No, no, Piotr. Całkiem fajny komiks XD Moim zdaniem najlepszy jaki zrobiłeś, i duży plus za to, że kawałek akcjii rozgrywa się w Jarkendarze, aczkolwiek nie mogłem się tam połapać. 10/10
Łoł super czytałem go z 1:00 godz. Ale warto było 1000000000000000000000000/100000000
* Przyczyna Znikania Polskich Nadziei
* Polscy Złodzieje Piłkarskich Nadziei
* Program Zlikwidowania Piłki Nożnej
* Propaganda Zagłady Piłki Nożnej
* Przyczyna Zagłady Piłki Nożnej
OMG. Ludzie, wy tu nie macie czego krytykować, tylko czepiacie się o to że coś tam jest nierówne?!
Moim zdanie ocena 10/10 jest o wiele zbyt wielka. Ja to bym tak to ocenił - dychę powinno się dać za to, iż komiks wzbudza w nas wiele emocji , jest aura tajemnicy i tak dalej i tak dalej. Ale... Największym banałem jaki mi się wydaje w tym komiksie jest fakt, iż realia nie są dopracowane. Rozumiem, ze taki pan Werter mógł sobie ubić khaleda. Ale żeby masakrował całą farme? To CHORE!
Moim zdaniem nie powinno być czegoś takiego. Powinni ginąć jacyś najemnicy, jak to powiedzieć - boty.
LEE został zamordowany? Moim zdaniem banał. To było zbyt kiczowate. Rozumiem, gdyby Werter i Xardas robili sobie masakre w khorinis, na jakichś przydupasach - obywatelach, typu Lemar czy obywatele z górnego miasta. Tu to by mógł paść tekst - ON BYŁ MÓJ!!!
Ale co to ma niby znaczyć w przypadku Lee? ON BYŁ MÓJ? a co to? Lee to jakiś dupek, który ubiera się w armorek od tak sobie?
Sprawa tyczy się bosa najemników, który nie dość że był generałem króla , został skazany do koloni, walczył z tuzinami orków, uciekł z kolonii, przerąbał się aż na farme Onara gdzie znów trzymał w ryzach wszystkich najemników i... a już nie będe się rozpisywać -.-"
Dobrze że przynajmniej było że elitarny morderca zabił go we śnie a nie było takiego kiczu, że po prostu podszedł do niego i mu siepnął maczetą między oczy > . <
OMG. Ludzie, wy tu nie macie czego krytykować, tylko czepiacie się o to że coś tam jest nierówne?!
Moim zdanie ocena 10/10 jest o wiele zbyt wielka. Ja to bym tak to ocenił - dychę powinno się dać za to, iż komiks wzbudza w nas wiele emocji , jest aura tajemnicy i tak dalej i tak dalej. Ale... Największym banałem jaki mi się wydaje w tym komiksie jest fakt, iż realia nie są dopracowane. Rozumiem, ze taki pan Werter mógł sobie ubić khaleda. Ale żeby masakrował całą farme? To CHORE!
Moim zdaniem nie powinno być czegoś takiego. Powinni ginąć jacyś najemnicy, jak to powiedzieć - boty.
LEE został zamordowany? Moim zdaniem banał. To było zbyt kiczowate. Rozumiem, gdyby Werter i Xardas robili sobie masakre w khorinis, na jakichś przydupasach - obywatelach, typu Lemar czy obywatele z górnego miasta. Tu to by mógł paść tekst - ON BYŁ MÓJ!!!
Ale co to ma niby znaczyć w przypadku Lee? ON BYŁ MÓJ? a co to? Lee to jakiś dupek, który ubiera się w armorek od tak sobie?
Sprawa tyczy się bosa najemników, który nie dość że był generałem króla , został skazany do koloni, walczył z tuzinami orków, uciekł z kolonii, przerąbał się aż na farme Onara gdzie znów trzymał w ryzach wszystkich najemników i... a już nie będe się rozpisywać -.-"
Dobrze że przynajmniej było że elitarny morderca zabił go we śnie a nie było takiego kiczu, że po prostu podszedł do niego i mu siepnął maczetą między oczy > . <
Nie rozumiem Cię człowieku. Z początku mówisz, że to 8 cud świata a teraz co Beliarze? A skoro już wróciłeś to po co chciałeś usunąć dział i swoje konto? Nie rozumiem tego.
Jak Beliar nisko upadł... Eh Nie miał się czego doczepić, więc napisał jakieś tam pierdoły, żeby dowalić forum, którego już nie lubi A tak wogóle, to jest to tylko, i wyłącznie KOMIKS, więc nikt chyba tego napoważnie nie powinien brać... ?eby nie spamować, rozpisałem się, i dam ocenke: 9.5/10.
