Ogłoszenie

Oscary GothicKomiksy 2012!
Zapraszamy do wzięcia udziału w zabawie!

Został edytowany regulamin porad. Od dziś zezwalamy na komentarze w tym dziale.

Poprzedni temat :: Następny temat
Xardas kontra Werter
Autor Wiadomość
Galeria_Ciastek 

Wysłany: 14-10-07, 10:42     

No, no, Piotr. Całkiem fajny komiks XD Moim zdaniem najlepszy jaki zrobiłeś, i duży plus za to, że kawałek akcjii rozgrywa się w Jarkendarze, aczkolwiek nie mogłem się tam połapać. 10/10

wojtek

Wysłany: 19-10-07, 16:28     

zamurowalo mnie :shock: :shock: :shock: po prostu ten komiks to mistrzostwo XD 10000000000/1000000

Bazimieny 

Wysłany: 20-12-07, 20:29     

Łoł super czytałem go z 1:00 godz. Ale warto było 1000000000000000000000000/100000000

JPZPN 100%]
Skrót PZPN oznacza:
* Polski Związek Pogrążania Narodu
* Przyczyna Znikania Polskich Nadziei
* Polscy Złodzieje Piłkarskich Nadziei
* Program Zlikwidowania Piłki Nożnej
* Propaganda Zagłady Piłki Nożnej
* Przyczyna Zagłady Piłki Nożnej

Pumo 
Full-Time Employee

Monet: 16
Medale: 7

Wysłany: 24-12-07, 11:54     

Powiem krótko: Komiks wymiata lepiej niż potrafi :D Naprawdę świetny. Jeden z najlepszych jakie w życiu czytałem. ;)
| Biała Śmierć | Dwa Światy

Jeśli popierasz Nową Prawicę, wklej to do podpisu.

Reseken 

Monet: 4

Wysłany: 20-01-08, 18:59     

Fabuła, wykonanie, bohaterowie. Wszystko jest naprawdę super. Co tu dużo mówić. 10/10. Oby tak dalej. :)

Aktualnie robione:
Ostatni Potomek: Genesis

Wstrzymane na pewien:
Robinsonowie

Danek000

Wysłany: 21-03-08, 22:09     

10/10. Chyba wiadomo za co! Komiks wspaniały (tak jak trylogia noż z ciemności) Powodzenia przy następnych komiksach!

Bartek 120 

Monet: 7
Medale: 2

Wysłany: 19-04-08, 11:02     

Fajny komiks mistrzu :lol: . Pięknie stworzyłeś ten pojedynek. Dam ci za to 10\10.

Pomóż mi uzbierać 120 złotych. xD

Pierwszy krytyk

Wysłany: 30-04-08, 09:24   Lee- niedoróbka  

OMG. Ludzie, wy tu nie macie czego krytykować, tylko czepiacie się o to że coś tam jest nierówne?!

Moim zdanie ocena 10/10 jest o wiele zbyt wielka. Ja to bym tak to ocenił - dychę powinno się dać za to, iż komiks wzbudza w nas wiele emocji , jest aura tajemnicy i tak dalej i tak dalej. Ale... Największym banałem jaki mi się wydaje w tym komiksie jest fakt, iż realia nie są dopracowane. Rozumiem, ze taki pan Werter mógł sobie ubić khaleda. Ale żeby masakrował całą farme? :? To CHORE!

Moim zdaniem nie powinno być czegoś takiego. Powinni ginąć jacyś najemnicy, jak to powiedzieć - boty.

LEE został zamordowany? Moim zdaniem banał. To było zbyt kiczowate. Rozumiem, gdyby Werter i Xardas robili sobie masakre w khorinis, na jakichś przydupasach - obywatelach, typu Lemar czy obywatele z górnego miasta. Tu to by mógł paść tekst - ON BYŁ MÓJ!!!

Ale co to ma niby znaczyć w przypadku Lee? ON BYŁ MÓJ? a co to? Lee to jakiś dupek, który ubiera się w armorek od tak sobie?

