Wspaniały pomysł z mordercą zabijającym we śnie . Brawo.
Grafika : 11/10 - Za te zabójstwa we śnie (miejsca w których Xardas
zabijał)
Fabuła : 11/10 - Za pomysł
Teksty : 10/10 - Bez zarzutu
Czynnik Strachu : 5/10 - Średnio straszny
_________________ "gdybym miał no koncie więcej niż trzy zera odpier**** bym zajebisty melanż" "teraz mam szacunek u najlepszych graczy w kieleckim podziemiu, to nie te czasy gdy ctg było w cieniu, a teraz zobacz do czego doszło ? kur** teraz to wstyd wyjść na osiedle w bluzie prosto, gdy najlepszym raperom zaczęło się pier*** w baniach"
Ciekawy komiks, ale moim zdaniem gorszy od "komiks hek". Żartowałem . Klimat świetny, krwawy. Fabuła, mimo, że ściągnięta z "Koszmaru z Ulicy Wiązów" jest perfekcyjna i dopieszczona. A to lubię. Teksty i wykonanie bez zarzutu. 10/10.
No Piotr_PL kolejne twoje arcydzieło. Pomysł o mordercy który nachodzi w snach no,no niezły niezły naprawdę niezły. Teksty są jak zwykle u ciebie czyli dobre ale nie nadzwyczajne. Pomysły są jak zwykle świetne tak samo jak wykonanie czyli praca kamery i zdjęcia ze scen. Waham się pomiędzy dycha a 9,9 bo jak dla mnie dychy dostają tylko komiksy z tekstami nadzwyczajnymi. ALE... Dobra masz te 10/10. Ty nie masz Piotr_PL konkurencji ale z szacunkiem dla innych komiksiarzy którzy robią bardzo dobre komiksy to ty jesteś najlepszy i tyle. Po prostu nie ma bata.
"Mów co chcesz, ale Zafina to najzajebistsza laska w tekkenie" - ja
"Ill take their fucking heads! - Trivium
Zajrzyj na mój profil do autobiografii żeby zobaczyć moje komiksy ;]
Fajne choć trochę sztuczne Xardas za szybko przyjął do wiadomości ze wskrzesił go beliar i za prędko ogarnął te teksty i to podróżowanie miedzy snami. Ale bądź co bądź klimat oraz brutalność jest a póki są te dwa punkty to gites. Jak dla mnie 7/10