Beliar
Wysłany: 30-04-08, 17:44
Ej kurde To nie byłem ja Ja mam zmienne IP. A z resztą myślcie sobie co chcecie. Ja wiem swoje. To nie byłem JA. Ja mam zmienne IP. Ale dobra wisi mi to jak chcecie jeździjcie tu po mnie ubliżajcie mi itp. Ja już nie jestem członkiem tego forum. Ja wam źle nie życzę. ?yczę wam, aby to forum było jednym z największych for w Polsce. Dartam dal mi znać że "Wagner mnie wyczaił". Ale uwierzcie to nie byłem ja
Pozdrawiam was były Beliar
Beliar
Wysłany: 30-04-08, 18:01
Dodaję:
Tak chwilę pomyślałem i możliwe że:
Pisałem kilka razy z kompa na informatyce
Pisałem z domu kilku kolegów.
Może właśnie ktoś napisał z kompa na informatyce albo jakiś mój kolega.
Słuchajcie ja zawsze uważałem, że to forum jest spoko. Odszedłem bo tu nie pasowałem. Bo komiksy nie sprawiały mi przyjemności i robiłem je trochę na siłę. Jako że nie byłem sobą tutaj nie byłem tez sobą w realnym świecie. Chciałem zerwać z tą komiksową przeszłością. Wagner wiem, że chciałeś dobrze. Ja jednak nie na leże do tych co wracają i piszą takie głupoty. A tak poza tym o 9:24 dzisiaj byłem w szkole. Mam alibi więc nie mogłem tego napisać. Wagner nie mogłeś wyśledzić IP z mojego komputera bo mam zmienne i mi się nie powtarza. Owszem jak byłem nowy na forum to miałem stałe, ale później był net przyspieszany i od razu zmienne IP zrobili mi. Także pozdrawiam was jeszcze raz. Trzymajcie się ciepło !
Beliar został niesłusznie oskarżony. Wiem, bo często (nawet bardzo) z nim gadałem i na forum i na GG. Znam jego styl rozmowy i wiem że post o który został oskarżony to nie jego, bo jakoś to mi nie pasowało do stylu Beliara To spoko koleś i będę go miło wspominał na tym forum. Tak samo jak Kaela, Konrada i innych co odeszli.
Wysłany: 04-05-08, 16:35
Ten komiks jest jak Freddy vs Fruger (cy jak to tam sie pisze ) tyleest kilka bledow. Ale daje 10/10 bo napewno nie bylo latwo zrobic takich akcji jak w filmie np jak Werter (freddy ) niesie glowe xardasa (frugera) z jeziora.
Beliar został niesłusznie oskarżony. Wiem, bo często (nawet bardzo) z nim gadałem i na forum i na GG. Znam jego styl rozmowy i wiem że post o który został oskarżony to nie jego, bo jakoś to mi nie pasowało do stylu Beliara To spoko koleś i będę go miło wspominał na tym forum. Tak samo jak Kaela, Konrada i innych co odeszli.
CO!?!? to... to... to konrad odszedł???? JAK!!!??? napiszcie jak to się stało na PW PLIS
a co do komixu to jest on super! normalnie ósmy cud świata XD nie wiem nie widzę minusów otrzymuje ocenę REWELACYJN!
_________________ DO KUJA Z POLITYKĄ Tu się Gothic i twórczość z niego liczy . Nie kłóćmy się o politykę, bo zobaczcie jak to nasze stosunki psuje... Ja + Fortuno = Korespondencyjni ziomale poróżnieni przez Politykę, ale zakopaliśmy to i cały czas ziomale. Tak samo z Darmorem.
Mi tam komiks jakoś nie pasi Werter przypomina mi z jednego ze
szkoły ,takiego debila nazywają go Kluz i nic nie mówi ,i też ma taki
dziwny wzrok XD A z Xardasa zrobiłeś kiczowate zło
Fabuła mi się też nie podoba bo czytałem poprzednie części tego komiksu
i powiem jest to ciągła zabijanka ,komiks przewidywalny do bólu .
Nie oddałeś charakteru Diega i Gorna w komiksie , teraz Diego
wydaje się jakiś detektyw XD a Gorn taki idiota . W jednym
zdjęciu widac statek A najbardziej mnie rozśmieszyło z żoną
Diega ,fajnie że zrobiłeś wątek miłosny ale wyszło to ci źle.
Ale komiks ma dobrą grafike ,świetna operacja kamerą ,sceny walki
bardzo dobre i długośc .
Ocena: 7-/10
No jak ja nie mogłem tego przeczytać ludzie kochani a ja już chciałem robić KOMEDIE no nic
nie wiem jak mam to wyrazić
NIe nie potrafie serio tego wyrazic
10/10 bo brak mi innych słów
Fajna fabuła i wszytko fajne więc nie będe pisał poszczególnych ocen tylko, że od początku wiedziałem, że Werter wygra(chociaż byłem za Xardasem). Wkurza mnie to, że w co 2 komiksie bohaterem jest bezi.