Sprawa tyczy się bosa najemników, który nie dość że był generałem króla , został skazany do koloni, walczył z tuzinami orków, uciekł z kolonii, przerąbał się aż na farme Onara gdzie znów trzymał w ryzach wszystkich najemników i... a już nie będe się rozpisywać -.-"

Dobrze że przynajmniej było że elitarny morderca zabił go we śnie a nie było takiego kiczu, że po prostu podszedł do niego i mu siepnął maczetą między oczy > . <

Wagner 

Monet: 7
Medale: 6

Wysłany: 30-04-08, 13:42   Re: Lee- niedoróbka  

Pierwszy krytyk napisał/a:
OMG. Ludzie, wy tu nie macie czego krytykować, tylko czepiacie się o to że coś tam jest nierówne?!

Moim zdanie ocena 10/10 jest o wiele zbyt wielka. Ja to bym tak to ocenił - dychę powinno się dać za to, iż komiks wzbudza w nas wiele emocji , jest aura tajemnicy i tak dalej i tak dalej. Ale... Największym banałem jaki mi się wydaje w tym komiksie jest fakt, iż realia nie są dopracowane. Rozumiem, ze taki pan Werter mógł sobie ubić khaleda. Ale żeby masakrował całą farme? :? To CHORE!

Moim zdaniem nie powinno być czegoś takiego. Powinni ginąć jacyś najemnicy, jak to powiedzieć - boty.

LEE został zamordowany? Moim zdaniem banał. To było zbyt kiczowate. Rozumiem, gdyby Werter i Xardas robili sobie masakre w khorinis, na jakichś przydupasach - obywatelach, typu Lemar czy obywatele z górnego miasta. Tu to by mógł paść tekst - ON BYŁ MÓJ!!!

Ale co to ma niby znaczyć w przypadku Lee? ON BYŁ MÓJ? a co to? Lee to jakiś dupek, który ubiera się w armorek od tak sobie?

Sprawa tyczy się bosa najemników, który nie dość że był generałem króla , został skazany do koloni, walczył z tuzinami orków, uciekł z kolonii, przerąbał się aż na farme Onara gdzie znów trzymał w ryzach wszystkich najemników i... a już nie będe się rozpisywać -.-"

Dobrze że przynajmniej było że elitarny morderca zabił go we śnie a nie było takiego kiczu, że po prostu podszedł do niego i mu siepnął maczetą między oczy > . <

Nie rozumiem Cię człowieku. Z początku mówisz, że to 8 cud świata a teraz co Beliarze? A skoro już wróciłeś to po co chciałeś usunąć dział i swoje konto? Nie rozumiem tego.

KamilzLasu 

Monet: 34
Medale: 3

Wysłany: 30-04-08, 15:12     

Beliar? Oł szit...
A co do komiksu - nie ma jakichś większych wad, ale niedoróbki są :) 92/100.

LEGENDA

.:KERTH:. 

Monet: 1

Wysłany: 30-04-08, 15:26     

Jak Beliar nisko upadł... Eh :? Nie miał się czego doczepić, więc napisał jakieś tam pierdoły, żeby dowalić forum, którego już nie lubi :? A tak wogóle, to jest to tylko, i wyłącznie KOMIKS, więc nikt chyba tego napoważnie nie powinien brać... ?eby nie spamować, rozpisałem się, i dam ocenke: 9.5/10.

Beliar

Wysłany: 30-04-08, 17:44     

Ej kurde To nie byłem ja :!: Ja mam zmienne IP. A z resztą myślcie sobie co chcecie. Ja wiem swoje. To nie byłem JA. Ja mam zmienne IP. Ale dobra wisi mi to jak chcecie jeździjcie tu po mnie ubliżajcie mi itp. Ja już nie jestem członkiem tego forum. Ja wam źle nie życzę. ?yczę wam, aby to forum było jednym z największych for w Polsce. Dartam dal mi znać że "Wagner mnie wyczaił". Ale uwierzcie to nie byłem ja

Pozdrawiam was były Beliar

Beliar

Wysłany: 30-04-08, 18:01     

Dodaję:

Tak chwilę pomyślałem i możliwe że:
Pisałem kilka razy z kompa na informatyce
Pisałem z domu kilku kolegów.

Może właśnie ktoś napisał z kompa na informatyce albo jakiś mój kolega.

