Bariera już od dawna okala Kolonię. Stworzyło ją 12 magów i jeden trzynasty. Całe swoje życie oddał Innosowi. Ale los był dla niego inny. Beliar szuka swego wybrańca i wybór padł na owego maga. Jak to się skończy dla Kolonii?
Ciekawostka: Jest to pierwszy w mojej karierze komiks, skupiający się wokół historii Maga Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez Piotr_PL 18-06-07, 13:19, w całości zmieniany 1 raz
O ja pierdole! To jest boskie! 100000000000000000000000000000000/10
P.s. Brutalne te twoje komiksy...
P.s.2. Uf. Idzie burza wyłącze kompa, naszczęście zdążyłem przeczytać...
super komiks,wzorowałeś sie na freddym krugerze? ten też zabijał w snach i zoatał spalony! 1000000/10
Zgadłeś Konq Trochę tutaj zainspirowałem się Koszmarem z Ulicy Wiązów W każdym razie, z tej historii też zrobię Trylogię
Nieche zebys sie obrazil ale to jest glupie Czemu znow tryga? Zrob jeden komiks i juz. Ciagle te trylogie eeehhhh. Psuje to troche nastroj i atmosfere.
heh niestety muszę powiedzieć że komiksy Piotra zaczynają mnie nudzić nielicząc bastek & wigo, sama śmierć , jedyna jaka akcja się dzieje to kolejne śmierci według mnie to twój najgorszy komiks jaki narzazie zrobiłeś, ale to tylko moje zdanie, (innym się podoba[jak zwykle{chcą poprostu żebyś ich lubił<a mnie znienawidził >}])taka już moja ocena
CJ. Niestety ale obiecałem sobie że zrobię DWIE trylogie i dwa odrębne komiksy. Teraz robię pierwszą trylogię, a potem zrobię drugą. Nie zrezygnuję z tego i już.
CJ. Niestety ale obiecałem sobie że zrobię DWIE trylogie i dwa odrębne komiksy. Teraz robię pierwszą trylogię, a potem zrobię drugą. Nie zrezygnuję z tego i już.
DWIE!!? A co z poprzednimi dwoma? Ah mam nadzieje ze jak skonczysz to zrobisz w koncu komiks ktory NIEBEDZIE trylogia. Skoncz ten i next i zrobisz z pierwsza cz.? To super, wreszcie bez trylogia
DWIE!!? A co z poprzednimi dwoma? Ah mam nadzieje ze jak skonczysz to zrobisz w koncu komiks ktory NIEBEDZIE trylogia. Skoncz ten i next i zrobisz z pierwsza cz.? To super, wreszcie bez trylogia
Akurat ,,Senny Koszmar" musiał powstać, bo to dla mnie będzie później niezbędne. Potem następne trio i się biorę za dwa odrębne komiksy
Wykurwiscie super. Ja niemam czasu na czyttanie i robienie koimsow. Mam takie rzeczy na lpbie ze LOOL. Ale postaram nadrobic zaleglosci a szczegulnie przy twoijch komiksach
świetny komiksior. naprawde. szkoda tylko że wkorzystałeś mój pomysł z zamknięciem oczu. ech... gdybym sie streszczał, to Winlou byłby pierwszym który zamyka oczy w komiksach. no ale ch** z tym (jak mówi mat) komiks 10/10 ale nóż w ciemności bije na głowe wszystko.
świetny komiksior. naprawde. szkoda tylko że wkorzystałeś mój pomysł z zamknięciem oczu. ech... gdybym sie streszczał, to Winlou byłby pierwszym który zamyka oczy w komiksach. no ale ch** z tym (jak mówi mat) komiks 10/10 ale nóż w ciemności bije na głowe wszystko.
Właściwie to nie planowałem tego z zamkniętymi oczami Akurat tak strzeliłem fotki. Ale teraz mnie to już wkurza bo robię część drugą i znów mam takie akcje z Miltenem. Ale tym razem strzelam drugie zdjęcie gdy ma oczy otwarte. Pozdro
Masz racje komarek ..... Nóż w ciemności był cudowny.....PIOTR !!!
Powinieneś zrobić na fourm takie miejsce na KOMIKSY SPECIALNE
Czyli takie Komiksy jak.....Nóż w ciemności,Kompania,Enric i takie Specialnie dobre
piotrek albo lepiej Masters comics czy coś takiego
ta trylogia łączy się z Xardas kontra Werter
Czemu nie robisz komiksów 100% swoich a wzorujesz się na filmach itp. :cry:
Nie ma to jak jeszcze raz przeczytać i ocenić ,,Senny Koszmar". Po raz pierwszy przeczytałem cały na Tawernie Gothic i dokładnie pamiętam. Nie ma to jak 10/10
Bardzo dobry komiks oczywisie 10/10 Choć skoro Xardas nadzorował tworzenie bariery to chyba oznaczało ze jest najpotężniejszy i czy nie powinien mieć szaty arcymaga ognia??