Oto długo oczekiwany komiks. Legendarne starcie dwóch największych morderców w historii Myrthany. Xardas- niebezpieczny nekromanta staje przeciwko Werterowi- brutalnemu zabójcy z Khorinis. Obaj są śmiertelnie źli i żądni krwi. Tylko jeden z nich może być zwycięzcą:
Ostatnio zmieniony przez Piotr_PL 03-10-07, 17:26, w całości zmieniany 1 raz
Może ujme to jednym słowem "GENIALNE!!!" 10/10. I coś mi sie wydaje że to nie koniec przygód . Cóż na koniec mnie aż dreszcz po mnie przeszedł jak niósł głowe Xardasa. I jeszcze raz mówie GENIALNE!!!
Zamurowało mnie jak to przeczytałem. Człowieku jesteś genialny. 1000000000000/10. Najlepsza była walka X vs W. Szególnie podobał mi sie tekst Gorna: ''Xardas kontra Werter przyjmujemy zakłady.'' Albk jak Werter wyszedł z morza z głową Xardasa w ręku. Jutro postaram się zrobić swój własny komiks jak tylko fabułe wymyśle. Co ja chciałem powiedzieć? A już wiem. Rób dalej komiksy bo Ci świetnie wychodzą. Pozdro
Dankaw
Wysłany: 23-09-07, 19:40
Najlepszy twój komiks! Jeśli chodzi o fabułę, jednak dostrzegłem parę błędów! Jarkendar niezostał odkryty przez nikogo, a magowie wody zostali zabici w Sennym Koszmarze, prawda? Zobaczyłem także w niektórych miejscach że obrazki NIESA RÓWNE! Mały szczegół, ale jednak trzeba wszystko weliminować! Chociaż od środka było wiadomo że Werter wygra! Czary nic mu nierobiły więc co mogło go zabić? No cóż, ocena 9.5/10
Komiks the best.... ! Czy to nie jest lepsze od Noża w ciemności ! Jest boskie ! Super pomysł o tym, że sere zabił Xardas a nie werter ! Ale jedno mnie zdziwiło. Jak diego szedł do Khorinis to poprosił by się przespać a jak szedł z Gornem na farmę to napisałeś, że było to kilka minut ! Ale komiks tak wciąga ! Mistrzostwo :0 mam nadzieje, że tera będą nawet lepsze komiksy twojego Autorstwa ! Supcio ! Piotr... jak ja chciał bym robić takie komiksy jak ty XD pozdor ! A!!! 100000000/1000 ! ten komiks na to zasługuje
Dzięki Cieszę się że już ten komiks mam za sobą XD Przyznam że niektóre sceny nie były łatwe. Również zdaję sobie sprawę z tego że są drobne błędy. Niestety nikt nie jest nieomylny, nawet ja Przepraszam również za to że z powodu mojego urlopu, musieliście tak długo czekać. W każdym razie ponownie się biorę za komiksy Niech nikt nie myśli że odchodzę na emeryturę XD Pozdro
Ku**a! zajebiste! BEST 4ever komiks ,wspaniala fabula i ogolnie pomysly,no nic dodac nic ujac 100000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000/10
O cholera! Opinii o komiksie nie da się nawet w słowach wyrazić. Ta nutka tajemnicy, ta groza..ci najwięksi rywale. Po prostu cudo. 10/10. Czytałem komiksy Jamesa O'Barra przy tobie to mały pikuś. Masz talent jak nic.
Łooo kurde komiks jest znakomity, skąd Piotrze bierzesz takie pomysły na komiks. I chęć wycinania tych wszystkich obrazków. Po prostu jedna wielka rewlacja. Czekam na kolejną część tej sagi bo jestem pewien że to nie koniec. Masz człowieku talent.
Ocena 6!/6
Ostatnio zmieniony przez Dartam 13-12-08, 22:25, w całości zmieniany 1 raz
To jest super świetny komiks naprawdę masz talent do tego. Ja chyba nigdy nie zrobię tak dobrego komiksu jak ty. I z tą emeryturą było dobre heh no ale co do oceny to 10/10. Jeden z najlepszych komiks na tym forum
:shock: no nie wiem co mam powiedzieć :shock: po prostu powinni nakręcić film na podstawie "sennego koszmaru" , "nożu w ciemności" i "Xardas kontra Werter"...zaskoczył mnie bardzo jeden moment jak Werter wszedł do wody myślałem że on sie naprawdę utopi, a tu wychodzi z głową Xardasa w dłoni...fenomenalne...czyli Werter jeszcze powróci ...10/10
PS:wczoraj nie miałem czasu przeglądać forum bo miałem urodziny...aż tu dzisiaj patrzę "Xardas kontra Werter" już jest oczywiście od razu zaczynam szukać szczęki na podłodze...taki prezent na urodziny...lepszego chyba mieć nie mogłem
Wow jestes mistrzem;-)A na koncu ta glowa Xardasa no no ciarki mi po plecach przeszly super komiks 10/10
Beliar
Wysłany: 25-09-07, 13:47
Kłaniam się nisko. Komiks jest świetny. Można go nazwać 8 cudem świata. . A tak na poważnie to ta groza to napięcie. Chyba jeszcze w żadnym komiksie tego nie doświadczyłem. Jednak dziwi mnie skąd Diego i Gorn wiedzieli o Jarkendarze. I trochę mnie zdziwiło, że nikt nie zatrzymywał Gorna w klasztorze, ale może czasy się zmieniły i Jarkendar nie był już taką tajemnicą, a klasztor był otwarty. Tak czy siak komiks jest The Best i 10/10 musi być
Moim zdaniem za badzo to wszystko przeciągnąłeś.