Słuchajcie ja zawsze uważałem, że to forum jest spoko. Odszedłem bo tu nie pasowałem. Bo komiksy nie sprawiały mi przyjemności i robiłem je trochę na siłę. Jako że nie byłem sobą tutaj nie byłem tez sobą w realnym świecie. Chciałem zerwać z tą komiksową przeszłością. Wagner wiem, że chciałeś dobrze. Ja jednak nie na leże do tych co wracają i piszą takie głupoty. A tak poza tym o 9:24 dzisiaj byłem w szkole. Mam alibi więc nie mogłem tego napisać. Wagner nie mogłeś wyśledzić IP z mojego komputera bo mam zmienne i mi się nie powtarza. Owszem jak byłem nowy na forum to miałem stałe, ale później był net przyspieszany i od razu zmienne IP zrobili mi. Także pozdrawiam was jeszcze raz. Trzymajcie się ciepło !

Piotr_PL 

Monet: 9

Wysłany: 02-05-08, 15:09     

Beliar został niesłusznie oskarżony. Wiem, bo często (nawet bardzo) z nim gadałem i na forum i na GG. Znam jego styl rozmowy i wiem że post o który został oskarżony to nie jego, bo jakoś to mi nie pasowało do stylu Beliara ;) To spoko koleś i będę go miło wspominał na tym forum. Tak samo jak Kaela, Konrada i innych co odeszli.

Wrath of the Lich King

ginek

Wysłany: 04-05-08, 16:35     

Ten komiks jest jak Freddy vs Fruger (cy jak to tam sie pisze :D ) tyleest kilka bledow. Ale daje 10/10 bo napewno nie bylo latwo zrobic takich akcji jak w filmie np jak Werter (freddy :D ) niesie glowe xardasa (frugera) z jeziora.

Drako 

Monet: 3
Warn: 1/4

Wysłany: 04-05-08, 17:01     

przecież piotr Wertera zrobił na podsawie Frugera a Xardasa na posdstawei freddiego a potem tak jak film zrobił VS :? co tu się męczycie piotr 10/10 XD

łyko4

Wysłany: 09-05-08, 09:44     

nie będe sie tu rospisywal komiks jest exxxxxxxxxxxxxxtra 10+/10

FIREWOLF 

Wysłany: 13-05-08, 21:31     

Piotrpl napisał/a:
Beliar został niesłusznie oskarżony. Wiem, bo często (nawet bardzo) z nim gadałem i na forum i na GG. Znam jego styl rozmowy i wiem że post o który został oskarżony to nie jego, bo jakoś to mi nie pasowało do stylu Beliara ;) To spoko koleś i będę go miło wspominał na tym forum. Tak samo jak Kaela, Konrada i innych co odeszli.

CO!?!? to... to... to konrad odszedł???? JAK!!!??? napiszcie jak to się stało na PW PLIS :(

a co do komixu to jest on super! normalnie ósmy cud świata XD nie wiem nie widzę minusów otrzymuje ocenę REWELACYJN! :>
DO KUJA Z POLITYKĄ :D Tu się Gothic i twórczość z niego liczy :) . Nie kłóćmy się o politykę, bo zobaczcie jak to nasze stosunki psuje... Ja + Fortuno = Korespondencyjni ziomale poróżnieni przez Politykę, ale zakopaliśmy to i cały czas ziomale. Tak samo z Darmorem. :)

Mu-Bogey

Wysłany: 16-05-08, 16:43     

Komiks poprostu BEST. Poprostu istne arcudzieło :D
0 minusów, a same plusy. Więc ocena moja to 10/10.
- Też ?adne.
Plany:
- Sługa Adanosa: Śmierć Sługi.
- Sługa Adanosa II: Zniszczenie Tyrana.
- Sługa Adanosa III: Niszczycielski Demon.
- Puszka Pandory: Powrót Demona.

Yoshitsune

Wysłany: 04-06-08, 15:51     

11/10-lepsze od innych części dobrze że to Werter wygrał

Kastet 
I'm a collector!

Monet: 92

Wysłany: 05-06-08, 10:51     

Bez żadnych zastrzeżeń po prostu XD Jednak coś sprawiło, że tak mocno mnie nie wciągnęło. I to jest jedyny minus. Ocena to 9,5/10.

