Tez oglądałem Freddy vs Jackson. Wykonanie bezbłędne może ciutke nadużywałeś "gdy nagle" ale to naprawdę szczegół. 999/1000 boski komiks... czytałem i czytałem "gdy nagle" się skończył ;p staram się teraz zrobić jakąś komedyjkę (mój 1 komiks) nie wiem co z tego wyjdzie... mam już przynajmniej świetny wzorzec jak powinien wyglądać dobry komiks
_________________ -a czy bóg umie zrobić taki wieeeeeelki kamień?
-oczywiście
-ale takie wielgaaaachny!
-jak najbardziej
-no... a czy umie go podnieść?
-no... tak - jest wszechmogący
-a... umie zrobić kamień tak wielki że nawet ON go nie podniesie?
staram się teraz zrobić jakąś komedyjkę (mój 1 komiks) nie wiem co z tego wyjdzie... mam już przynajmniej świetny wzorzec jak powinien wyglądać dobry komiks
Cieszę się że moje prace mogą być dla kogoś wzorcem I oczekuję na tą komedyjkę bo lubię ten gatunek w komiksach Pamiętaj tylko o jednym. Jeżeli się nie uda to niczym się nie zrażaj. Z czasem doświadczenie pozwoli obrócić trudne początki w BestSellery W każdym razie życzę powodzenia. Komiksiarzy nigdy za wielu
To najlepszy z twoich komiksów w tym gatunku(Bo tak to wymiata B&W XD) Wszystko ładnie, fabuła(wiem, że oparta na filmie, ale i tak duży +)... Coś więcej dodać? To wzór dla przyszłych komiksiarzy(Kilka postów wyżej jest dowód ). Ogólnie JA wzoruje się twoimi komiksami, ale TAKIEGO CZEGOŚ chyba nie dałbym rady zrobić. Dziwię się, że dopiero teraz oceniam...
Fabuła: 10/10
Teksty: 9/10, bo niektóre nie pasowały
Wykonanie: Jak już mówiłem: super 10/10
Ogółem: W całokształcie teksty nie przeszkadzały, więc mogę wystawić 10-/10
Pozdrawiam i życzę powodzenia w dalszych pracach
P.S.: Też próbuje robić komedię
_________________ Jako że wszyscy umieszczają w podpisach linki do swoich BatellKinght'ów(itp.), zrobionych komiksów, ja tego(na razie) nie zrobię.
A ty się tak nie interesuj i nie czytaj każdego napotkanego podpisu!
Miłego dnia życzę.
Fabuła : Twoją najmocniejsza strona , klimat człowieku , drugiego takiego nie znajdziesz , ale lekko sciągnięte z Freedy'ego Krugera , i Jasona X .
Wykonanie : Dobre , przejrzyste i sceeny ładnie pstryknięte .
Teksty : Nie ma nawet literówki
Ocena Ogólna : 10/10
Ps.Będzie następna część w stylu 'Xardas kontra Werter 2' XD ?
_________________ Moja Twórczość XD : Komiksy :
Twarz Zdrajcy-Zawieszone
hmm powiem tak
podobało mi się ale jako iż widziałem film fredy vs jason to od pierwszych obrazków wiedziałem co się stanie. Ogólnie 9/10 ten 1 pkt ująłem ze względu na to iż jest to na podstawie czyjegoś scenariusza ale ogólnie to zajefajny komiks tylko że mogłeś zrobić jak na filmie że głowa xardasa mrugnęła okiem
_________________ "gdybym miał no koncie więcej niż trzy zera odpier**** bym zajebisty melanż" "teraz mam szacunek u najlepszych graczy w kieleckim podziemiu, to nie te czasy gdy ctg było w cieniu, a teraz zobacz do czego doszło ? kur** teraz to wstyd wyjść na osiedle w bluzie prosto, gdy najlepszym raperom zaczęło się pier*** w baniach"
Może uznasz że jestem niesprawiedliwy ale dam ci 7,5/10.
Dlaczego? No bo to plagiat filmu pod tytułem ,,Freddy kontra Jackson".
Ale ogólnie zaje*****.
Plagiat? Jaja sobie robisz chłopaczku? Lepiej przeczytaj definicję słowa "plagiat" i wróć jak zrozumiesz. Oceny nie potępiam bo to nie mój biznes, ale nie wystawiaj się na takie pośmiewisko .- Ado'o
Wspaniałe zakończenie sagi o dwóch wielkich mordercach.
Chociaż mógłbyś może kiedyś zrobić dalszy ciąg w którym Werter morduje dalej albo zaczyna normalne życie (chociaż by to do niego nie pasowało).
Wykonane doskonale (jak zresztą obie sagi).
Fabuła 10/10
Teksty 10/10
Wykonanie 10/10
OCENA 100/10
Komiks fajny, nawet bardzo. Ale do przesady oceny 100\10 , bo tu jest kilka błędów.
Wkurzyło mnie zachowanie Gorna, no i że Diego znał tak od razu Jarkendar...
Oprócz tego wszystko fajnie, wciągnęło mnie, klimat super!!! Nie wiem jak ty to robisz.
Ocena: 9.0\10 Dla mnie Nóż z Ciemności chyba jednak lepszy (klimat).
Na początek pytanie:
CZEMU TO NIE JEST BESTSELLER?
Dobra, można kontynuować. Rewelacyjne zakończenie "Sennego Koszmaru" i świetna część cyklu "Nóż z Ciemności". Mówię ci, rób tego więcej. Po ocenach to widać. Jedziem dalej. to jest GENIALNE! Klimat, walki, fabuła, wszystko jest niesamowite. Nie owijając w bawełnę 10/10. Jesteś Miszczem .
Na początek pytanie:
CZEMU TO NIE JEST BESTSELLER?
Jest dobry ale nie bestseller według mnie(chociaż ja za bestseller uważam np. SickHead)
Jak dla mnie nie trzyma klimatu, ani noża ani koszmaru... Dzięki doświadczeniu wykonanie i teksty są lepsze, ale nie fabuła.
Najpierw nim zacząłem czytać ten komiks przeczytałem jego zapowiedź i obawiałem się że ten pomysł ze wskrzeszeniem Xardasa i Wertera nie wypali, ale na szczęście moje obawy się nie sprawdziły xd. Kiedy teraz po przeczytaniu tego komiksu tak na to patrzę to musze przyznać że miałeś dobry pomysł. Wykonanie bardzo dobre, ale nie rewelacyjne, doceniam ile musiałeś się napracować przy tworzeniu, ale mogło to wypaść znacznie lepiej. Fabuła no to wiadomo kontynuacja, teksty dobre (szczególnie złowieszczy ton mowy Xardasa), klimat wspaniały bardziej się czułem jakbym czytał nóż z ciemności, niż senny koszmar, trzyma w napięciu. Nie dziwi mnie czemu komiks nie dostał bestsellera zbyt dużo błędów w nożu z ciemności I prawie nie było. Pora na minusy: komiks znają ciebie nie był za długi (ale to raczej nie minus), zdziwiło mnie to że Werter nie chciał zemścić się na Diego, kolejny błąd to żywotność Xardasa i Wertera bez przesady ile mogą żyć. Dość poważny błąd to Jankerdar i kto go odkrył, Diego używa runy Xardasa kolejny błąd i ostatni dlaczego na farmie Onara ofiary Wertera w gospodzie spokojnie sobie stoją. Podsumowując: Bardzo dobry komiks, czekam na ciąg dalszy przygód Wertera.
10/10