Wady: 1)Gorn zbyt strachliwy.Rozumiem strach, ale już szybciej Gorn by wolał zostać, niż Diego .Wiem, że to twoje postacie, ale robiąc komix, pamietaj jak się zachowują w grze.To powinno pomagać.
2)Wytrwałość Wertera.Grubo przesadzona.Przecięty własną maczetą, utopiony, rozwalony czachą, i pociachany,a ten tak dobrze się czuje i dalej morduje XD.Fizycznie on jest nadal człowiekiem, może z piekieł, ale człowiekiem ;].
Co do Zalet: 1)Świetnie rozegrałeś walkę.Praktycznie można napisać, że obie strony powinny być zadowlone.Ja byłem za Xardasem, jednak on zginął tylko dlatego, że walczył z 3 osobami.Pozatym zabiłby już Wertera we śnie, gdyby nie Diego.Świetnie rozegrałeś tą bitwę.
2)Przyznam, że lekko się martwiłem [ale raczej nie bałem...I co się stanie z Gornem.Na szczęście przeżył co mnie ucieszyło.
3)Fabuła jest świetnie zrobiona.Jednak postacie cuś znają się za dobrze na mapie.Odrazu Diego taki zarozpoznany z Jarkendarem .
4)Najbardziej przejmujący momentem mogł być też, wtedy z Lee[ale walka też dobra].Tak rozmyślałem, kto zabije go pierwszy, jednak stawiałem na tego obdartusa Wertera XD
5)Teksty dosyć dojrzałe, robi komix bardziej realistyczny
9,9/10
Dobre bardzo, ale jakby czeguś tu brakowało jeszcze.Ale pochwały i brawa
Boże, ten komiks nie jest dobry. Nie jest bardzo dobry. Nawet za dobry to maŁo powiedziane. To jest ARCYDZIEŁO. Chociaż na obrazku nr.8 widać statek paladynów. Co jest, zostali zesaŁani do piekŁa . Ale pomimo tego 99999999999999999999999999999999999999 (i tak nieskończolność tych dziewiątek) /10
Powiem tak: Przed rejestracją przeczytałem całą serię komiksów o Xardasie i Werterze i bardzo mi się spodobała. To trochę wkurzające że Werter ciągle zmartwychwstaje i Xardas nie może go pokonać Cała historia jest w miarę ciekawa, szkoda że taka smutna 9,5/10
A teraz ja. Większość może mnie uważać za debila po tym poście ale pisze prawde i tylko prawde.
TEN KOMIKS TO DNO!!!!
1.Zmniejszasz wiarygodność tego komiksu wytrzymałością Xardasa. NIC nie usprawiedliwia tego że przeżył: spalenie wielokrotne przebicie mieczem, odwaga Bustera nawet go nie osłabiła, przeciwnie, dodała mu sił, uderzenia maczetą i chyba cośtam było jeszcze. I to wszystko nie w krainie snów!!
2. Najbardziej mnie ciekawi jakim cudem Diego nauczył się używać run. Skoro umiał, czemu nie nosił żadnej? Nic nie mówie, ale w pierwszej części wertera wchodził do zamku i mógł kupić se rune, nie? Raz byłem bez gildii i mi sprzedali.
I gdzie on sie nauczył używać ich? U magów?
3. Heh wiem że to głupi minus ale skąd Xardas miał tyle many?
4. Przewidywałem cały komiks od 37 obrazka wiedziałem co bedzie dalej. W drugim arkuszu musiałem sie powstrzymywać aby nie zasnąć.
5. Jak na twoje komiksy to dość jest krótki (sam planuje komiks na 25 arkuszy).
Ogólnie moja ocena to 2/10 nie denerwuj sie Piotrze ale to moja ocena. I jeszcze coś...
Spoko, ale dlaczego niby miałbym cię uznać za debila?? Bo napisałeś swoje zdanie? To ja byłbym debilem, gdybym nie szanował twoich poglądów. Powiedziałeś co myślałeś i masz do tego prawo Pozdro.
To jest super!!!!!! Ten komiks to kolejny dowód na to że jesteś bogiem komiksów fajne zakończenie Werter przypomina mi Jasona Voorheesa z tą maczetą i z tym że trudno go zabić. Aha ocena oczywiście 10/10