All Bundy

Wysłany: 21-06-08, 13:07     

Mi tam komiks jakoś nie pasi :? Werter przypomina mi z jednego ze
szkoły ,takiego debila nazywają go Kluz i nic nie mówi ,i też ma taki
dziwny wzrok XD A z Xardasa zrobiłeś kiczowate zło :/
Fabuła mi się też nie podoba bo czytałem poprzednie części tego komiksu
i powiem jest to ciągła zabijanka ,komiks przewidywalny do bólu .
Nie oddałeś charakteru Diega i Gorna w komiksie , teraz Diego
wydaje się jakiś detektyw XD a Gorn taki idiota :? . W jednym
zdjęciu widac statek :roll: A najbardziej mnie rozśmieszyło z żoną
Diega ,fajnie że zrobiłeś wątek miłosny ale wyszło to ci źle.
Ale komiks ma dobrą grafike ,świetna operacja kamerą ,sceny walki
bardzo dobre i długośc .
Ocena:
7-/10

bartholo 

Wysłany: 25-06-08, 18:33     

no i przyszedł czas na ocenę mojej ulubionej pracy XD fajna walka była na końcu i fanie wycięty łeb Xardasa . Ocenka 11/10

xxxl 

Wysłany: 27-06-08, 10:38     

XARDAS KONTRA WERTER JEST SUPER! :!: !
Długość:10/10
Fabuła:10/10
Grafika:10/10
Teksty:10/10
Ocena:10/10 owszem

bugs14

Wysłany: 27-06-08, 18:26     

Xadrdas kontra Werter to komiks wręcz IDEALNY (tak jak saga Nóż w Ciemności oraz saga Senny Koszmar)

10000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000/10 :!: :!: :!: :!: :!:

Kael'thas 
Władca Pustki

Monet: 9

Wysłany: 22-11-08, 00:38     

No jak ja nie mogłem tego przeczytać ludzie kochani a ja już chciałem robić KOMEDIE no nic
nie wiem jak mam to wyrazić
NIe nie potrafie serio tego wyrazic
10/10 bo brak mi innych słów

Rhobar I 

Wysłany: 07-12-08, 12:36     

Fajna fabuła i wszytko fajne więc nie będe pisał poszczególnych ocen tylko, że od początku wiedziałem, że Werter wygra(chociaż byłem za Xardasem). Wkurza mnie to, że w co 2 komiksie bohaterem jest bezi.

Średnia ocen Armii: 6,1

Komiksy które zamierzam zrobic:
1. Ostatnia Ofensywa

Wennet7

Wysłany: 07-12-08, 17:29     

Nie no komiks nie do ocenienia chyba że 11\10,bo jest wciągający,ciekawy i dobrze wykonany,jak każda praca Piotra.

Chrzanek

Wysłany: 10-12-08, 18:07     

Hehehe Freedy Kruger VS Joson X
To tak ..........
:arrow: Fabuła : 10 :)
:arrow: Efekty : 10 :)
:arrow: Dymki : 10 :)
:arrow: Napisy : 10 :)

:arrow: Ocena ogólna : 10000000000000000000/10 :shock:

Co by tu jeszcze dodać ?!
?e to Arcydzieło .... stare
?e to BestSeller .... przereklamowane

Wiem to da się określić czterema słowami !!
''PiotrPL to komiksowy GENIUSZ"

PS. Jak zrobiłeś tą głowę ??

-----------------------------------------------------

Safirka 

Monet: 5
Warn: 2/4

Wysłany: 15-12-08, 10:08     

DLACZEGO TO NIE JEST BESTSELLER? DLACZEGO? DLACZEGO? DLACZEGO? DLACZEGO? DLACZEGO? DLACZEGO?

10/10

Ja ci odpowiem.

łeb skopiował z innego obrazka i dał tu
KPW?
Uniwersytet Alibaba i Wielki Pożar
Poszukiwacze
Inny Wymiar
Upadła legenda

Moje słowa, moje wpisy - mój blog. Tylko o sporcie.

Odpowiedz do tematu