten błąka się po wyspie i stara się pocieszyć wolnością. Mimo iż ze wszystkich sił stara się zapomnieć o Koszmarze z Kolonii, to będzie zmuszony zmierzyć się z nim po raz kolejny.
Ostatnio zmieniony przez Piotr_PL 25-06-07, 11:00, w całości zmieniany 1 raz
ku**a nie zabijaj każdego dobre bohatera bo sięrozklejam jaka szkoda walczył przez miesiać z xardasem a gdy go pokonal musial go zabic jakiś przęklęty czar ocena 9/10 bo niektóe gadki mne nudzą
edit
arcymag nie spamuj dobra ?? "biore się do czyrtania" ciekawe jak inni to robią nie czytajac ? chyba kazdy musi to przeczytać CO!!
-Riley i Charlie przeżyli w Ziemii żywych Trupów.
-Frank West z Umarli Powstają też przetrwał.
-Nawet Diego z Nóż z Ciemności przeżył mimo iż często wpadał na Wertera
Jak widzisz nie zawsze zabijam bohatera Tutaj akurat tak wyszło
-Riley i Charlie przeżyli w Ziemii żywych Trupów.
-Frank West z Umarli Powstają też przetrwał.
-Nawet Diego z Nóż z Ciemności przeżył mimo iż często wpadał na Wertera
Jak widzisz nie zawsze zabijam bohatera Tutaj akurat tak wyszło
Tak, nawed jack zemsta po smierci tez przezyl.. ale.. posmierci XD XD
Suuper komiks !!! Ty piotr te komiksy robisz tak : Szypko,Wspaniale wykonane i ćekawe na maxa !!! Ale jest 1 minus To że milten zginą,mnie też prawie roskleiło :(:(:(:( Może nastęmpny pohater przetrwa XD Daje..... 9,9/10
wspaniałe, heroiczne zakończenie. zeczywiście na jednym obrazku było corristo zamiast pyrokar. ale kij z tym. sama fabuła i wykonanie perfekcyjne. całość wciąga. efekty specjalne wykonane za pomocą czarów też wyszły świetnie. i te oczy xardasa, gdy wystrzeliły światłem... co tu jeszcze dodać? brawo za tempo. 10/10
musze przyznać że wciągnął mnie ten komiks ocena to 10/10 za starania i chęć do robienia komiksu bo jest poprostu świetny ale szkoda że milten
wygraną nad xardasem przypłacił życiem
rozczarowałeś mnie... myślałem ze będzie gorszy, bo wtedy mógłbym ocenić... i szkoda ze Xardas nie zyje... stasznie go lubiłem...
moze napiszesz jakis ciąg dalszy komiksu? niekoniecznie pod tym samym tytułem
powodzenia
_________________ http://myplay.com/video-player/michael-jackson
Każdy fan (oraz nie fan) Króla, bezpretensjonalnie musi wejść na tę stronę.
"Nazywam się Emiel Regis Rohellec Terzieff-Godefroy. Żyję na tym świecie czterysta dwadzieścia osiem lat według waszego rachunku, sześćset czterdzieści dwa lata według rachuby elfów. Jestem potomkiem rozbitków, nieszczęsnych istot uwięzionych wśród was po kataklizmie, który wy nazywacie Koniunkcją Sfer. Uchodzę, delikatnie mówiąc, za potwora. Za krwiożercze monstrum. "
rozczarowałeś mnie... myślałem ze będzie gorszy, bo wtedy mógłbym ocenić... i szkoda ze Xardas nie zyje... stasznie go lubiłem...
moze napiszesz jakis ciąg dalszy komiksu? niekoniecznie pod tym samym tytułem
powodzenia
Kontynuacja tego komiksu już jest od dawna Jest nią (i jednocześnie Noża z Ciemności) ,,Xardas kontra Werter".
_________________ pomóż GothicKomiksy! Nakarm Wrzoda
Moje minikomiksy
Bezier Jak Wrzód Trafił Do Koloni
89% graczy uważa że najważniejsza jest grafika jeśli należysz do tych 11% wklej to do podpisu.